Advokat til inkasso - Få 3 tilbud

"Advokat til inkasso - Få 3 tilbud"

Få 3 gratis tilbud på en inkasso opgave

Du har sendt en faktura og betalingsfristen er overskredet - så hvad gør du nu? Enten sætter du dig og udarbejder en korrekt rykkerskrivelse, der overholder gældende lovgivning for at være retsgyldig eller også får du professionel hjælp fra en inkasso advokat. Her på siden kan du få 3 tilbud på inkasso fra erfarne inkasso advokater - gratis og uforpligtende. Pointen med inkasso er, at inkasso advokaten lægger inkasso omkostninger til dit fakturakrav. Herefter skal skyldneren betale omkostningerne ved inkassosagen. Advokaten kan imidlertidig dog kun tillægge omkostninger, hvis du har anvendt et korrekt rykkerbrev.
Du må sende lige så mange rykkerbreve du vil, men du må kun opkræve rykkergebyr i maksimalt 3 rykkere. Betaler skyldneren stadig ikke, så send sagen til advokat eller inkassobureau. Når du sender sagen videre til en advokat, må du beregnes et inkassogebyr på 100 kr.

Find en god advokat til en inkassosag

Du må opkræve et rykkergebyr på højst 100,- kr. for hver rykkerskrivelse du sender, dog højst for 3 breve vedrørende samme skyld. Du må kun opkræve rykkergebyr for rykkerskrivelser, der er sendt med minimum 10 dages mellemrum. Du må derfor gerne nøjes med 5 dage mellem 3 rykkere, men må så til gengæld kun opkræve rykkergebyrer på en af rykkerne. Når den almindelige rykkerprocedure ikke er tilstrækkelig til at få pengene hjem, skal sagen indbringes for Retten, og det er blandt andet her en advokat inkasso partner har sin styrke.
Advokaten stævner debitor, udarbejder processkrifter og gennemfører sagens hovedforhandling til dom, som sidenhen kan tvangsfuldbyrdes over for debitor i Fogedretten. Inkassoadvokaten forestår derfor inkasso i størstedelen af verden, ligesom han samarbejder med sine klienter om løsninger i forbindelse med salg til udlandet, der sikrer klienten bedst muligt.

"Advokat til inkasso - Få 3 tilbud"Spar en masse penge på inkassosagen

Eksempel på rykkerbrev: Hermed skal jeg bringe mit tilgodehavende i henhold til fakturanummer 4711 (vedlagt i kopi) i erindring. Fakturaen er nu forfalden og jeg skal hermed erindre om den manglende indbetaling. Mit tilgodehavende kan derfor i dag opgøres til kr. 15.800,00 med tillæg af renter fra forfaldsdato til i dag svarende til kr. 130,00 med tillæg af rykkergebyr i henhold til Renteloven, kr. 100,00. I alt til betaling NU kr. 16.200,00. Du skal derfor nu indbetale beløbet kr. 16.200,00 senest 10 dage fra dato.
Betaler du ikke, fortsætter sagen som inkassosag uden yderligere varsel ved vores inkassoadvokat. Da dette som nævnt sker uden yderligere varsel, modtager du ved manglende rettidig betaling næste rykker med inkasso omkostninger tillagt og dette vil således påføre dig yderligere udgifter. Såfremt du allerede har gennemført din indbetaling ved modtagelsen af denne rykker, beder vi se se bort fra dette brev. Hilsen din inkassoadvokat.

Teknologi tvang

Vi miljøadvokater er godt bekendt med de teknologiskrævende krav i mange vedtægter. Jeg elsker dog ikke teknologi, og jeg hader at blive tvunget. Tanken bag "teknologi tvangs" lovbestemmelser er, at hvis kongressen vedtager krav ud over den demonstrerede evne til den nuværende teknologi, vil det medføre, at smarte mennesker udvikler ny teknologi, der opfylder de nye krav. Enkel. Bedre teknologi venter bare på at blive udviklet. Omkostningerne eller andre virkninger af ny teknologi betragtes sjældent som gode grunde til at tøve med. Der kan endda være en implikation, at man forsøger at regne med, at omkostningerne eller overveje, at virkningerne er en urimelig hindring for den ubegrænsede og irrepressible teknologiske march, hvilket altid er godt, ikke?

"Advokat til inkasso - Få 3 tilbud"Billig flyttefirma flyttemand tilbud

Få 3 gratis Ageras Advokattilbud

Mandag d. 19/8-19

3 tilbud på isolering

Del - Del - Del:

Her er de bedste advokatkontorer


Lüth Advokatfirma

Farverhus 238
6200 Aabenraa
CVR: 32509207
www.lueth.dk

Lou Advokatfirma P/S

Østergrave 4
8900 Randers
CVR: 38718924
Tlf. 70030050

Barnets Ret

Adelgade 76
9500 Hobro
CVR: 39613360© 2019 - www.3advokattilbud.dk - CVR-nr. 31135915 - Kontakt