Boligadvokat Tranbjerg

  • Få 3 ekstraordinære boligadvokat tilbud Tranbjerg
  • Du får tilbud fra solide advokater
  • Få hurtigt 12 % i rabat på lokal boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Vi dækker også disse
veje i Tranbjerg

Bjødstrupvej
Egevænget
Kirketorvet
Tranbjergvej
Ellemosevej
Skolevænget
Østergårdsparken
Hovvejen
Gartnervænget
Torvevænget
Ellemosevænget
Kærvænget
Skovgårdsvej
Trankærgårdsvej
Ingerslevvej
Slet Parkvej
Industrivej
Slet Møllevej
Tingskoven
Frisenholt

Indhent 3 gratis tilbud på god boligadvokat i Tranbjerg

3 gratis tilbud på en lokal boligarvokar fra Tranbjerg tilbydes. Send os din boligsag og få dine gode tilbud på 25-30 timer - gratis. Eksempel på salg af en lejlighed i Tranbjerg:
En gennemistandsat lejlighed til den kræsne køber på ca. 150 m2. En bolig, der helt klart må betragtes som en god vare. Ikke den billigste på boligmarkedet, men rimeligt prissat i forhold til, at en køber af lejligheden i praksis kunne nøjes med at sætte sine møbler ind uden at lave nogen form for istandsættelse først.
Den potentielle køber er et voksent par med to teenagebørn, der skal flytte fra en anden del af landet med forholdsvis kort varsel. De ringer derfor op efter fremvisningen for at byde på lejlighedens kontantpris. Mægler informerer sælger om købers ønske om prisafslag. Sælger afviser konsekvent overvejelse om enhver form for prisafslag - lejligheden skal sælges til prisen.

Forældrekøb

I medierne og hos de store ejendomsmæglerkæder har forældrekøb været markedsført som et område, der giver en meget stor afsætning af ejerlejligheder. Men fakta er, ifølge skatteministeriets oplysninger, at ca. 6.000 ejerlejligheder tilbage i år 2013 blev købt til erhverv.
Det var ud af en samlet beholdning af ejerlejligheder på ca. 120.000. Et tal, som viser en mindre udbredelse i praksis, end hvad mæglere og medierne udtaler. Der er dog ingen tvivl om, at med kun ca. 35.000 kollegieværelser på landsplan, er antallet af forældrekøb nødt til at stige i de næste mange år.
Antallet af unge er væsentligt større, og der er en tendens til, at de unge i dag tidligere bliver selvstændige og flytter hjemmefra, hvilket skaber et yderligere pres på den eksisterende boligmasse. Og forældrekøb er efter min mening også en god langsigtet investering.

Du sparer både tid og penge på din sag

Eksempler på forhold, hvortil der kan ydes boligadvokathjælp i Tranbjerg:
  • Nedkonvertering
  • Fast ejendom
  • Ejendomsformidling
  • Boligsikring
  • Andelsbolig

Eksempler på boligadvokater i postnummer 8310

Advokat Bonde Mikkelsen
Rosensgade 20
8300 Odder
CVR: 20925043
Tlf. 86541177
Advokatanpartsselskabet Kaj Andreassen
Lemmestrupvej 32, Højby
8300 Odder
CVR: 32447600
Tlf. 59119195
Advokatfirmaet Kim Pedersen
Engdalgårdsvej 78
8330 Beder
CVR: 16203742
www.kplaw.dk