Advokat Allerød

  • Få 3 favorable tilbud på advokater i Allerød
  • Udfyld skemaet online på kun fire min.
  • Billig advokat - Vi matcher opgaven med firmaerne

Ageras Advokattilbud

3450 Allerød
vejnavne

Farremosen
Fasanvang
Enevangen
Femvej
Grønningen
Askevangen
Grønnevang
Drejøvej
Filippavej
Egealle
Dæmpegårdsvej
Birkelunden
Drosselvang
Brødeskovvej
Allerød Have
Borupvang
Delfinvej
Glentevej
Fyrrehegnet
Fresiavej

Få 3 gratis tilbud på advokat fra Allerød på 48 timer

Her på webportalen 3advokattilbud.dk kan du gratis bestille 3 uforpligtende tilbud fra lokale advokatfirmaer fra Allerød. Udfyld kontaktformularen på få minutter og fortæl os om dit problem. Vi videresender sagen til de advokatkontorer i Allerød, der vurderes egnet til at håndtere sagen.
En ægtefælle kan handle som negotiorum gestio for den anden ægtefælle efter de almindelige regler om uanmodet forretningsførelse. Reglen i § 11 er kun en bemyndigelses- og legitimationsregel. I § 11 tages der ikke stilling til, hvem af ægtefællerne, der i det indbyrdes forhold skal afholde udgiften.
Muligvis kan privilegium efter omstændighederne være begrundet i visse tilfælde ved hovedaktionær eller hovedanpartsselskaber, men det må formentlig høre til undtagelsen, jævnfør herved U 19831068, hvor hustruen, der var medlem at bestyrelsen, havde fortsat ansættelsesforholdet.

Skilsmissesæreje og ægtepagter

Det er efterhånden blevet normalt, at have en ægtepagt om skilsmissesæreje. Mange flere danskere burde dog overveje at få en ægtepagt med den form for særeje. Den svarer nemlig langt bedre til det faktum, at over 40% af alle ægteskaber ender med skilsmisse.
For de gifte par, som lever sammen til de dør, vil den længstlevende arvemæssigt være stillet bedre end ellers, såfremt de opretter en ægtepagt med denne særlige form for særeje. Det gælder i særlig høj grad, hvis der også er særbørn.
De seneste ændringer i reglerne om pensionsordninger fra 2007, bør give mange mennesker anledning til at oprette en ægtepagt. Det bør gøres,, hvis de ikke synes det er rimeligt, at hver part beholder sin egen pensionsordning ved en skilsmisse. Det er der rigtig mange, der ikke har fået gjort endnu.

Find den bedste advokat til opgaven

Der findes advokatbistand i hele Allerød kommune:
  • Blovstrød
  • Lillerød
  • Lynge
  • Vassingerød
  • Høvelte

Eksempler på lokal Allerød advokat

Advokat Hans Aue
Ravnsholtvej 18
3450 Allerød
CVR: 84659258
Hjemmeside
Advokatanpartsselskab Brix & Burmeister
Gydevang 39
3450 Allerød
CVR: 37752703
Hjemmeside
Advokatfirmaet Ibenfeldt
Frederiksborgvej 54
3450 Allerød
CVR: 37158593
Hjemmeside