Boligadvokat Rødovre

  • Få 3 prisvenlige boligadvokat tilbud Rødovre
  • Bestil tilbud fra certificerede advokater
  • Få let 32 % i rabat på velegnet boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Vi dækker også disse
veje i Rødovre

Gunnekær
Madumvej
Prøvensvej
Damhustorvet
Karlskær Alle
Højrisvej
Næsbyvej
Erhvervsvej
Espely
Carl Danfeldts Alle
Korsdalsvej
Enggårdsvej
Nyholms Alle
Islevgård Alle
Nørrekær
Islelund
Blistrupvej
Lucernevej
Bluevang Alle
Hadsundvej

Få gratis 3 tilbud på potentielle boligadvokat i Rødovre

Skal du bruge en bundsolid boligadvokat i Rødovre? Her på onlineportalen 3advokattilbud.dk kan du nemt indsende din boligsag helt gratis og uforpligtende og få 3 dygtige boligadvokater i Rødovre kommune til at kontakte dig. Du venter bare på, at boligadvokaterne selv skriver eller ringer til dig.
Derfor er det udelukkende på dine betingelser, at I forhandler om pris og vilkår. Samtidig undgår du selv at skulle til at finde boligadvokater i dit nærområde. Du stiller dine krav og boligadvokatfirmaet løser boligsagen til den pris, I har aftalt. Opnå en solid rabat på en Rødovre boligadvokat med 3 fantastiske tilbud.
Visse opgaver kan dog kun løses på timepris da timeforbruget er ukendt. Du får et godt beslutningsgrundlag med 3 fantastiske og favorable boligtilbud fra boligadvokater i Rødovre. Det er absolut uforpligtende at indsende din boligsag til 3advokattilbud.dk.

En kinæstetisk boligkøber

En kinæstetiske person mærker efter den rigtige følelse. En nervøs dame, midt i trediverne, kom ind og ønskede at se på lejligheder med overtagelse snarest muligt. Det vigtigste for hende var rent praktiske ting. Hvilken afstand har hendes søn til skole, samt hvilken afstand er der til hendes forældre.
Da vi fik talt lidt sammen om forskellige muligheder, fik jeg forsigtigt spurgt ind til, om det var en skilsmissesituation, hun var i. Det bekræftede hun. Så at finde drømmelejligheden til hende burde jo have været nemt, da standen på køkken og bad, trafikstøj og lignende ikke var væsentligt.
Men det blev en ekstremt følelsesladet situation, for den nye bolig skulle gerne indfri de behov, hun havde for en stærk ny hjemmebase. Hendes reelle behov var for første gang nogensinde at få kontrol over sin egen tilværelse.

Spar mindst 26% på din boligsat i Rødovre

I Rødovre kommune kan du få boligadvokatbistand uanset hvor i kommunen, du er bosat:
  • Brandholm
  • Rødager
  • Valhøj
  • Damhus
  • Islevdal

Tilfældige boligadvokater i postnr. 2610

Advokatfirmaet Pelle Uldall
Annexgårdsvej 25
2610 Rødovre
CVR: 10793599
www.advokat-uldall.dk
Advokatfirmaet Kim W
Knudsbølvej 1
2610 Rødovre
CVR: 34634998
Tlf. 20108185
Carsten Halle Advokatanpartsselskab
Rødovre Centrum 1
2610 Rødovre
CVR: 25502051
www.advokatcentrum.dk