Boligadvokat Frederiksværk

  • Få 3 gedigne boligadvokat tilbud Frederiksværk
  • Du får kun tilbud fra kreative advokater
  • Få hurtigt 28 pct i rabat på kvalitetssikret boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Lokale veje
Frederiksværk

Sandstien
Syrenvej
Skolegade
Vestervang
Skovfogedengen
Skriverbakken
Rønnebærvej
Revlingevej
Ådiget
Strandgade
Sagasvej
Søfrydvej
Skjalm Hvidesvej
Snerlevej
Skovledet
Skånstrømsvej
Urnevænget
Thujavej
Uglevangen
Rødtjørnevej

Boligadvokat tilbud i Frederiksværk? Få 3 stk gratis i dag

På denne side hjælper vi dig til at finde en kvalitetssikret boligadvokat fra Frederiksværk. Det foregår således, at du i onlineformularen fortæller os, hvad du har behov for boligadvokat bistand til. Herefter udarbejder 3 reelle boligadvokater fra Frederiksværk supertilbud på den sag, som skal udføres.
Du vælger helt selv, hvilken boligadvokat du ønsker at bruge til hjælp til din sag. Du er ikke forpligtet til at godtage nogen af tilbuddene, hvis ikke du er glad for dem. Desuden er denne service helt gratis at benytte. Har du en udfordring med en byggesag, en entreprenør, en køber eller kommunen?
Så er det en professionel boligadvokat, som hjælper dig med dette. Det kan være tidskrævende at finde en troværdig boligadvokat i Frederiksværk. Anvend derfor denne gratis onlineservice og indtast din boligadvokatopgave allerede i dag. Få 20% i rabat på salæret med 3 rare tilbud.

Boligkøb og forurening

Det kommunale oplysningsskema kan oplyse, om kommunen har registreret forurening på matriklen. Men det er vigtigt at jævnføre kommunens information om jordforurening hos regionen. Regionerne i Danmark er blevet pålagt at føre kontrol med al jord ifølge jordforureningsloven.
Det gør man primært ved at kortlægge områderne, rent historisk på to niveauer. Kortlægning på vidensniveau et betyder, at man har kendskab til, at der muligvis tidligere har været aktiviteter på grunden, som kan have været forurenende.
Kortlægning på vidensniveau to betyder, at der foreligger dokumentation for, at der er forurening på matriklen, som kan have skadelig virkning på mennesker og miljø. Selv de dyreste strandvejsvillaer nord for København kan være placeret på en grund med tjære, olie og bly efter fiskeri eller bådebyggeri 150 år tilbage.

Boligadvokater løser mange forskellige typer af sager

Certificerede boligadvokater i Frederiksværk arbejder bl.a. med denne type opgaver:
  • Anpartsselskaber
  • Boligdokumenter
  • Ejerboligfinansiering
  • Entreprisesager
  • Landbrug

Aktuel boligadvokat fra postnummer 3300

Advokat Mogens Hartz ApS
Løvsangervej 4
3300 Frederiksværk
CVR: 35833420
Hjemmeside
Advokatfirmaet Hessner
Nørregade 27
3300 Frederiksværk
CVR: 58487015
Hjemmeside
Andersen & Svendsen advokater
Torvet 4B
3300 Frederiksværk
CVR: 21263982
Hjemmeside