Boligadvokat Hjørring

  • Få 3 ekstraordinære boligadvokat tilbud Hjørring
  • Du får kun tilbud fra kreative advokater
  • Få let 13 % i rabat på faglærd boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Postnummer 9800
vejnavne

Stavangervej
Toftegade
Snehvidevej
Roald Amundsens Vej
Sandrenden
Smutvejen
Svanelundsvej
Tornsangervej
Østervang
Ulvkjærvej
Ålborgvej
Rælingen
Sct Knuds Alle
Vandkarsevej
Tolstrupvej
Toftevej
Sct Olai Plads
Åbrinken
Rypevej
Æblevangen

Få 3 friske tilbud fra boligadvokat i Hjørring - gratis

En boligadvokat i Hjørring går altid grundigt til værks og er fokuseret på det vigtigste i boligsagen. Det er at få gennemlæst alle dokumenter og indhentet eventuelt manglende materiale. Boligadvokaten gennemgår alle dokumenter såsom købsaftalen samt husforsikring, ejerskifteforsikring, el-rapport og evt dokumenter fra ejerforeningen.
Når en bolig bliver sat til salg, bliver der ofte udarbejdet en tilstandsrapport, en energimærkning og en el-installationsrapport. Dokumenterne giver dig som køber et samlet billede af boligens tilstand.
Boligadvokatens rådgivning omfatter altid et personligt møde med dig, hvor I sammen gennemgår handlens dokumenter. Du bliver informaret om juraen bag ved aftalen, hvad du skal være særlig opmærksom på. Herudover drøftes tillige kort økonomien og din familieretlige situation. Få 3 tilbud på en Hjørring boligadvokat.

Udlejning af sommerhus

I vinterhalvåret kan du maksimalt udleje i 11 uger. l sommerhalvåret kan du maksimalt udleje i 26 uger. Altså i alt 37 ugers udlejning om året. Vi skal påregne, at du naturligvis ikke får udlejet dit sommerhus fuldt ud, så lad os halvere antallet af udlejningsuger til 19 uger på årsbasis.
l højsæsonen forudsætter vi en realistisk lejeindtægt på 3.800 kr. om ugen. I vinterperioden forudsætter vi, at lejeindtægten realistisk kan være 2.500 kr. Et vægtet gennemsnit giver os en huslejeindtægt på 3.400 kr. pr. udlejningsuge.
Altså en årlig lejeindtægt på i alt 64.600 kr. El-varme, el og vand er forholdsmæssigt sat til 4.400 kr. Forestil dig begrænsninger belåningsmæssigt og øgede udgifter skattemæssigt. Eller fald i din families realløn. Så er der ingen tvivl om, at det vil indvirke på prisudviklingen i ejendomsmarkedet.

Spar op til 26% på en dygtig boligadvokat

Du kan få gratis tilbud fra boligadvokatfirmaer overalt i Hjørring kommune:
  • Skibsby
  • Horne
  • Vrå
  • Hæstrup Mølleby
  • Løkken

Hjørring boligadvokat eksempler:

Advokatfirmaet Hans Ladefoged
Bispensgade 95
9800 Hjørring
CVR: 29753407
Hjemmeside
Advokatfirmaet Ledet & Willadsen
Brinck Seidelins Gade 9
9800 Hjørring
CVR: 27405533
Hjemmeside
Advokatfirmaet Dyrberg & Brinkmann A/S
Brinck Seidelins Gade 14
9800 Hjørring
CVR: 21789046
Hjemmeside