Advokat Als

  • Få 3 skræddersyede tilbud på advokater i Als
  • Udfyld formularen online på bare 3 minutter
  • Billig advokat - Find 3 tilbud - nemt og hurtigt

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
Als vejnavne

Solbærvej
Smedevænget
Ved Vandtårnet
Skolehaven
Våninggade
Tyremosevej
Skærtoftvej
Solsikkevej
Tjørnevej
Studievej
Veesbækvej
Ugebjergvej
Sjellerup Grusvej
Voldstedvej
Søvej
Sandvej
Solsortevej
Sandvigvej
Trappen
Vestermarken

Indhent 3 gratis advokat tilbud på Als området

Vi hjælper dig med at få et hurtigt overblik over Als advokat og advokatfirmaer. Her på 3advokattilbud.dk kan du nemlig indhente advokattilbud fra flere loklae advokater og sammenligne 3 tilbud, så du er sikker på at få den bedste aftale! Med 3 attraktive tilbud i hånden, kan du frit vælge.
Få løst din sag professionelt og punktligt, så du kan komme videre i livet. Veludført advokatarbejde starter altid med en tillidsfuld dialog om sagen. Du kan hos vore partnere altid få uforpligtende og professionel rådgivning i et klart sprog. Bestil 3 gratis tilbud fra advokater på Als.
Det eneste du skal gøre, er at skrive i formularen på kun 10 min og fortælle os om den sag, du ønsker hjælp til. På 26-30 timer tilsendes du tilbud fra 3 kvalificerede advokatfirmaer på Als. Du beslutter selv, hvilket advokat tilbud du vil anvende. Servicen er gratis og uforpligtende.

Ansvarsgrundlaget Culpa

Det mest almindelige ansvarsgrundlag er culpa. Culpa betyder, at man skal have handlet med skyld. På almindeligt dansk kan man sige, at den, der har forårsaget skaden, skal kunne bebrejdes den handling, vedkommende har foretaget.
Man taler om, at der skal være en skyldig skadevolder. Traditionelt set taler man om to former for skyld; forsæt, som betyder at skaden er begået med vilje og uagtsomhed, som betyder, at skadevolder indså eller burde indse, at den handling, han foretog, kunne indebære en skade.
Det er ikke en betingelse for, at der kan opstå et erstatningskrav, at skadevolder har handlet med forsæt, dvs. at man har påført skaden med vilje. Det er heller ikke en betingelse, at skadevolders handling skal have været grov uagtsom.

Danske advokater løser mange forskellige opgaver

Autoriserede advokater på Als arbejder bl.a. med disse emneområder:
  • Børnepenge
  • Forsikringsret
  • Kontrakter
  • Overenskomster
  • Rådgivers strafansvar

Advokat Als eksempler:

Advokathuset Muurholm Aps
Kongevej 58
6400 Sønderborg
CVR: 31417864
Hjemmeside
Vahlun v/Susanne Vahlun
Hørup Bygade 6
6470 Sydals
CVR: 26044898
Hjemmeside
Advokatfirmaet Søren Nygaard
Sankt Jørgens Gade 29
6400 Sønderborg
CVR: 33122934
Hjemmeside