Boligadvokat Jammerbugt

  • Få 3 fair boligadvokat tilbud Jammerbugt
  • Bestil udelukkende tilbud fra kompetente advokater
  • Få mindst 12 % i rabat på kvalitetsbevidst boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Vejnavne i
postnummer 9690

Toften
Tyttebærstien
Sletteåvej
Håndværkervej
Stjerslevvej
Kollerup Strandvej
Thorupholmevej
Pedersbækvej
Østergade
Kirkedalsvej
Mølleparken
Tværgade
Manstrupvej
Stubmøllevej
Løberen
Hødeshøjvej
Sandagervej
Trustrupvej
Kløvermarken
Toftendamsvej

Bestil 3 gratis boligadvokat tilbud i Jammerbugt

Det er vigtigt at du husker på, at ejendomsmægleren udelukkende repræsenterer sælgeren. Derfor får du ikke nødvendigvis det fulde og sande billede af boligen, og oftest kommer mægleren ind på de tydeligste negative ting som du selv allerede har set. Få derfor 3 boligadvokat tilbud i Jammerbugt.
Købsaftalen indeholder de vigtigste oplysninger i forbindelse med en ejendomshandel. Du skal derfor læse aftalen grundigt igennem selv eller sammen med din rådgiver. Før du underskriver, er det vigtigt at huske, at du kan bede om at få ændret i købsaftalen, såfremt du gerne vil afgive tilbud på nogle andre vilkår.
Ved at tilføje et advokatforbehold får din boligadvokat mulighed for selv at gennemgå alle dokumenter. Selvom du allerede har underskrevet aftalen, kan du således stadig fortryde, hvis du eller boligadvokaten finder et eller flere forhold, der gør, at du ønsker at ophæve handelen.

Sommerhuset som investering

Udlejning af sommerhuse har altid været en god forretning forstået på den måde, at det giver en indtægt til løbende vedligeholdelse og forbedringer af dit sommerhus. Udlejning giver dog også et større slid på sommerhuset, og der er en tendens til, at feriegæsterne ikke passer så godt på tingene, som man selv ville gøre.
Men lad os straks kaste os ud i en beregning for at se, hvor mange uger du skal udleje din investering i om året, for at din nettoudgift ca. bliver halveret. Du køber et sommerhus 400 meter fra vandet i et gennemsnitligt sommerhusområde i Danmark til en kontantpris kr. 1.095.000 kr.
Sommerhuset er et rummeligt træhus på 70 m2 med to soveværelser til i alt fire personer, ældre men hyggeligt køkken og delvis moderniseret brusebadeværelse. Med en gang maling, lidt møbler, krukker og så videre, bliver det rigtig charmerende.

Vi skaffer dig 3 advokattilbud - gratis og uforpligtende

Hele Jammerbugt kommune er omfattet af vores netværk af boligadvokatfirmaer:
  • Pandrup
  • Birkelse
  • Arentsminde
  • Tranum
  • Halvrimmen

Autoriserede boligadvokater fra postnummer 9690

Bareco v/Susanne Jensen
Mellemvej 7
9670 Løgstør
CVR: 33026234
Tlf. 23933195
Nielsen Og Østergaard Advokatfirma
Nørregade 13
9700 Brønderslev
CVR: 39986582
Tlf. 98842211
Inga Sand Sørensen
Østergade 28
9690 Fjerritslev
CVR: 28390122
www.advokatingasand.dk