Boligadvokat Nyborg

  • Få 3 herlige boligadvokat tilbud Nyborg
  • Bestil kun tilbud fra autoriserede advokater
  • Få mindst 11 procent i rabat på pålidelig boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Vi dækker også
postnummer 5800

Bredahlsgade
Dybbølsgade
Liljevej
Dalvænget
Gartnervænget
Krogvænget
Hesselvænget
Nørregade
Forsytiavænget
Lavendelvænget
Birchs Alle
Lindholm Havnevej
Kirkevænget
Bakkevej
Gl. Torv
Nordmarksvej
Fynsvej
Poppelvej
Nydamsvej
Møllerparken

Nyborg boligadvokat? Få 3 tilbud du kan vælge mellem

3advokattilbud.dk er en gratis online tjeneste, hvor du nemt og hurtigt kan få forbindelse til kvalitetssikrede og billige boligadvokater i Nyborg. Indsend din boligsag til os bliv kontaktet af maksimalt 3 boligadvokat firmaer i Nyborg med skarpe og konkurrencedygtige tilbud. Få en stor rabat på salæret med 3 skarpe tilbud på din boligsag i din indbakke.
I en sag, hvor hustruen efter mere end 20 års ægteskab underskrev en særejeægtepagt kort forinden separation. Ægtepagten indebar et afkald fra hustruen på et væsentligt større beløb end forudsat, hvorfor den tilsidesattes efter aftaleloven § 36, jævnfør U1999.1365, hvor tilsidesættelse skete som følge af mandens pression mod hustruen, der befandt sig i en personlig krise.
Under hensyn til at reglen indebærer en ret drastisk ændring, og at den endnu ikke ses anerkendt af Højesteret, bør den næppe indføres i domspraksis.

Opkonvertering

Et vigtigt argument for et fastforrentet obligationslån er muligheden for konvertering ved større renteændringer, så du kan gældspleje dit lån. At omlægge sit obligationslån er først interessant, når renteudsvingene er så tilpas store, at man kan høste en markant kursgevinst.
Inden for overskuelig tid kan man omlægge en gang til, så man igen får en lavere rente på sit obligationslån. At konvertere op er en god ide, når forudsætningerne er rigtige. Den fremtidige nettoydelse er mindre, så du har flere penge til det årlige forbrug.
Men vær opmærksom på, at når nettoydelsen er blevet lavere, er det også ensbetydende med, at man afdrager langsommere på restgælden, fordi renteudgiften fremover er større. Så en opkonvertering er først rigtig spændende, når du forhåbentlig kan konvertere ned igen på et senere tidspunkt.

Også i Nyborg kan vi skaffe advokathjælp

Boligadvokater i Nyborg kommune opererer over hele kommunen:
  • Ørbæk
  • Refsvindinge
  • Sulkendrup
  • Vindinge
  • Mullerup

Fleksible boligadvokater fra postnr. 5800

JuridiskBistand ApS
Nørrevoldgade 32
5800 Nyborg
CVR: 36701889
www.juridiskbistand.com
Advokat Hans Aage Gertz
Kongegade 24
5800 Nyborg
CVR: 65757818
www.advokatgertz.dk
Advokatfirmaet Tage Alsted ApS
Vestervoldgade 47
5800 Nyborg
CVR: 24222322