Boligadvokat Brønderslev

  • Få 3 eminente boligadvokat tilbud Brønderslev
  • Du får tilbud fra engagerede advokater
  • Få mindst 29 pct i rabat på fleksibel boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Postnummer 9700
vejnavne

Molsgade
Nymarken
Langbrovej
Tømmerbyvej
Vigen
Højbovej
Skråvej
Olufsgade
Kvædevej
Vandtårnsvej
Spindergården
Mimersvej
Ternevej
Mejsevej
Tornerosevej
Tagmarksvej
Åbrovej
Thorvaldsensvej
Rødbøgen
Niels W Gades Kvt

Få 3 tilbud på god og billig boligadvokat i Brønderslev

En kompetent boligadvokat i Brønderslev ser på de oplysninger, ejendomsmægler har skaffet. Derudover skaffer han også selv yderligere dokumenter i det omfang, de savnes. Det ofte er blandt de ting, der er kort beskrevet eller helt mangler, at der opstår de størst problemer.
I købsaftalen skal der være henvisninger til handlens øvrige dokumenter fx salgsopstilling, oplysning om fortrydelsesret, tilbud om ejerskifteforsikring, tingbogsoplysning, forsikringspolice, ejendomsskattebillet, el-installationsrapport, energimærke, ejendomsdatarapport og tinglyste servitutter på ejendommen.
Skal du sælge en bolig, kan boligadvokaten hjælpe dig med professionel rådgivning og det er uanset om du også har en ejendomsmægler eller ej. Når du sælger en ejendom, kan du - ligesom køber - indføje et advokatforbehold, så boligadvokaten kan gennemlæse aftalen, inden bordet fanger.

Beregning ved udlejning af sommerhus

Forbrugsudgifter til el og vand er oplyst af sælger til henholdsvis 4.000 kr. og 700 kr. Da du køber med henblik på udlejning, tredobler vi forbrugsudgifterne til el, el-varme og vand. Vi tager udgangspunkt i, at du også selv vil benytte dig af sommerhuset i perioder, hvor det ikke er udlejet.
Sommerhusudlejning er reguleret af Loven om sommerhuse og campering - også kaldet Sommerhusloven. Et af de væsentlige punkter er, at i perioden fra den første oktober til og med den 31. marts må der kun være 91 overnatninger i sommerhuset.
Det gælder overnatninger af både husejere og lejere tilsammen. Desuden må disse overnatninger ligge i blokke af fire uger, og en enkelt blok må være fem uger. Mellem blokkene skal der være mindst fire nætter, hvor hverken du eller lejere bor i sommerhuset.

Advokatfirmaer i Brønderslev løser mange type af opgaver

Uanset hvor i kommunen du bor, kan boligadvokater i Brønderslev kommune hjælpe dig med at få løst din boligsag:
  • Stagsted
  • Asaa
  • Dronninglund
  • Ørum
  • Flauenskjold

Lokal boligadvokat fra 9700

Advokathus Nord
Godsbanegade 21
9700 Brønderslev
CVR: 34431183
Hjemmeside
Storkborg v/Gert Storkborg Jensen
Kattegatsvej 9 B
9700 Brønderslev
CVR: 25042530
Hjemmeside
LN Advokater
Erhvervsparken 1
9700 Brønderslev
CVR: 32477488
Hjemmeside