Boligadvokat Rødovre

  • Få 3 rare boligadvokat tilbud Rødovre
  • Du får bare tilbud fra seriøse advokater
  • Få ca 23 pct i rabat på engageret boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Eksempler på veje
fra Rødovre

Medelbyvej
Lerholm Vænge
Mollerupvej
Bjødstrupvej
Løvevej
Dæmningen
Hvidsværmervej
Haveforeningen Pilemosen
Højrisvej
Lillekær
Gunnekær
Hviddingvej
Bøgestien
Forsythiastien
Islevdalvej
Nørupvej
Islevmark
Enggårdsvej
Bjerringbrovej
Lucernevej

Få gratis 3 tilbud på potentielle boligadvokat i Rødovre

Skal du bruge en bundsolid boligadvokat i Rødovre? Her på onlineportalen 3advokattilbud.dk kan du nemt indsende din boligsag helt gratis og uforpligtende og få 3 dygtige boligadvokater i Rødovre kommune til at kontakte dig. Du venter bare på, at boligadvokaterne selv skriver eller ringer til dig.
Derfor er det udelukkende på dine betingelser, at I forhandler om pris og vilkår. Samtidig undgår du selv at skulle til at finde boligadvokater i dit nærområde. Du stiller dine krav og boligadvokatfirmaet løser boligsagen til den pris, I har aftalt. Opnå en solid rabat på en Rødovre boligadvokat med 3 fantastiske tilbud.
Visse opgaver kan dog kun løses på timepris da timeforbruget er ukendt. Du får et godt beslutningsgrundlag med 3 fantastiske og favorable boligtilbud fra boligadvokater i Rødovre. Det er absolut uforpligtende at indsende din boligsag til 3advokattilbud.dk.

En kinæstetisk boligkøber

En kinæstetiske person mærker efter den rigtige følelse. En nervøs dame, midt i trediverne, kom ind og ønskede at se på lejligheder med overtagelse snarest muligt. Det vigtigste for hende var rent praktiske ting. Hvilken afstand har hendes søn til skole, samt hvilken afstand er der til hendes forældre.
Da vi fik talt lidt sammen om forskellige muligheder, fik jeg forsigtigt spurgt ind til, om det var en skilsmissesituation, hun var i. Det bekræftede hun. Så at finde drømmelejligheden til hende burde jo have været nemt, da standen på køkken og bad, trafikstøj og lignende ikke var væsentligt.
Men det blev en ekstremt følelsesladet situation, for den nye bolig skulle gerne indfri de behov, hun havde for en stærk ny hjemmebase. Hendes reelle behov var for første gang nogensinde at få kontrol over sin egen tilværelse.

Spar mindst 26% på din boligsat i Rødovre

I Rødovre kommune kan du få boligadvokatbistand uanset hvor i kommunen, du er bosat:
  • Brandholm
  • Rødager
  • Valhøj
  • Damhus
  • Islevdal

Eksempel på lokal boligadvokat i 2610 Rødovre

Advokat Lene Østerberg
Rødovre Centrum 205
2610 Rødovre
CVR: 28625766
Hjemmeside
Advokatfirmaet Pelle Uldall
Annexgårdsvej 25
2610 Rødovre
CVR: 10793599
Hjemmeside
Hupfeld & Hove Advokataktieselskab
Viemosevej 62
2610 Rødovre
CVR: 30809289
Hjemmeside