Boligadvokat Hammel

  • Få 3 billige boligadvokat tilbud Hammel
  • Du får tilbud fra kompetente advokater
  • Få op til 15 procent i rabat på potentiel boligadvokat

Ageras Advokattilbud

8450 Hammel
vejnavne

Futtingvej
Dalvej
Fuglsangvej
Pøt Møllevej
Danasvej
Niærvej
Æblehaven
Urvej
Nyvej
Anbækgårdsvej
Minervavej
Sønder Alle
Hammelvej
Gl Hammelvej
Bakkehusvej
Søby Møllevej
Svinget
Præstemarksvej
Pilevej
Ditzelsvej

Bestil gratis 3 boligadvokat tilbud i Hammel

Det kan være kringlet at finde en pålidelig boligadvokat i Hammel. Brug derfor vores gratis tjeneste. Det er en god ide at få en uvildig vurdering af de forskellige lånemuligheder for at finde den løsning, som passer bedst til dig og din økonomi.
Her er et område med et eksempel på boligadvokat assistance. Du har just købt en ejerlejlighed i 8450 Hammel men er kommet i tvivl om, hvorvidt ejendomsmægleren har lavet en fejl. Hvis det er tilfældet, kan man så gøre krav gældende mod mægleren og i så fald hvilke mulige krav?
Et sikkert råd er at bede om skriftlig redegørelse fra den pågældende ejendomsmægler og efterfølgende gennemlæse alle dokumenter grundigt for bl.a. at få afklaret om mægleren kan holdes ansvarlig såfremt hun har begået fejl. Med 3 boligadvokattilbud på hånden kan du få op til 28 procent i rabat på salæret.

Overdragelse af ejerbolig til nært beslægtede

Ifølge skattereglerne kan man overdrage en ejerbolig til nært beslægtede til den offentlige vurdering, fratrukket 15%. En ejerlejlighed til en kontant handelspris på 1.157.000 kr. har typisk en offentlig vurdering på ca. 900.000 kr.
Det er altså fuldt lovligt at indgå en købsaftale med sit barn på 765.000 kr. og uden salgsomkostninger til en ejendomsmægler. Der er ikke nogen krav om, hvor længe barnet skal bo i lejligheden, før den igen kan sælges. Hvis barnet vælger at sælge lejligheden, så er overskuddet skattefrit.
Barnet vil altså i denne case få et skattefrit overskud med sig. Når man engang forhåbentlig sælger med et overskud, så kan man fratrække underskuddet fra den først indkøbte lejlighed. Det tidligere underskud fratrækkes først, inden beskatning udløses af resten.

Få tilbud fra billige og gode boligadvokater

Her på siden kan du få boligadvokat tilbud i Hammel indenfor f.eks. disse emner:
  • Finansieringsret
  • Ejerlejlighedsskema
  • Boligfinansiering
  • Banklån
  • Afdragsfri periode

Udvalgt boligadvokat fra 8450

Advokatfirmaet Ole Steen Christensen
Østergade 10
8450 Hammel
CVR: 48209459
Hjemmeside
Advokat Palle Elholm
Vestergade 4
8450 Hammel
CVR: 71427412
Hjemmeside
Helle Bødker Madsen
Grønhøjvej 9
8450 Hammel
CVR: 21699330
Hjemmeside