Boligadvokat Frederiksværk

  • Få 3 favorable boligadvokat tilbud Frederiksværk
  • Du får tilbud fra velrenommerede advokater
  • Få nemt 12 procent i rabat på kompetent boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Eksempler på veje
i postnummer 3300

Øvre Møllevej
Solvej
Ådalsvej
Søbakken
Tårnvej
Staalværksvej
Uglestien
Tømmerpladsvej
Valmuesti
Rybakkevej
Ådiget
Tyttebærkrattet
Stjernevej
Poul Rasmussens Vej
Stenledsvej
Troldebakken
Strandlodsvej
Skriverstien
Stationspladsen
Urnevænget

Boligadvokat tilbud i Frederiksværk? Få 3 stk gratis i dag

På denne side hjælper vi dig til at finde en kvalitetssikret boligadvokat fra Frederiksværk. Det foregår således, at du i onlineformularen fortæller os, hvad du har behov for boligadvokat bistand til. Herefter udarbejder 3 reelle boligadvokater fra Frederiksværk supertilbud på den sag, som skal udføres.
Du vælger helt selv, hvilken boligadvokat du ønsker at bruge til hjælp til din sag. Du er ikke forpligtet til at godtage nogen af tilbuddene, hvis ikke du er glad for dem. Desuden er denne service helt gratis at benytte. Har du en udfordring med en byggesag, en entreprenør, en køber eller kommunen?
Så er det en professionel boligadvokat, som hjælper dig med dette. Det kan være tidskrævende at finde en troværdig boligadvokat i Frederiksværk. Anvend derfor denne gratis onlineservice og indtast din boligadvokatopgave allerede i dag. Få 20% i rabat på salæret med 3 rare tilbud.

Boligkøb og forurening

Det kommunale oplysningsskema kan oplyse, om kommunen har registreret forurening på matriklen. Men det er vigtigt at jævnføre kommunens information om jordforurening hos regionen. Regionerne i Danmark er blevet pålagt at føre kontrol med al jord ifølge jordforureningsloven.
Det gør man primært ved at kortlægge områderne, rent historisk på to niveauer. Kortlægning på vidensniveau et betyder, at man har kendskab til, at der muligvis tidligere har været aktiviteter på grunden, som kan have været forurenende.
Kortlægning på vidensniveau to betyder, at der foreligger dokumentation for, at der er forurening på matriklen, som kan have skadelig virkning på mennesker og miljø. Selv de dyreste strandvejsvillaer nord for København kan være placeret på en grund med tjære, olie og bly efter fiskeri eller bådebyggeri 150 år tilbage.

Boligadvokater løser mange forskellige typer af sager

Certificerede boligadvokater i Frederiksværk arbejder bl.a. med denne type opgaver:
  • Anpartsselskaber
  • Boligdokumenter
  • Ejerboligfinansiering
  • Entreprisesager
  • Landbrug

Rutinerede boligadvokater i postnr. 3300

Advokatfirmaet Hessner
Nørregade 27
3300 Frederiksværk
CVR: 58487015
www.hessner.dk
Hessner Advokatanpartsselskab
Nørregade 27
3300 Frederiksværk
CVR: 37932647
www.hessner.dk
Andersen & Svendsen advokater
Torvet 4B
3300 Frederiksværk
CVR: 21263982
www.andersensvendsen.dk