Advokat Dragør

  • Få 3 konkrete tilbud på advokater i Dragør
  • Udfyld onlineskemaet på mindre end tre minutter
  • Billig advokat - kreative firmaer står klar

Ageras Advokattilbud

Postnummer 2791
vejnavne

Dragørhjørnet
Jan Timanns Plads
Bylaugsvænget
Engløkken
Linde Alle
Krudttårnsvej
Fristrands Alle
Chr Mølstedsgade
Musvitvej
Lybækstræde
Blåmejsevej
Apeldoorn Alle
Mærskvej
Ahornvej
Elborg Alle
Hollændervænget
Hilversumvej
Platanvej
Hovedstien
Kampensgade

Dragør advokat? Indhent gratis 3 tilbud og spar 30%

Få gratis 3 skarpe tilbud fra advokatfirmaer i Dragør. Vores net af godkendte advokatsamarbejdspartnere inkluderer hundredevis af advokatkontorer i hele landet. Det er derfor vi påstår, at vi altid kan finde den bedste advokat til lige præcis din sag. Så hvad enten du leder efter en advokat til en lille opgave som eksempelvis testamente, eller du søger et mere permanent samarbejde med en erhvervsadvokat, så har vi kandidaterne.
Et banklån kan benyttes til alle formål, også boligkøb, og kan udbetales som blancolån, hvilket betyder, at lånet er givet uden sikkerhed. Ofte vil banken dog bede om pant i f.eks. ejendommen via et ejerpantebrev eller pant i andre af købers værdier, f.eks. et depot. Vilkårene for lånet aftales med banken, og der vil normalt være mulighed for at aftale, at f.eks. juli og december måned er ydelsesfrie. Afhængig af formål vil løbetiden på lånet være fra 10-20 år.

Retshjælpsforsikring er ofte inkluderet i andre forsikringer

De fleste har en retshjælpsforsikring, som ofte er inkluderet i en almindelig familie- eller indboforsikring eller en bilforsikring. Retshjælpforsikringen dækker kun, såfremt der er tale om en tvist, hvor parterne er uenige. Retshjælpsforsikringer dækker ikke ved sager om strafbare forhold.
Den dækker heller ikke i sager, hvor det offentlige er involveret og man således kan få hjælp via klagenævn og lign. Erhvervssager er heller ikke omfattet af ordningen. Hvis man ikke opfylder betingelserne for fri proces eller offentlig retshjælp, er det ofte muligt at få tilskud til dækning af sagsomkostningerne.
Både forsikringsselskaber og omstole godkender normalt kun sagsomkostninger, der står i rimeligt forhold til sagens størrelse. Man skal derfor være forberedt på, at tvister om mindre beløb som udgangspunkt ikke kan betale sig.

En skrap advokat kan hjælpe dig med din sag

Advokater i Dragør dækker hele kommunen:
  • Store Magleby
  • Dragør nord
  • Dragør havn
  • Søvang
  • Kongelunden

Eksempel på lokal advokat Dragør

Skovgaard Alsig Advokatanpartsselskab
Mågevænget 13
2791 Dragør
CVR: 31873576
Hjemmeside
Advokat Ditlev Nielsen
Hollændervænget 13 B
2791 Dragør
CVR: 32051952
Hjemmeside
Charlotte Fredborg Advokatanpartsselskab
Drogdensvej 28
2791 Dragør
CVR: 38947532
Hjemmeside