Boligadvokat Borup

  • Få 3 fine boligadvokat tilbud Borup
  • Bestil tilbud fra topmotiverede advokater
  • Få let 29 % i rabat på autoriseret boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Lokale veje
Borup

Lammestrupvej
Bjørnestien
Bækgårdsvej
Kulerupvej
Humleorevej
Søparken
Stenhøjparken
Malervej
Krogvej
Kløvestedvej
Magleskovvej
Vandværksvej
Solsikkemarken
Hvedemarken
Bygmarken
Ved Kildepladsen
Ærtemarken
Hegnedevej
Dyndetvej
Buen

Modtag 3 attraktive boligadvokat tilbud i Borup i dag

På denne hjemmeside hjælper vi folk med at komme i kontakt med en erfaren boligadvokat fra Borup. Det foregår således, at du opdaterer onlineformularen med information om, hvad du vil have assistance til. Så afgiver 3 energiske boligadvokater fra Borup førsteklasses tilbud på den boligsag, der skal ordnes.
Du vælger selv, hvem du vil bruge til jobbet og er naturligvis ikke forpligtet til at acceptere nogen af tilbuddene. Denne service er fuldstændig gratis at anvende og du kan være heldig at få tæt på 24 procent i rabat på advokatsalæret. Benyt derfor vores gratis onlineservice hurtigt muligt.
Beskriv din boligadvokatsag i dag og få tre 100% konkurrencedygtige tilbud i løbet af 46 timer. Overlad tilbudsarbejdet til os og afvent, at der lander 3 gode tilbud i din indbakke. Sådan får du mindst 26 pct i rabat på regningen på en boligadvokat fra Borup, hvis du først bestiller 3 tilbud.

Diskussionom udbedring af skader

Mægler: Sælger vil ikke acceptere, er, at modparten skal udbedre alle de K3 skader, som er noteret i den nyeste tilstandsrapport. Det er skader, som sælger selv har påpeget, hvorfor den fastsatte kontantpris tager højde for, at det er noget, køber selv må rette. Det er i øvrigt ikke særlig omkostningstungt, jævnfør overslaget fra den byggesagkyndige.
Du kan returnere hårdt og ubamhjertigt: Med den kontantpris jeg tilbyder at betale for ejendommen, er vi allerede oppe på en høj kvadratmeterpris i forhold til de øvrige valgmuligheder. Du kan godt gå tilbage til sælger og sige, at det vil jeg under ingen omstændigheder acceptere. Især fordi, at hvis ikke forholdene bliver rettet nu, så er der mulighed for, at der opstår yderligere skade inden dispositionsdatoen. Alternativt kan vi få adgang til ejendommen snarest muligt, og sælger betaler det fastsatte beløb over refusionsopgørelsen.

Advokatfaget omfatter mange forskellige emner

Her er et par eksempler på nogle af de mange emner, hvor en boligadvokat i Borup kan hjælpe:
  • Skatteret
  • Rådgivers strafansvar
  • Rentesatser
  • Overtagelsesdato
  • Misligeholdelse

Find de bedste boligadvokater

eLawyers
Åbakkevej 15
4140 Viby Sjælland
CVR: 12792581
www.elawyers.dk
Advokatfirmaet Olsgaard
Majsmarken 10
4140 Borup
CVR: 39303272
Advokatfirmaet Jan Bo Busholdt
Krogvej 24
4140 Borup
CVR: 32585612
Tlf. 38199929