Boligadvokat Halsnæs

  • Få 3 udmærkede boligadvokat tilbud Halsnæs
  • Få kun tilbud fra potentielle advokater
  • Få ca 32 % i rabat på dygtig boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Halsnæs
vejnavne eksempler

Kildemoseparken
H.J. Henriksens Vej
Annexvej
Moseskellet
Gydetoppen
Gartnervej
Fyrrevænget
Bakkesvinget
Granvænget
Fuglesangsvej
Kystvænget
Hillerødvej
Falkebakken
Fabriksvej
Fjordbakken
Kildehøjvej
Hegnsvænget
Fuglehalvej
Bavnager
Arresøvej

Gratis tilbud på boligadvokat i Halsnæs kommune

Behøver du hjælp til ejerboligfinansiering, nedkonvertering, entreprisekontrakt eller seniorbolig i Halsnæs kommune? Her på sitet kan du 100% uforpligtende få tre 100% skarpe tilbud fra boligadvokater i Halsnæs kommune, som gerne vil løse din boligsag. Samtidig kan du få op til 23 pct i rabat.
På den måde er du sikker på, at du få behandlet din boligadvokatopgave mest optimalt med det ønskede resultat. Indsend kontaktskemaet i dag og modtag 3 prisbillige tilbud fra lokale pålidelige boligadvokater i Halsnæs kommune - det er absolut gratis og absolut uforpligtende.
Hvis man overvejer at sælge sit hus, bør man for sin egen skyld tage en professionel ejendomsmægler med på råd, inden man beslutter sig for det ene eller andet. Man kan bede en eller måske flere lokale ejendomsmæglere om at udarbejde en salgsvurdering.

Køb af en forurenet grund

Der er 20.000 kortlagte grunde i Danmark, heraf er lidt under halvdelen registreret på forureningsvidensniveau et. Og det er her, du som køber skal være opmærksom. For er registreringen af jordforureningen på vidensniveau to, ved man præcis, hvad problemstillingen er.
Jævnfør lovgivningen er det i så fald amtet, der i samarbejde med sælger, sørger for oprydning på grunden. Ved registrering på vidensniveau et ved sælger ikke, om der er et forureningsproblem, eller om grunden i praksis er, som den skal være.
Hvis du som køber støder ind i en sådan problemstilling, skal det naturligvis være helt afklaret, om der er tale om forurening eller ej, inden du køber boligen. Du behøver ikke omgående at forkaste enhver tanke om at købe boligen, hvis der er registreret en jordforurening. Få afklaret omfanget og typen af forurening.

Vi finder en boligadvokat i Halsnæs kommune

Vores netværk af erfarne boligadvokater dækker hele Halsnæs kommune:
  • Kregme
  • Brederød
  • Vinderød
  • Auderød
  • Evetofte

Lokale boligadvokater fra 3310 Halsnæs

Andersen & Svendsen advokater
Torvet 4B
3300 Frederiksværk
CVR: 21263982
www.andersensvendsen.dk
Jurahuset IVS
Solvænget 12
3320 Skævinge
CVR: 39920867
Advokat Mogens Hartz ApS
Løvsangervej 4
3300 Frederiksværk
CVR: 35833420