Boligadvokat Skive

  • Få 3 udmærkede boligadvokat tilbud Skive
  • Bestil bare tilbud fra udvalgte advokater
  • Få ca 33 % i rabat på faguddannet boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Eksempler på veje
fra Skive

Thomsensgade
Dalgas Alle
Hahlvej
Christiansgade
Jebjerggårdvej
Rosenbakken
Mølgaard Andersens Plads
Reberbanen
Henrik Lunds Vej
Liljevej
Torskestræde
Ådalsvej
Skjoldborgs Vej
Mejsevej
Elsdyrvej
Voldgade
Hagens Mølle Vej
Ramsdahlsvej
Damgårdsvej
Enghavevej

Skive boligadvokat? Indhent 3 gratis tilbud og spar 25%

Internetsiden 3advokattilbud.dk hjælper dig med at få kontakt til dygtige lokale boligadvokater i Skive. Du sparer tid og penge ved at bestille tilbud fra flere boligadvokatfirmaer samtidig – via ét skema. På denne måde er du sikker på, at du får rådgivning og hjælp fra en dygtig boligadvokat. Det er op til dig, om du vil sige ja til et af de modtagne tilbud.
Hverken den krydsende udtagelsesret eller Ægteskabsloven § 55, stk. l, jævnfør Lejeloven § 77 kan anvendes i den situation, hvor en af ægtefællerne ejer en ejendom, hvori ægtefællerne bebor en lejlighed.
Ønsker ingen af ægtefællerne boets ejendele udlagt, sælges ejendelene ved offentlig auktion, medmindre parterne er enige om at foretage salg under hånden, jævnfør nærmere ægtefælleskifteloven § 63, stk. 3.

Ejerlejlighedsskema

Ejerlejlighedsskemaet er et særdeles vigtigt skema, hvor du får de nyeste informationer om ejerforeningen fra ejerforeningens administrator. Her kan du bl.a. få bekræftet, at fællesudgifterne er de samme som i salgsopstillingen.
Det er vigtigt at tjekke, om der foreligger ekstraordinære udgifter, som ikke er indeholdt i indeværende regnskabsår. Blandt de mange spørgsmål, som besvares, er fx om den nuværende ejer skylder ejerforeningen penge, hvilken varmeforsyning der er, om husdyr er tilladt, hvilke antenneforhold og nuværende forsikringsforhold ejendommen har.
Se efter, om der foreligger oplysninger om kommende forbedringsarbejder, som må antages at medføre forhøjede fællesudgifter. Få et så præcist svar som muligt fra administrator.

Lad erfarne advokatfirmaer hjælpe med din boligsag

Her er et par eksempler på nogle af de områder i Skive kommune, hvor vi gratis tilbyder at leverer 3 boligadvokattilbud:
  • Håsum
  • Ramsing
  • Spøttrup
  • Krejbjerg
  • Jebjerg

Eksempel på boligadvokater fra 7800 Skive

Siljas Advokatanpartsselskab
Resenvej 16
7800 Skive
CVR: 36197501
Christa Westergaard Holding
Valmuevej 23
7800 Skive
CVR: 31948304
Tlf. 97525007
Advokat Knud Borup Jensen
Nørregade 13
7800 Skive
CVR: 80485816
Tlf. 97526166