Boligadvokat Skive

  • Få 3 udmærkede boligadvokat tilbud Skive
  • Du får udelukkende tilbud fra kvalitetssikrede advokater
  • Få let 26 % i rabat på kvalitetssikret boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Postnummer 7800
vejnavne

Christiansgade
Integade
Yrsavej
Markvænget
Westend Have
Ringparken
Thomsensgade
Kompagnigade
Frisenborgvej
Åløkken
Kisumvej
Krarupvej
Siggårdvej
Vindevej
Ådalsvej
Torvegade
Højvangvej
Kærsangervej
Pilevænget
Brøndumsgade

Skive boligadvokat? Indhent 3 gratis tilbud og spar 25%

Internetsiden 3advokattilbud.dk hjælper dig med at få kontakt til dygtige lokale boligadvokater i Skive. Du sparer tid og penge ved at bestille tilbud fra flere boligadvokatfirmaer samtidig – via ét skema. På denne måde er du sikker på, at du får rådgivning og hjælp fra en dygtig boligadvokat. Det er op til dig, om du vil sige ja til et af de modtagne tilbud.
Hverken den krydsende udtagelsesret eller Ægteskabsloven § 55, stk. l, jævnfør Lejeloven § 77 kan anvendes i den situation, hvor en af ægtefællerne ejer en ejendom, hvori ægtefællerne bebor en lejlighed.
Ønsker ingen af ægtefællerne boets ejendele udlagt, sælges ejendelene ved offentlig auktion, medmindre parterne er enige om at foretage salg under hånden, jævnfør nærmere ægtefælleskifteloven § 63, stk. 3.

Ejerlejlighedsskema

Ejerlejlighedsskemaet er et særdeles vigtigt skema, hvor du får de nyeste informationer om ejerforeningen fra ejerforeningens administrator. Her kan du bl.a. få bekræftet, at fællesudgifterne er de samme som i salgsopstillingen.
Det er vigtigt at tjekke, om der foreligger ekstraordinære udgifter, som ikke er indeholdt i indeværende regnskabsår. Blandt de mange spørgsmål, som besvares, er fx om den nuværende ejer skylder ejerforeningen penge, hvilken varmeforsyning der er, om husdyr er tilladt, hvilke antenneforhold og nuværende forsikringsforhold ejendommen har.
Se efter, om der foreligger oplysninger om kommende forbedringsarbejder, som må antages at medføre forhøjede fællesudgifter. Få et så præcist svar som muligt fra administrator.

Lad erfarne advokatfirmaer hjælpe med din boligsag

Eksempler på byer i Skive kommune, hvor du kan bestille 3 boligadvokat tilbud:
  • Håsum
  • Ramsing
  • Spøttrup
  • Krejbjerg
  • Jebjerg

Lokal boligadvokat fra 7800

Advokatfirmaet Jeppe L Jepsen ApS
Thinggade 3
7800 Skive
CVR: 14263837
Hjemmeside
Advokat Knud Borup Jensen
Nørregade 13
7800 Skive
CVR: 80485816
Hjemmeside
Advokatfirmaet Søgaard
Christiansgade 7 A
7800 Skive
CVR: 15321377
Hjemmeside