Boligadvokat Roskilde

  • Få 3 fleksible boligadvokat tilbud Roskilde
  • Du får bare tilbud fra velegnede advokater
  • Få nemt 14 % i rabat på pålidelig boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Lokale vejnavne
Roskilde

Bymarken
Elmeholmen
Elleorevej
Assensvej
Egen
Gartnervang
Glamsbjergvej
Egeholmen
Elmelygårdsvej
Arboretvej
Havremarken
Bolundsvej
Bagtæppet
Fiskervejen
Dunhammervej
Døvnældevej
Bredengen
Baunehøjvej
Erik Menveds Vej
Elmevang

Bestil 3 gennemarbejdede boligadvokat tilbud i Roskilde

Få gratis 3 skarpe tilbud på din boligadvokatsag fra lokale boligadvokat firmaer i Roskilde og omegn. Når du har en boligsag du skal have løst, skal du altid få mere end 1 tilbud på opgaven. Beskriv din boligsag på 5½ minut og send den ind til os. Efter et par dage får du 3 personlige tilbud på sagen.
Rentestigning kan give lavere restgæld idet der vil være en række omkostninger forbundet med konverteringer: Kurtage af køb/salg af obligationer, ekspeditionsgebyrer m.v. Det ser vi bort fra for at bevare overblikket, og normalt indregnes disse omkostninger i det nye lån i forbindelse med konverteringen.
Banken eller den finansielle rådgiver, som forestår konverteringen, vil kunne gennemregne konsekvensen inkl. omkostninger, og så kan man jo forholde sig til, om udbyttet af konverteringen er tilstrækkeligt, og ellers kan man jo blot vente, til renten er steget eller faldet yderligere.

Eksempel på en forhandling om en villa

Lad os antage, at køber er et par med to børn, som skal have solgt en lejlighed, der endnu ikke er sat til salg. Sælger er et ældre par, som har boet i villaen i 30 år og gennem deres pensionsforening har fået en lejebolig tilbudt, der passer godt med deres visioner om seniortilværelsen. Hvad har værdi for sælger?
Enhver sælger ønsker så høj pris som muligt. Sælgers husleje er minimal, da der ingen gæld er i ejendommen. Sælger er nervøs for, om den nye bolig kan blive lige så god som villaen, og gruer for at flytningen bliver uoverskuelig, da de har ufattelig mange ting, der skal pakkes sammen.
Samtidig er de usikre på, om nogen vil købe huset med det 30 år gamle køkken og bad og lægger vægt på, at de nye indflyttere skal være ordentlige mennesker. Det er udgangspunktet for følgende på dialog mellem mægler og køber, efter køber har afgivet købstilbuddet.

Få boligadvokatbistand i hele Roskilde kommune

I Roskilde kommune kan du få juridisk assistance til din boligsag uanset, hvor i kommunen du bor:
  • Kirke Syv
  • Gadstrup
  • Snoldelev
  • Darup
  • Svogerslev

Eksempler på Roskilde boligadvokat

Advokatfirmaet Tommy V. Christiansen
Københavnsvej 69
4000 Roskilde
CVR: 34621101
Hjemmeside
Advokatfirmaet Harry Tschernja
Himmelev Bygade 68
4000 Roskilde
CVR: 11149472
Hjemmeside
Advokaterne Hestetorvet​
Hestetorvet 7
4000 Roskilde
CVR: 86816415
Hjemmeside