Boligadvokat Brande

  • Få 3 gode boligadvokat tilbud Brande
  • Du får tilbud fra topmotiverede advokater
  • Få hurtigt 28 % i rabat på dygtig boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Eksempler på veje
i postnummer 7330

Skærlund Skolevej
Dalgasvej
Fredskovvej
Nørregade
Vesterdamvej
Søndervænget
Nygade
Gl Thyregodvej
Enkehøj
Engtoften
Lillebælt
Johannes Hansens Vej
Kragsigvej
Stationsvej
Blichersvej
Rønne Allé
Solsortevej
N I Møllers Plads
Hyvildparken
Sandfeldvej

Få gratis 3 boligadvokat tilbud i Brande - 100% gratis

Får du lyst til at udleje dit sommerhus, så gør to ting. Bed et par sommerhusudlejningsbureauer om at vurdere, hvilken leje i hvilke uger, der er realistisk indtægt. Bagefter sætter du dig ned med en revisor og laver regnestykket, så du er sikker på, at du får alle detaljer med.
Men vær nu opmærksom på, at forudsætninger kan ændre sig. Den ugentlige lejeindtægt og naturligvis antallet af udlejede uger, er i praksis ganske afgørende for, hvordan din egen nettoudgift ser ud, når året er gået. Få 3 tilbud på en lokal boligadvokat i Brande og få nemt 18-20% i rabat
Ønsker du på et tidspunkt at sælge sommerhuset, er de gældende regler, at når du også har brugt det privat, så er et salg skattefrit jævnfør samme vilkår som salg af helårsbolig. Det kan du læse mere om i Parcelhusregelen, jævnfør Ejendomsavancebeskatningslovens § 8.

Tilbud om ejerskifteforsikring

En ejerskifteforsikring er altid udarbejdet på baggrund af den tilstandsrapport, forsikringsselskabet har fået en kopi af. Ud over at sælger har betalt for tilstandsrapporten, skal sælger, ifølge lovgivningen, betale 50% af købers udgift til ejerskifteforsikringen.
Så generelt vil vi anbefale, at du som køber tegner ejerskifteforsikringen. Men kontroller, om der er forbehold i forsikringstilbuddet, som kan være forårsaget af den byggesagkyndiges vurdering af skader karakteriseret som K2, K3 eller UN.
Forsikringsforbehold bør du så vidt muligt kræve fjernet, inden købet gennemføres. Dermed sikrer du dig, at sælger må afholde udgiften til byggetekniske ændringer, så du som køber kan tegne en ejerskifteforsikring uden forbehold.

Udfyld skemaet og få 3 supertilbud på din sag

Boligadvokater i Brande hjælper deres klienter i mange boligforhold f.eks:
  • Sælgerpantebrev
  • Refusionsopgørelse
  • Kurs 100
  • Flexlån
  • Byggebudget

Brande boligadvokater eksempel:

Rimm Lawyer
Lyngvejen 8
7323 Give
CVR: 39765063
Tlf. 71329917
Advokat Johnny Norup
Agerbølparken 23
7323 Give
CVR: 79454818
KJL Holding
Møllevej 14
7323 Give
CVR: 30733533