Boligadvokat Silkeborg

  • Få 3 knaldgode boligadvokat tilbud Silkeborg
  • Bestil bare tilbud fra udvalgte advokater
  • Få let 21 procent i rabat på grundig boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Lokale veje
Silkeborg

Kongshedevej
Nordtoften
Lilleøvej
Højtoftevej
Lysemosen
Holbølvej
Krusåvej
Herholtsvej
Lille Søgade
Højbo Tværvej
Mønstedsvej
Moselundvej
Marsvej
Kragelund Skovvej
Lynggårdsvej
Narvikvej
Pasteursvej
Paradisvejen
Hårup Østervej
Knudsgade

Få 3 gratis tilbud fra rutinerede boligadvokat i Silkeborg

Brug den gratis webservice her på 3advokattilbud.dk til at få 3 gennemarbejde tilbud på din sag. Boligadvokat firmaer i Silkeborg løser alle typer af sager lige fra ejerboligfinansiering, flexlån og indfrielsesværdi til kurssikring, mortifikation af ejerpantebreve og værditabsordning. Spar 35% på en boligadvokat.
Pantebrevslån (Kurs 100-pantebreve): Hvis køber i forbindelse med handlen opkøber sælgerpantebrevet kontant, kan han f.eks. finansiere det med en anden type pantebrevslån. De såkaldte kurs 100-pantebreve.
Et kurs 100-pantebrev ligner på mange måder et sælgerpantebrev, men låntager får hele det lånte beløb udbetalt til kurs 100 - deraf navnet. Til gengæld er renten højere end på sælgerpantebrevet. Til gengæld for det manglende kurstab har kurs 100-pantebrevet ofte særlige indfrielsesvilkår, som er renteafhængige.

Forældrekøb som pensionsopsparing

Et forældrekøb kan være en god start på en pensionsopsparing. Rent investeringsmæssigt vil den første lejlighed kunne ligge til grund for senere hen at opkøbe den næste lejlighed, ligeledes til udlejning. Det kræver blot, at lejligheden er steget i værdi, så du kan tage lån i den til udbetalingen på den næste lejlighed.
Sådan kan du stille og roligt blive ved med at investere i fast ejendom uden den store risiko, fordi du gør det lidt ad gangen over mange år. Prøv at forestille dig, at du over 15 år får investeret i fem lejligheder, som du beholder i 20 år.
Det er sandsynligt, at de undervejs både stiger og falder i værdi, men i sidste ende vil resultatet være en pæn værdistigning på din investering. Samtidig har lejerne i gennem årene været med at betale dine afdrag, så du typisk efter 20 år vil sidde tilbage med en lille restgæld, og dermed en god pensionsopsparing.

Danske advokater har mange forskellige arbejdsområder

Boligadvokater i Silkeborg kommune giver gerne tilbud på assistance til boligsager i hele kommunen:
  • Bryrup
  • Balle Kirkeby
  • Funder
  • Skægkær
  • Kragelund

Udvalgte boligadvokater i postnr. 8600

Advokatfirmaet Troels Horneman
Svejbæk Søvej 24
8600 Silkeborg
CVR: 31907748
www.horneman.dk
Advokatfirmaet Gudberg
Markedsgade 6 B
8600 Silkeborg
CVR: 32634222
Tlf. 86825600
Brockstedt-Kaalund Silkeborg
Godthåbsvej 4
8600 Silkeborg
CVR: 34740178
www.bklaw.dk