Advokat Holte

  • Få 3 sikre tilbud fra advokater i Holte
  • Udfyld formularen online på mindre end 4 min.
  • Billig advokat - Tilbud fra solide firmaer

Ageras Advokattilbud

Lokale veje
Holte

Rudesøvej
Skovlytoften
Søengen
Margrethevej
Skolevej
Tjørnehøj
Østre Paradisvej
Krogholmen
Skættekæret
Søbakkevej
Rudersdalsvej
Højleddet
Søllerød Terrasse
Lyngbakkevej
Parcelvej
Tungevang
Lyngskrænten
Skovlybakken
Sydskrænten
Ved Furesøen

Holte advokat? Få 3 tilbud du frit kan vælge mellem

Her på 3advokattilbud.dk hjælper vi dig med at komme i kontakt med autoriserede og billige advokater fra Holte. Det foregår således, at du beskriver din advokatopgave i online formularen og oplyser nogenlunde præcist, hvad du ønsker advokat hjælp til. Så afgiver 3 advokater tilbud på sagen i løbet af et par dage.
Du vælger selv, hvilket advokatkontor, du vil bruge til opgaven. Derudover er du ikke forpligtet til at acceptere nogen tilbud, hvis du ikke er tilfreds med dem. Endelig er vores internettjeneste fuldstændig gratis og uforpligtende at bruge for dig som kunde.
Brug 3advokattilbud.dk´s gratis online tjeneste. Beskriv din advokat sag i dag og modtag 2-3 100 procent konkurrencedygtige og gennemarbejdede tilbud i løbet af 34-48 timer. Overlad det besværlige tilbudsarbejde til os på 3advokattilbud.dk og afvent, at de 3 solide tilbud lander i din indbakke - måske allerede i morgen.

En skilsmisseadvokat forsøger at tilgodese begge parter

Mange opfatter det som mistillid, hvad man kontakter en advokat i forbindelse med en skilsmisse. Det er på ingen måde udtryk for mistillid, at man ønsker at kunne overskue sin egen situation og tage vare på sig selv i en skilsmisse.
En autoriseret advokat vil aldrig opfordre dig til at snyde din tidligere partner, men blot rådgive dig om, hvad du har af rettigheder, muligheder og eventuelt komme med forslag til, hvordan I kan se situationen så ingen af jer føler sig snydt.
Mange deler fællesboet i mindelighed men det er klogt at få skrevet ned, hvem der har fået hvad. Det gælder især for de større ting, så man ikke senere bliver i tvivl. Det er klogt at have en familieadvokat med til at lave papiret, da han ved hvad man ofte overser.

Advokatfirmaer i Holte vil gerne påtage sig din sag

Godkendte advokater i Holte by arbejder med en bred vifte af opgaver eksempelvis:
  • Anpartsselskaber
  • Ansættelse og arbejde
  • Bortvisninger
  • Erhvervsejendomme
  • Fonde

Udvalgt advokat fra 2840

advokat Søren Rudbeck
Søllerød Park 17-4
2840 Holte
CVR: 35506381
Hjemmeside
Advokatfirmaet Hans Henrik Stener
Holte Midtpunkt 20
2840 Holte
CVR: 57469854
Hjemmeside
Advokatfirmaet Kold Christensen
Dronninggårds Allé 136
2840 Holte
CVR: 35081097
Hjemmeside