Boligadvokat Svendborg

  • Få 3 solide boligadvokat tilbud Svendborg
  • Bestil tilbud fra robuste advokater
  • Få let 30 pct i rabat på arbejdsvillig boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Lokale vejnavne
Svendborg

Frodevænget
Hellegårdsvej
Bregnegårdshaven
Bispeløkken
Blåbærvænget
Fruerparken
Engelsødvej
Graaesvej
Bellisvej
Drosselvænget
Aldersro
Bøgeløkken
Christiansvej
Erik Skeels Vej
Digevænget
Femte Maj Plads
Bryghusvej
Drejø Skovvej
Degnemosen
Begtrupsvej

Indhent gratis 3 tilbud på boligadvokat i Svendborg nu!

Har du brug for hjælp til tinglysning, matrikelsammenlægning eller salg af andelsbolig i 5700 Svendborg? Her på sitet 3advokattilbud.dk kan du nemt og hurtigt bestille 3 konkurrencedygtige tilbud fra troværdige boligadvokat firmaer i Svendborg, som gerne vil byde ind på din boligadvokatopgave. Få nemt rabat på salæret ved at benytte vores gratis internettjeneste her på 3advokattilbud.dk.
Køb ikke flere kvadratmeter end du har brug for. Afhængig af boligtype vil du blive overrasket over, hvordan 80 kvadratmeter lejlighed føles sammenlignet med 80 kvadratmeter rækkehus. Lejligheden vil helt sikkert føles større og lysere.
I rækkehuset er der normalt afsat plads til trappe til både kælder og første sal. Derfor føles boligen for trang for nogen men hyggelig for andre. En villa på 80 kvadratmeter vil ofte være i ringere stand end rækkehuset, selvom prisen og størrelsen er den samme.

Afdragsfrit lån med tilhørende risiko

Afdragsfrit lån er en metode, du kan benytte dig af, hvis din indtægt er svingende. Men husk at afdragsfriheden udløber efter 10 år. Efter den dato vil din udgift stige markant. Der er mange, som allerede nu mener, at så optager man bare et nyt lån med fornyet afdragsfrihed.
Men da der ikke er nogen, der kan spå om fremtiden, er det en god ide at fokusere på at få nedbragt sin restgæld, så snart det er muligt. Lovgivningen kan måske ændres omkring de afdragsfrie lån, så de pludselig ikke længere er en del af de valgmuligheder, vi i fremtiden kan vælge imellem.
Så afdragsfrihed er mindst risikabelt i en forholdsvis begrænset periode, som en hjælp til at få opfyldt nogle drømme eller en skabe en lettere hverdag. Men husk, at lånet stadig skal indfries når de 10 år er gået.

Lad godkendte advokatfirmaer løse din opgave

Få juridisk hjælp til løsning af din boligsag overalt i Svendborg kommune:
  • Lundeborg
  • Hesselager
  • Gudme
  • Lakkendrup
  • Brændeskov

Ansvarsbevidste boligadvokater fra postnr. 5700

Do Jul Jj ApS
Rantzausmindevej 151
5700 Svendborg
CVR: 28299117
Meyn Advokater
Havnepladsen 3
5700 Svendborg
CVR: 34827087
www.meynadvokater.dk
Bertel Rasmussen, Advokater
Frederiksgade 1
5700 Svendborg
CVR: 40110895
www.bertelrasmussen.dk