Advokat til testamente - Få 3 tilbud

  • Få 3 tilbud på hjælp fra testamente advokat
  • Udfyld skemaet online på mindre end 5 minutter
  • 3 tilbud på testamente - gratis og uforpligtende

Ageras Advokattilbud

Eksempler på veje
i postnummer

Få 3 tilbud på udarbejdelse af testamente fra testamenteadvokater med speciale i netop testamenter. Udfyld skemaet online på 3 minutter og modtag 3 tilbud - gratis og uforpligtende. Hvorfor skal jeg betale en advokat forl at oprette et testamente, hvis jeg kan finde Testamente skabeloner online og udarbejde Testamentet selv? Det skal du for at sikre en præcis og juridisk korrekt formulering af teksten. Bruger du en advokat med specialer i testamenter, vil du således generelt reducere risikoen for misforståelser, tolkningstvivl og uforudsete konsekvenser af testamentet.
Når du beder en advokat om hjælp til at oprette et testamente, får du ikke kun hjælp til at sætte testamentet korrekt op, men også rådgivning om arv, familieret og skatteregler. Dette skyldes, at advokaten ikke kun vil give dig et godt testamente men også indsigt i og hjælp til at se konsekvenserne af dine ønsker. Fordi det er så vigtigt at opretholde en høj kvalitet, sætter advokaten god tid af til arbejdet.

Udover ubegrænset personlig rådgivning, indtil dokumenterne er underskrevet, sendes originaldokumentet til en lokal dommer eller byretten, normalt skifteretten. Desuden opbevares en kopi hos testamente advokaten. Husk at offentlige skatter og afgifter tillægges prisen så spørg om dette er inkluderet i det samlede tilbud. Der er ingen skjulte fremtidige omkostninger i de modtagne tilbud. Dette er i modsætning til, hvad du kan opleve, hvis du køber hjælp til oprettelse af testamente fra andre udbydere på nettet.
Hvis du overvejer at benytte en billig online tjeneste, bør du kigge nøje efter, om leverandøren er ansvarlig for, at det ikke bliver dyrere end den annoncerede pris. Som et alternativ til fast pris tilbud, kan du få hjælp på en ren timeløn. Ønsker du bare et simpelt testamente, der kan udarbejdes hurtigt, og intet behov har for rådgivning, kan timeløn ofte betale sig for dig. Få 3 tilbud allerede i dag - i morgen kan det være for sent...

Her på siden kan du få 3 tilbud fra testamenteadvokater med speciale i testamenter - gratis og uforpligtende. Du udfylder blot online formularen på under 3 minutter, hvorefter du modtager tilbud fra 3 advokater, der gerne vil hjælpe med din testamente sag. Du får tilbud fra 3 erfarne advokater, normalt inden for 24 timer dog lidt længere hen over en weekend eller helligdage. Vore tilknyttede testamente advokater har stor erfaring på dette område og vil ofte udføre arbejdet hurtigere og sikrere end advokater uden denne erfaring.
Et notartestamente er kun gyldigt, såfremt det er oprettet skriftligt og herefter underskrevet af en notar, det vil sige en dommerfuldmægtig, der arbejder i byretten (skifteretten). De fleste mennesker benytter advokatbistand ved oprettelsen af et testamente og slipper derfor for selv at skulle sætte sig ind i alt omkring oprettelsen af et notartestamente. Hvis man ønsker, at der opbevares et eksemplar af testamentet på notarialkontoret, skal man huske at underskrive kopien af testamentet. Et testamente kan både være maskinskrevet eller håndskrevet

Eksempler på lokale advokat til testamente firmaer:

Advokatfirmaet Finn Bruun
Søborg Hovedgade 139 B
2860 Søborg
CVR: 33925611
Hjemmeside
Advokatfirmaet Birgit M. Lemvigh ApS
C. L. Ibsensvej 25
2820 Gentofte
CVR: 15183292
Hjemmeside
Axia Advokater
Algade 34 A
4760 Vordingborg
CVR: 28932847
Hjemmeside