Boligadvokat Borup

  • Få 3 favorable boligadvokat tilbud Borup
  • Du får bare tilbud fra fleksible advokater
  • Få ca 13 pct i rabat på troværdig boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Lokale vejnavne
Borup

Havremarken
Kimmerslevvej
Møllevang
Rapsmarken
Hovedgaden
Holmager
Jernhøj
Hirsemarken
Magleskovvej
Møllevej
Humleorevej
Krogvej
Korsmosevej
Skrænten
Thorsvej
Rugmarken
Ryeskovvej
Krohaven
Slusevej
Lindevej

Modtag 3 attraktive boligadvokat tilbud i Borup i dag

På denne hjemmeside hjælper vi folk med at komme i kontakt med en erfaren boligadvokat fra Borup. Det foregår således, at du opdaterer onlineformularen med information om, hvad du vil have assistance til. Så afgiver 3 energiske boligadvokater fra Borup førsteklasses tilbud på den boligsag, der skal ordnes.
Du vælger selv, hvem du vil bruge til jobbet og er naturligvis ikke forpligtet til at acceptere nogen af tilbuddene. Denne service er fuldstændig gratis at anvende og du kan være heldig at få tæt på 24 procent i rabat på advokatsalæret. Benyt derfor vores gratis onlineservice hurtigt muligt.
Beskriv din boligadvokatsag i dag og få tre 100% konkurrencedygtige tilbud i løbet af 46 timer. Overlad tilbudsarbejdet til os og afvent, at der lander 3 gode tilbud i din indbakke. Sådan får du mindst 26 pct i rabat på regningen på en boligadvokat fra Borup, hvis du først bestiller 3 tilbud.

Diskussionom udbedring af skader

Mægler: Sælger vil ikke acceptere, er, at modparten skal udbedre alle de K3 skader, som er noteret i den nyeste tilstandsrapport. Det er skader, som sælger selv har påpeget, hvorfor den fastsatte kontantpris tager højde for, at det er noget, køber selv må rette. Det er i øvrigt ikke særlig omkostningstungt, jævnfør overslaget fra den byggesagkyndige.
Du kan returnere hårdt og ubamhjertigt: Med den kontantpris jeg tilbyder at betale for ejendommen, er vi allerede oppe på en høj kvadratmeterpris i forhold til de øvrige valgmuligheder. Du kan godt gå tilbage til sælger og sige, at det vil jeg under ingen omstændigheder acceptere. Især fordi, at hvis ikke forholdene bliver rettet nu, så er der mulighed for, at der opstår yderligere skade inden dispositionsdatoen. Alternativt kan vi få adgang til ejendommen snarest muligt, og sælger betaler det fastsatte beløb over refusionsopgørelsen.

Advokatfaget omfatter mange forskellige emner

Her er et par eksempler på nogle af de mange emner, hvor en boligadvokat i Borup kan hjælpe:
  • Skatteret
  • Rådgivers strafansvar
  • Rentesatser
  • Overtagelsesdato
  • Misligeholdelse

Lokal boligadvokat fra postnummer 4140

Advokat Lindahl Andreasen
Alleen 11
4180 Sorø
CVR: 35089195
Hjemmeside
Advokaterne Hvidtsted
Søgade 16
4100 Ringsted
CVR: 32376444
Hjemmeside
Advokat Bjarne Corvinius Klintbøl
Porsemosen 18
4160 Herlufmagle
CVR: 72751957
Hjemmeside