Boligadvokat Helsinge

  • Få 3 fine boligadvokat tilbud Helsinge
  • Du får tilbud fra troværdige advokater
  • Få mindst 28 procent i rabat på rutineret boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Lokale vejnavne
Helsinge

Gammel Amtsvej
Enghavevej
Birkegårdsvej
Kanutskivej
Bendstrupvej
Klokkerstræde
Gurrehavegårdsvej
Kjellergårdsvej
Dommerengen
Møllebakken
Gramsvej
Bakkegårdsvej
Gribskovvej
Industrivej
Paradis Alle
Kirkebjergvej
Humlehaven
Hasselvej
Laugø Byvej
Bryggerparken

Få 3 gratis loakle boligadvokat tilbud i Helsinge

På 3advokattilbud.dk kan du - absolut gratis - indhente 3 personlige tilbud fra engagerede boligadvokatfirmaer i Helsinge. Vi påtager os, at sende din boligsag ud til forhåndskvalificerede boligadbokater, som får lov at afgive et tilbud. Med 3 prima boligtilbud kan du nemt opnå en rabat på 31-32 procent.
Udgifter, der normalt er en del af refusionsopgørelsen, vil typisk være ejendomsskatter, terminen for en bestemt periode, som angår den ene part, men som betales af den anden part. Refusionsopgørelsen fordeler ejendommens udgifter mellem begge parter fra overtagelsesdatoen, så hver part svarer sit.
Refusionsopgørelsen opgøres typisk 4 uger efter boligens overtagelse. På overtagelsesdagen bør man gennemgå den nye bolig meget grundigt. Man kan ikke senere forvente at få medhold i klager over forhold, som man burde have opdaget og påtalt, da boligen blev overtaget.

Er du alene om interessen for boligen?

Som boligmarkedet er i dag, er der en høj aktivitet i salg af boliger, bl.a. fordi mobiliteten generelt øges, ikke bare i Danmark, men også globalt. I en forhandlingssituation skal du vurdere, hvor meget tid du tror, du kan tillade dig at bruge, før du slår til - medmindre du er i tvivl, om det er den rette bolig for dig.
Som udgangspunkt må du forvente, at en anden køber kan nå at købe før dig. Måske er der en, som har kigget på boligen seks uger tidligere end dig, og netop i dag har fået afklaret, at det bare skal være den bolig og slår til.
Om der ingen andre interesserede er, og du har god tid til forhandling og så videre, kan være svært at få afklaret med ejendomsmægleren, som sjældent vil give udtryk for, at der ikke er aktivitet omkring boligen.

Vi tilbyder at finde 3 gode boligadvokater til din sag

Her er fem eksempler på typer af sager som boligadvokater i Helsinge kan hjælpe med:
  • Lejebolig
  • Mortifikation af ejerpantebreve
  • Rentetilpasning
  • Restgældrisiko
  • Skødeskrivning

Eksempel på boligadvokat i 3200 Helsinge

Advokatkontoret
Gribskovvej 105
3200 Helsinge
CVR: 64336428
Hjemmeside
Advokat Jeannette Eilertsen
Vestergade 13
3200 Helsinge
CVR: 33811020
Hjemmeside
Advokat Torp
Kurrebrovej 18
3200 Helsinge
CVR: 34559163
Hjemmeside