Boligadvokat Grindsted

  • Få 3 ekstraordinære boligadvokat tilbud Grindsted
  • Bestil tilbud fra certificerede advokater
  • Få op til 30 procent i rabat på udvalgt boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
Grindsted vejnavne

Dalgasvej
Stenvej
Vinkelvej
Engvangen
Banegårdsvej
Blåhøjvej
Islandsvej
Solvej
Birkeholtvej
Engvej
Fuglsøvej
Nymarksvej
Tyttebærvej
Mølgårdvej
Blåbærvej
Mossøvej
Nørre Alle
Knækvej
Vestervangsvej
Engsøvænget

Få 3 konkrete boligadvokat tilbud i Grindsted - gratis

Står du over for en bolighandel i Grindsted og har du brug for en god og erfaren boligadvokat? Hos 3advokattilbud har vi stor erfaring med bolighandler, og vi ved derfor, hvordan vi bedst sikrer dig. Det gør vi ved at tilbyde at indhente 3 gratis tilbud på din boligsag fra egnede boligadvokater i Grindsted.
Som boligkøber er der mange ting, der skal være på plads. Køb af fast ejendom er en kompliceret investering og faldgruberne er mange. Det er næsten altid en stor og glædelig beslutning at købe ny bolig. Samtidig opstår der for de fleste boligkøbere en del juridiske spørgsmål undervejs.
Selvom de fleste boliger sælges gennem ejendomsmæglere, som bruger standardformularen fra Dansk Ejendomsmæglerforening, skal du som køber vide, at ejendomsmægleren er sælgers rådgiver og ejendomsmægleren varetager derfor som udgangspunkt fortrinsvis sælgers interesser.

Udbedring af fejl i tilstandsrapporten

Hvis det viser sig, at der er udbedringer, som kan påvirke din økonomi, så sørg for, at det er oplyst, inden du underskriver købsaftalen. Alternativt skal der være forbehold i købsaftalen, så du kan undersøge de kritiske forhold nærmere.
Når det er gjort, kan du tage stilling til, om du kan acceptere den ekstra reparationsomkostning, om sælger skal løse opgaven, eller du fortryder og ganske enkelt skal finde en anden bolig.
K3, som betyder de kritiske skader, behøver ikke altid at være omkostningstunge. Det kan være et afløb i et badeværelse, som har kontakt til betondækket, hvilket var løsningen på opførelsestidspunktet. I dag fjernes sådan en anmærkning ved at montere en zinkskål i afløbet, der sikrer, at vandet ikke kan nå betonen, inden det går i afløbet og ledes væk fra boligen.

Modtag gratis 3 tilbud fra lokale boligadvokater

Her er nogle tilfældige eksempler på sagstyper, der varetages af boligadvokater i Grindsted:
  • Restgældrisiko
  • Købsaftale
  • F3 lån
  • Ejendomsadministration
  • Adkomst

Boligadvokater Grindsted eksempler:

Jens J. Kold Antonsen
Ravning Skovvej 11
7182 Bredsten
CVR: 51094417
Tlf. 75723044
Skovbo
Ravning Skovvej 11
7182 Bredsten
CVR: 97902852
Tlf. 75881717
Mentor Tankefelt For Sygdomsramte ApS
Bøgvadvej 104
7183 Randbøldal
CVR: 38337130
Tlf. 53265382