Advokat Ballerup

  • Få 3 fortrinlige tilbud fra advokater i Ballerup
  • Udfyld formularen online på bare syv minutter
  • Billig advokat - Håndværkertilbud - Indtast din opgave online

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
2750 vejnavne

Ågesdalsvej
Rugvænget
Nordbuen
Pilehøjvej
Mimerstien
Slettebjergvej
Lautrupbjerg
Neptunstien
Pederstrupvej
Sketteholmen
Maglevænget
Jordbærstien
Kalvens Kvarter
Knastebakken
Langekærvej
Vinterbuen
Platanbuen
Stuvehøjgaards Alle
Vintergækvænget
Klokkerhaven

Ballerup advokat ➡ Indhent 3 gratis tilbud i dag

Her får du - gratis og uforpligtende - 3 tilbud fra kvalitetssikrede advokater i Ballerup. Du beskriver blot din advokatopgave i online formularen på mindre end 5 minutter. Herefter modtager du 3 kontante og fleksible tilbud fra advokater i Ballerup og omegn, som gerne vil løse din advokat sag.
Du får som sagt tilbud fra 3 erfarne advokater, normalt i løbet af 24 timer - dog noget længere hen over weekender og helligdage (advokater har også brug for at holde fri). Vore netværk af certificerede advokater har bred erfaring på alle område og udfører som regel arbejdet hurtigere og sikrere end advokater uden denne erfaring.
3advokattilbud.dk skal ikke have procenter af din opgave - vi er kun formidlere af opgaven. Det er således 100 procent gratis for dig at indhente konkurrencedyglige advokat tilbud her på 3advokattilbud.dk. Få dine tre eftertragtede advokattilbud nu.

Få skrevet et testamente og spar op til 20%

Byggesager kan sjældent løses udelukkende ud fra en juridisk tilgang. Bistand og rådgivning inden for byggeriet kræver derfor, at advokaten evner at arbejde på tværs af faggrænser. Vores netværk af tilknyttede advokater rådgiver og håndterer alle faser af et byggeri.
Advokaterne hjælper med forundersøgelser og forhandlinger om salg og/eller køb af byggegrunde og hjælper ligeledes ved udstykninger af arealer samt klargøring til byggemodning og bebyggelse. De har derudover brede kompetencer i forhold til plan- og miljøretlige regulering.
Selvom byggeri er en niche inden for advokatrådgivning, samarbejder vi med adskillige advokatkontorer i Ballerup-området, der er specialister på netop dette felt. Indsend din byggerådgivningsopgave til os og lad os finde de bedste advokater.

Juridisk assistance i Ballerup kommune

Du kan få juridisk assistance overalt i Ballerup kommune:
  • Pederstrup
  • Harrestrup
  • Lautrup
  • Aagerup
  • Baltorp

Eksempler på lokal advokat i Ballerup

Binzer Law
Viggo Barfoeds Alle 87
2750 Ballerup
CVR: 35936041
Hjemmeside
Jürgen Erler-Rohde & Partner
Grantofteparken 50
2750 Ballerup
CVR: 34098409
Hjemmeside
Sønder Ljørring Advokatfirma
Lautruphøj 1-3
2750 Ballerup
CVR: 32767699
Hjemmeside