Boligadvokat Hjørring

  • Få 3 fremragende boligadvokat tilbud Hjørring
  • Du får kun tilbud fra effektive advokater
  • Få nemt 22 % i rabat på engageret boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
9800 vejnavne

Ålesundvej
Strandklitvej
Sitkagranvej
Smedievejen
Ågårdsvej
Svalevej
Sejtrækvej
Sletten
Smutvejen
Skærengvej
Syvspring
Rountvedvej
Tranebærvej
Søndre Strandvej
Skolegade
Skovspurvevej
Østervang
Teglvej
Østersøvej
Vidstrupvej

Få 3 friske tilbud fra boligadvokat i Hjørring - gratis

En boligadvokat i Hjørring går altid grundigt til værks og er fokuseret på det vigtigste i boligsagen. Det er at få gennemlæst alle dokumenter og indhentet eventuelt manglende materiale. Boligadvokaten gennemgår alle dokumenter såsom købsaftalen samt husforsikring, ejerskifteforsikring, el-rapport og evt dokumenter fra ejerforeningen.
Når en bolig bliver sat til salg, bliver der ofte udarbejdet en tilstandsrapport, en energimærkning og en el-installationsrapport. Dokumenterne giver dig som køber et samlet billede af boligens tilstand.
Boligadvokatens rådgivning omfatter altid et personligt møde med dig, hvor I sammen gennemgår handlens dokumenter. Du bliver informaret om juraen bag ved aftalen, hvad du skal være særlig opmærksom på. Herudover drøftes tillige kort økonomien og din familieretlige situation. Få 3 tilbud på en Hjørring boligadvokat.

Udlejning af sommerhus

I vinterhalvåret kan du maksimalt udleje i 11 uger. l sommerhalvåret kan du maksimalt udleje i 26 uger. Altså i alt 37 ugers udlejning om året. Vi skal påregne, at du naturligvis ikke får udlejet dit sommerhus fuldt ud, så lad os halvere antallet af udlejningsuger til 19 uger på årsbasis.
l højsæsonen forudsætter vi en realistisk lejeindtægt på 3.800 kr. om ugen. I vinterperioden forudsætter vi, at lejeindtægten realistisk kan være 2.500 kr. Et vægtet gennemsnit giver os en huslejeindtægt på 3.400 kr. pr. udlejningsuge.
Altså en årlig lejeindtægt på i alt 64.600 kr. El-varme, el og vand er forholdsmæssigt sat til 4.400 kr. Forestil dig begrænsninger belåningsmæssigt og øgede udgifter skattemæssigt. Eller fald i din families realløn. Så er der ingen tvivl om, at det vil indvirke på prisudviklingen i ejendomsmarkedet.

Spar op til 26% på en dygtig boligadvokat

Du kan få gratis tilbud fra boligadvokatfirmaer overalt i Hjørring kommune:
  • Skibsby
  • Horne
  • Vrå
  • Hæstrup Mølleby
  • Løkken

Boligadvokater Hjørring eksempel:

Advokatfirmaet Tove Bastholm
Nørre Torv 4
9800 Hjørring
CVR: 26887038
www.advokatbastholm.dk
Advokat Åse Gahner Klemmensen
Åstrupvej 10
9800 Hjørring
CVR: 20858346
www.agkadvokat.dk
Advokatfirmaet Ledet & Willadsen
Brinck Seidelins Gade 9
9800 Hjørring
CVR: 27405533
www.ledet.dk