Boligadvokat Vesthimmerland

  • Få 3 bæredygtige boligadvokat tilbud Vesthimmerland
  • Du får tilbud fra kvalitetsbevidste advokater
  • Få let 21 % i rabat på pålidelig boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Lokale vejnavne
Vesthimmerland

Korshøjvej
Liljevej
Oudrup Kirkevej
Engelstrupvej
Vormstrupvej
Havnevej
Bakkelyvej
Skovbakkevej
Rugmarken
Hobrovej
Mariesvej
Møllebakkevej
Solkrogen
Købmagergade
Mølgårdsvej
Alexiasvej
Fischersgade
Hasselvænget
Ceresvej
Bøgevej

Søger du en boligadvokat i Vesthimmerland? Få 3 tilbud

Når du har fundet din drømmebolig i Vesthimmerland, er du uden tvivl blevet mødt af ejendomsmægleren, som er yderst imødekommende. Han fortæller vidt og bredt om boligen, og tit kommer de også ind på på forbehold, du eventuelt har. Få 3 boligadvokat tilbud i Vesthimmerland.
Normalt vil du som køber skrive under på købsaftalen som den første. Så længe sælger ikke har skrevet under, er købsaftalen kun et tilbud fra dig om at købe boligen - og i den periode kan du derfor trække dit tilbud tilbage, hvis du fortryder - uden at det koster dig noget.
Det er derfor vigtigt, at købsaftalen også indeholder alle mundtlige og underforståede aftaler. Du skal endvidere være klar over, at advokatforbeholdet ikke altid anføres i købsaftalen. Derfor skal du selv få ejendomsmæglerenmægleren til at tilføje det, før du eventuelt du skriver under.

Prisfald på sommerhuse

Vores forventning er ikke, at der vil opstå prisfald på sommerhusene, men jeg tror, man skal forvente en mindre prisstigning, indtil de nye sommerhusudstykninger er optaget i markedet.
Du skal altså være opmærksom på, at med kun 60 % belåning i realkreditinstituttet skal du regne med, at dine samlede renteudgifter via sælgerpantebrev eller boliglån vil være lidt højere, end hvis du køber en helårsbolig. Er du boligejer i forvejen, og er friværdien stor nok, har du måske mulighed for at optage et realkreditlån i den eksisterende bolig.
Så kan du undgå at lægge en udbetaling kontant. Sælgerpantebreve behøver du ikke, da du kan optage et realkreditlån i din nuværende ejerbolig. Dermed vil du opnå en lavere renteudgift, når du køber sommerhus, end det der typisk fremgår af salgsopstillingen.

Boligadvokaten hjælper med svar og løsninger

Boligadvokat hjælp udføres professionelt i hele Vesthimmerland kommune:
  • Vindblæs
  • Gundersted
  • Fjejsborg
  • Vester Hornum
  • Havbro

Vesthimmerland boligadvokat eksempler:

Advokatfirmaet Torben Haldrup
Rådhusgade 8
9670 Løgstør
CVR: 14577149
Hjemmeside
Kjær Advokatfirma
J. Skjoldborgs Vej 1
9670 Løgstør
CVR: 26026768
Hjemmeside
Advokat Uffe Bro
J. Skjoldborgs Vej 1
9670 Løgstør
CVR: 26038340
Hjemmeside