Boligadvokat Ry

  • Få 3 seriøse boligadvokat tilbud Ry
  • Du får tilbud fra ansvarsbevidste advokater
  • Få ca 15 % i rabat på autoriseret boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
vejnavne i 8680

Ryesgade
Hjarsbækvej
Hostrupsvej
Bytorvet
Julsøvej
Vadestedet
Mossøvænget
Stenmårvej
Smøgen
Oksevejen
Møllestien
Vessø Vænge
Skovbakkevej
Ahornvej
Lynghovedvej
Hejnæsvej
Kielsgaardsvej
Hejrevej
Julsøvænget
Søvænget

Få 3 gratis boligadvokat tilbud i Ry og spar nemt 22%

Klagenævnet for Ejendomsformidling fik i 2017 35 klager om fejlagtige eller ufuldstændige informationer fra ejendomsmægleren. Det var nummer 4 på listen over modtagne klager i 2017. 18 klagere fik medhold i sager, der omhandlede forkerte eller ufuldstændige oplysninger.
Her på websiden kan du ganske gratis og uforpligtende indhente 2-3 tiltalende tilbud på en boligadvokat i Ry-området, som gerne vil byde på din boligsag. Tryk på den grønne knap nedenfor og udfyld online formularen på under tre minutter. Sådan kan du få 26% i rabat på din boligopgave.
Hvis en aftale om underhold optages i en separations- eller skilsmissebevilling, anses den for godkendt. l de tilfælde, hvor der ikke opnås fradragsret, er bidraget ej heller indkomstskattepligtigt. Det antoges, at hustruen ikke havde været i stand til at bemyndige ham til at hæve beløbene.

Planlæg din boligfremtid i tide

Eksempel: Et pensioneret ægtepar bad om at få vurderet deres ejendom, da de overvejede at flytte i ejerlejlighed. Det var et perfekt vedligeholdt parcelhus på ca. 200 m2 med en smuk have og dobbeltgarage. Manden hyggede sig med renovering af gamle biler i sit garageanlæg.
Efter en længere dialog om ægteparrets behov i fremtiden, anbefalede ejendomsmægleren dem at blive boende i en længere årrække. Fruen i huset nød at bruge hver formiddag i haven inden frokosttid, og manden var selvfølgelig at finde i garagen i fuld gang med at skrue på gamle biler.
Deres børn og børnebørn og de gamle venner fra kortklubben boede næsten i samme kvarter. De var begge så friske, at de i deres situation sikkert ville fortryde at flytte i en mindre bolig uden de faciliteter, som deres nuværende bolig sikrede dem.

Eksempler på juridisk bistand i Ry

Her er en rekke eksempler på opgaver som håndteres dagligt i boligadvokaterhvervet:
  • Tvangsauktion
  • Skader på bolig
  • Seniorbolíg
  • Restgæld
  • Grundskyld

3 boligadvokater fra postnummer 8680

Advokatfirmaet Morten Boas Therkildsen
Skanderborgvej 5
8680 Ry
CVR: 18259575
www.mbthps.dk
KTO Advokatanpartsselskab
Sanatorievej 12 E
8680 Ry
CVR: 32949215
Tlf. 86892880
Peter Holmsberg Advokatfirma
Parallelvej 9
8680 Ry
CVR: 15051574
www.lrs.dk