✍️Advokat til testamente - Få 3 tilbud

  • Få 3 tilbud fra dygtig testamente advokat

  • Indsend din opgave til os på 6-7 minutter

  • 3 tilbud på testamente - så er du sikret

✍️ Bestil 3 tilbud på udarbejdelse af testamente

Få 3 solide tilbud på udarbejdelse af testamente fra testamenteadvokater med speciale i netop testamenter. Udfyld skemaet online på 3 minutter og modtag 3 tilbud - gratis og uforpligtende. Hvorfor skal jeg betale en advokat forl at oprette et testamente, hvis jeg kan finde Testamente skabeloner online og udarbejde Testamentet selv? Det skal du for at sikre en præcis og juridisk korrekt formulering af teksten. Bruger du en advokat med specialer i testamenter, vil du således generelt reducere risikoen for misforståelser, tolkningstvivl og uforudsete konsekvenser af testamentet.
Når du beder en advokat om hjælp til at oprette et testamente, får du ikke kun hjælp til at sætte testamentet korrekt op, men også rådgivning om arv, familieret og skatteregler. Dette skyldes, at advokaten ikke kun vil give dig et godt testamente men også indsigt i og hjælp til at se konsekvenserne af dine ønsker. Fordi det er så vigtigt at opretholde en høj kvalitet, sætter advokaten god tid af til arbejdet.

3 tilbud testamente: Din testamenteadvokatopgave udsendes til danske eksperter

 ✍️  

Hvor meget koster det at få 3 kompetente testamentetilbud?

Tilbud koster 0 kroner! At bestille 2-3 tiltalende tilbud er faktisk 100 procent gratis og uforpligtende. Det er advokatfirmaerne, som skal betale for at få lov til at byde på din opgave, og naturligvis er de utrolig optaget af at vinde alle de opgaver, som de skal betale for at modtage. Det medfører en rabat til dig.

 ✍️  

Er det muligt at kontakte 3advokattilbud.dk?

Du kan komme i kontakt med 3advokattilbud.dk ved at udfylde et kontaktskema, som ligger på kontaktsiden. Der svares gerne indenfor 48 timer.

 ✍️  

Hvordan indhenter man 3 gratis testamentetilbud?

Det er ganske enkelt: Du skal bare stille testamenteopgaven i en nem tekstformular - det tager kun få min. I løbet af 39 timer vil op til 3 advokatfirmaer tæt på dig kontakte dig med hver deres skæppeskønne pristilbud.

✍️ Du modtager 3 tilbud i et godt prisniveau

Gør du brug af ovennævnte 100 procent gratis testamenteadvokatservice, opnår du næsten 1/5 af normalprisen i fast rabat på testamenteadvokatarbejdet. Prøv denne brandgode tjeneste og få overlegen kvalitet hele vejen igennem - oven i købet kan der spares henved 1/3 af normalprisen. Vi garanterer, at det er mega hurtigt få priser fra testamenteadvokater, og hele vores team af håndværkere vil utrolig gerne stå for din testamenteadvokatopgave.
Udfaldet er, at du med lidt koncentration, kan høste en rabat. Danskernes foretrukne testamenteadvokatside, hvor reelle testamenteadvokatfirmaer præsenterer den bedste løsning hele året rundt. Vi sikrer, at samtlige vore tilknyttede firmaer retter sig efter deres forpligtelser og giver arbejde i højeste kvalitet, og vi følger altid op på resultatet af den afleverede testamenteadvokatsag.
Find en erfaren håndværker i dag, så sparer du meget tid og scorer endvidere en lavere pris. Vi kan efter 9 år i branchen slå fast, at udviklingen går mod billigere og bedre tilbud fra vore tilknyttede håndværkere. Dette hold af partnere kæmper om at få gjort noget ved dit testamenteadvokatproblem, og vi sparer dig for rundt regnet 1/5 af den ordinære pris.Juridisk gyldigt dokument med rabat

Udover ubegrænset personlig rådgivning, indtil dokumenterne er underskrevet, sendes originaldokumentet til en lokal dommer eller byretten, normalt skifteretten. Desuden opbevares en kopi hos testamente advokaten. Husk at offentlige skatter og afgifter tillægges prisen så spørg om dette er inkluderet i det samlede tilbud. Der er ingen skjulte fremtidige omkostninger i de modtagne tilbud. Dette er i modsætning til, hvad du kan opleve, hvis du køber hjælp til oprettelse af testamente fra andre udbydere på nettet.
Hvis du overvejer at benytte en billig online tjeneste, bør du kigge nøje efter, om leverandøren er ansvarlig for, at det ikke bliver dyrere end den annoncerede pris. Som et alternativ til fast pris tilbud, kan du få hjælp på en ren timeløn. Ønsker du bare et simpelt testamente, der kan udarbejdes hurtigt, og intet behov har for rådgivning, kan timeløn ofte betale sig for dig. Få 3 tilbud allerede i dag - i morgen kan det være for sent…
Et notartestamente er kun gyldigt, såfremt det er oprettet skriftligt og herefter underskrevet af en notar, det vil sige en dommerfuldmægtig, der arbejder i byretten (skifteretten). De fleste mennesker benytter advokatbistand ved oprettelsen af et testamente og slipper derfor for selv at skulle sætte sig ind i alt omkring oprettelsen af et notartestamente. Hvis man ønsker, at der opbevares et eksemplar af testamentet på notarialkontoret, skal man huske at underskrive kopien af testamentet. Et testamente kan både være maskinskrevet eller håndskrevet.

Formuedeling ved død

Den økonomisk svagest stillede part i samlivsforholdet er relativt ringe stillet i økonomisk henseende, både hvad angår ret til underholdsbidrag og ret til formuen efter samlivets ophør. Ophører samlivet ved den ene samlevers død, bliver forskellen mellem ægteskab og faste samlivsforhold endnu mere åbenbar. For det første har samleveren ikke legal arveret. Vedkommende kan begunstiges i et testamente, men her sætter tvangsarveretten for afdødes eventuelle børn grænsen for, i hvilket omfang den længstlevende samlever kan begunstiges.
Med virkning fra den l.januar 2008 kan der dog oprettes et udvidet samlevertestamente, jævnfør Arveloven §§ 87 og 88. Ligeledes med virkning fra den l.januar 2008 er der i dødsboskifteloven § lll a indsat en bestemmelse, hvorefter den længstlevende samlever har ret til at overtage den hidtidige fælles bolig og sædvanligt indbo mod at betale vurderingsbeløbet kontant til boet, såfremt arveladeren ikke har rådet over aktivet ved testamente.
Det er dog en betingelse, at parterne på dødstidspunktet levede sammen på fælles bopæl i et ægteskabslignende forhold og havde gjort dette i de sidste to år eller levede sammen på fælles bopæl og ventede, havde eller havde haft et fællesbarn. I forhold til bestemmelsen anses en fælles bopæl ikke for ophørt ved midlertidigt ophold i anden bolig eller ved ophold i institution, jævnfør bestemmelsens stk. 2.

 ✍️  

Vi har pr 8. december 2023 assisteret med tæt på 39.000 løste advokatopgaver.
JL Advokater

John Tranums Vej 25
6700 Esbjerg
CVR: 18072106
Tlf. 76602100

Bedre parforhold - København

Grøndals Parkvej 104
2720 Vanløse
CVR: 17821105
www.parforhold-parterapi.dk

Advokatfirmaet Svedal

Skovmosevej 3
2820 Gentofte
CVR: 26845386
www.advokat-svedal.dk