Boligadvokat Tranbjerg

  • Få 3 ekstraordinære boligadvokat tilbud Tranbjerg
  • Du får kun tilbud fra solide advokater
  • Få nemt 10 pct i rabat på seriøs boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Lokale vejnavne
Tranbjerg

Børupvej
Landevejen
Jegstrupvænget
Skolevænget
Orholt Allé
Ellemosevænget
Børup Tværvej
Tranbjerg Stationsvej
Egevænget
Ingerslevvænget
Obstrupvej
Ingerslevtoften
Hovvejen
Morelvænget
Kærvænget
Ellemosevej
Hyrdevænget
Tingskov Allé
Tranbjerg Tværvej
Laurbærvænget

Indhent 3 gratis tilbud på god boligadvokat i Tranbjerg

3 gratis tilbud på en lokal boligarvokar fra Tranbjerg tilbydes. Send os din boligsag og få dine gode tilbud på 25-30 timer - gratis. Eksempel på salg af en lejlighed i Tranbjerg:
En gennemistandsat lejlighed til den kræsne køber på ca. 150 m2. En bolig, der helt klart må betragtes som en god vare. Ikke den billigste på boligmarkedet, men rimeligt prissat i forhold til, at en køber af lejligheden i praksis kunne nøjes med at sætte sine møbler ind uden at lave nogen form for istandsættelse først.
Den potentielle køber er et voksent par med to teenagebørn, der skal flytte fra en anden del af landet med forholdsvis kort varsel. De ringer derfor op efter fremvisningen for at byde på lejlighedens kontantpris. Mægler informerer sælger om købers ønske om prisafslag. Sælger afviser konsekvent overvejelse om enhver form for prisafslag - lejligheden skal sælges til prisen.

Forældrekøb

I medierne og hos de store ejendomsmæglerkæder har forældrekøb været markedsført som et område, der giver en meget stor afsætning af ejerlejligheder. Men fakta er, ifølge skatteministeriets oplysninger, at ca. 6.000 ejerlejligheder tilbage i år 2013 blev købt til erhverv.
Det var ud af en samlet beholdning af ejerlejligheder på ca. 120.000. Et tal, som viser en mindre udbredelse i praksis, end hvad mæglere og medierne udtaler. Der er dog ingen tvivl om, at med kun ca. 35.000 kollegieværelser på landsplan, er antallet af forældrekøb nødt til at stige i de næste mange år.
Antallet af unge er væsentligt større, og der er en tendens til, at de unge i dag tidligere bliver selvstændige og flytter hjemmefra, hvilket skaber et yderligere pres på den eksisterende boligmasse. Og forældrekøb er efter min mening også en god langsigtet investering.

Du sparer både tid og penge på din sag

Eksempler på forhold, hvortil der kan ydes boligadvokathjælp i Tranbjerg:
  • Nedkonvertering
  • Fast ejendom
  • Ejendomsformidling
  • Boligsikring
  • Andelsbolig

Lokal boligadvokat fra postnummer 8310

Advokatanpartsselskabet Kaj Andreassen
Lemmestrupvej 32, Højby
8300 Odder
CVR: 32447600
Hjemmeside
Advokatfirmaet Tony Lund-Burmeister
Lindegårdsvej 8
8320 Mårslet
CVR: 35615504
Hjemmeside
Advokatanpartsselskabet Finn Søgaard
Kærvænget 29
8310 Tranbjerg
CVR: 17082744
Hjemmeside