Boligadvokat Vesthimmerland

  • Få 3 perfekte boligadvokat tilbud Vesthimmerland
  • Få udelukkende tilbud fra lokale advokater
  • Få mindst 26 pct i rabat på udvalgt boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
vejnavne i 9670

Norgesvej
Gadekæret
Klokkevej
Skovbrynet
Granlyvej
Egeholmsvej
Rosenstien
Albanivej
Kløvervej
Møllebakkevej
Ageren
Thorsvej
Rugmarken
Gårdstedvej
Sønderport
Banevej
Blekingevej
Kornumvej
Agathesvej
Lundbyvej

Søger du en boligadvokat i Vesthimmerland? Få 3 tilbud

Når du har fundet din drømmebolig i Vesthimmerland, er du uden tvivl blevet mødt af ejendomsmægleren, som er yderst imødekommende. Han fortæller vidt og bredt om boligen, og tit kommer de også ind på på forbehold, du eventuelt har. Få 3 boligadvokat tilbud i Vesthimmerland.
Normalt vil du som køber skrive under på købsaftalen som den første. Så længe sælger ikke har skrevet under, er købsaftalen kun et tilbud fra dig om at købe boligen - og i den periode kan du derfor trække dit tilbud tilbage, hvis du fortryder - uden at det koster dig noget.
Det er derfor vigtigt, at købsaftalen også indeholder alle mundtlige og underforståede aftaler. Du skal endvidere være klar over, at advokatforbeholdet ikke altid anføres i købsaftalen. Derfor skal du selv få ejendomsmæglerenmægleren til at tilføje det, før du eventuelt du skriver under.

Prisfald på sommerhuse

Vores forventning er ikke, at der vil opstå prisfald på sommerhusene, men jeg tror, man skal forvente en mindre prisstigning, indtil de nye sommerhusudstykninger er optaget i markedet.
Du skal altså være opmærksom på, at med kun 60 % belåning i realkreditinstituttet skal du regne med, at dine samlede renteudgifter via sælgerpantebrev eller boliglån vil være lidt højere, end hvis du køber en helårsbolig. Er du boligejer i forvejen, og er friværdien stor nok, har du måske mulighed for at optage et realkreditlån i den eksisterende bolig.
Så kan du undgå at lægge en udbetaling kontant. Sælgerpantebreve behøver du ikke, da du kan optage et realkreditlån i din nuværende ejerbolig. Dermed vil du opnå en lavere renteudgift, når du køber sommerhus, end det der typisk fremgår af salgsopstillingen.

Boligadvokaten hjælper med svar og løsninger

Boligadvokat hjælp udføres professionelt i hele Vesthimmerland kommune:
  • Vindblæs
  • Gundersted
  • Fjejsborg
  • Vester Hornum
  • Havbro

Boligadvokater Vesthimmerland eksempler:

Advokatfirmaet Torben Haldrup
Rådhusgade 8
9670 Løgstør
CVR: 14577149
Tlf. 98671255
Advokat Uffe Bro
J. Skjoldborgs Vej 1
9670 Løgstør
CVR: 26038340
Advokatfirmaet Bengtsson & Bro ApS
J. Skjoldborgs Vej 1
9670 Løgstør
CVR: 17169378