Boligadvokat Kalundborg

  • Få 3 lokale boligadvokat tilbud Kalundborg
  • Bestil tilbud fra faglærde advokater
  • Få op til 18 % i rabat på pålidelig boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Vi dækker også
postnummer 4400

Plantagevej
Valmuevej
Møllehaven
Vrøj
Klitrosevej
Klosterbakken
Trøjeløkkevej
Knuds Alle
Skjalm Hvidesvej
Klosterdammen
Slotsvænget
Sydskrænten
Kildeskoven
Nostrupvej
Lupinvej
Kongsbakken
Snogekærvej
Ærtebjergvej
Ubberup Mark
Lynggårdsstien

Boligadvokat i Kalundborg? Få gratis 3 tilbud, spar 25%

3advokattilbud.dk er en gratis online formidlingsservice, hvor du hurtigt kan bestille 3 tiltalende tilbud på boligadvokathjælp i Kalundborg. Send din opgave afsted til os, så lokaliserer vi 3 superkvalificerede lokale boligadvokater, der gerne vil løse din boligsag. 27% i rabat er ikke utænkeligt med 3 fantastiske tilbud på bordet.
Når køberen til et hus er fundet, skal købsaftalen underskrives. Købsaftalen er det vigtigste dokument i enhver ejendomshandel,fordi aftalen er juridisk bindende. Køber har dog en fortrydelsesret på seks hverdage fra den dag, aftalen underskrives. l den periode kan køber hæve handlen mod at betale et fortrydelsesgebyr til sælger.
Gebyret er på en lille procentdel af den aftalte købesum. Er handlen betinget af, at f.eks. købers advokat skal godkende handlens vilkår, skal køber ikke betale fortrydelsesgebyr, hvis advokaten ikke kan godkende handlen.

Forhandlinger med ejendomsmægler

Vær gelinde, gerne med spørgsmål til mægleren om andre boliger eller kommentarer om, hvad du skal ud og se med mæglerens konkurrenter i lokalområdet. Det plejer at få ejendomsmægleren til at opfordre til, at bolden sættes i spil igen. Men har du bolden, er det dig, der skal spille ind.
Har du godt med is i maven, kan det ofte betale sig at returnere bolden hårdt og ubarmhjertigt på langt de fleste punkter. Det tvinger sælger til at sluge nogle store kameler for at få solgt boligen. Men risikoen er, at følelser og frustration hos sælger nogle gange kan resultere i, at det alligevel ikke bliver dig, sælger handler med.
Så al forhandling skal ske bestemt, men inden for rimelighedens grænser, ellers spilder du også din egen tid. Sig eventuelt til sælger, at hvis det ikke kan accepteres, så er du nødt til at se dig om efter en anden lejlighed.

Erfarne boligadvokater løser mange slags opgaver

Boligadvokatfirmaer i Kalundborg kommune dækker hele kommunen:
  • Reersø
  • Drøsselbjerg
  • Gørlev
  • Ubby
  • Rørby

Faguddannede boligadvokater fra postnr. 4400

EPH-Law
Brandsbjerg 44
4400 Kalundborg
CVR: 39160250
Tlf. 30896931
Law House
Nyvangsvej 13
4400 Kalundborg
CVR: 10609593
Advokat Claus Kenneth Lund
Kordilgade 4
4400 Kalundborg
CVR: 27570089
www.adv-lund.dk