Advokat Esbjerg

  • Få 3 friske tilbud fra advokater i Esbjerg
  • Udfyld skemaet online på kun fem minutter
  • Billig advokat - Her sparer du tid og penge

Ageras Advokattilbud

Postnummer 6700
vejnavne

Lenders Alle
Tjæreborgvej
Skolebakken
Siriusvej
Willemoesgade
Ved Skoven
Smørstikkervej
Vesterhavsgade
Nygårdsvej
Jyväskylävej
Medianvej
Peter Fabers Vej
J L Heibergs Alle
Niels Bohrs Vej
Kvædevej
Klydset
Spangsbjerg Møllevej
Valmuevej
Teglværksgade
Isingkaj

Bestil 3 gratis tilbud på lokal advokat i Esbjerg

Har du brug for at få udarbejdet et testamente, en fremtidsfuldmagt, en ægtepagt eller måske hjælp til et dødsbo eller personskade? Vi tilbyder at finde den bedste og billigste advokat i Esbjerg til sagen! Faktisk tilbyder vi at finde hele 3 advokater, der gerne vil løse opgaven for dig.
Tryk på den grønne knap og udfyld skemaet med oplysninger om sagen samt din kontaktoplysninger. Send derefter opgaven ind til os og afvent, at dine 3 gode tilbud kommer ind ad døren. Du bliver kontaktet pr telefon, sms eller email alt afhængig af, hvad du selv ønsker.
Det er vigtigt, at du får den rette rådgivning. Alle vore samarbejdspartnere har stor ekspertise inden for alle områder af advokatret, og kan derfor yde en kompetent og pålidelig rådgivning. Ved parforhold anbefaler vi, at I allerede nu indgår de nødvendige aftaler for at I derved undgår senere uoverensstemmelser.

Forpligtelse for misbrug af betalingskort

Ved overladelse af betalingskort, kontokort eller andet betalingsinstrument til den anden ægtefælle, kan der opstå en forpligtelse for misbrug af kortet efter reglerne i betalingsmiddellovens § l l. Under samlivet kan der måske være en formodning for, at kortet er overladt til den anden ægtefælle.
Derfor kan hæftelsen tidsmæssigt række videre end ved egenmægtig tilegnelse af kortet. Kortindehaveren må dog underrette kortudsteder snarest muligt efter, at han har opdaget, at kortet er bortkommet eller inden rimelig tid efter bortkomsten for at undgå hæftelse for misbrug.
Men i en begrænset periode kan der være forskel på hæftelsen afhængig af, om kortet anses for overladt eller ej. Foretager den ene ægtefælle retshandler til fordel for den anden ægtefælle, synes det nærliggende at antage, at der må være en formodning for, at dette sker efter en udtrykkelig eller stiltiende bemyndigelse.

Sammenlign hurtigt og gratis tilbud

Forskellige typer af advokatopgaver som advokater gerne hjælper med:
  • Etablering af rederivirksomheder
  • It-ret
  • Kontraktsforhold vedrørende skibe
  • Skibsregistrering
  • Tvangsfjernelse

Esbjerg advokat eksempel:

Advokataktieselskabet Søgaard
Jernbanegade 22
6700 Esbjerg
CVR: 30696433
Hjemmeside
Advokat Arne Paabøl Andersen
Kongensgade 44
6700 Esbjerg
CVR: 33266251
Hjemmeside
Advokatfirmaet Højbjerg Jensen
Stormgade 67
6700 Esbjerg
CVR: 36678542
Hjemmeside