Få 3 enestående boligadvokat tilbud Aars
Modtag udelukkende tilbud fra kompetente advokater
Få mindst 25 procent i rabat på faglærd boligadvokat

Aars boligadvokat? Indhent gratis 3 tilbud og spar 30%

En certificeret dansk boligadvokat i Aars kan rådgive dig 100 procent uafhængigt om alt, der er relevant for dig i en bolighandel fra start til slut. Det vil sige lige fra boligens udbudte pris over vilkårene for handlen til finansieringsmuligheder og berigtigelse og skødeudarbejdelse.
Medlemmer af Danske Boligadvokater er din mand i bolighandlen og 100 pct uafhængig af andre rådgivere, firmaer mv. i din bolighandel. Din Danske Boligadvokater modtager ikke bonus, provision, honorar eller anden form for betaling fra andre end dig. Få 3 boligadvokat tilbud i Aars.
Det er din klare sikkerhed for, at din boligadvokat rådgiver og vejleder dig med udgangspunkt i hvad han mener tjener dig bedst. En boligadvokat, der er medlem af Dansk Boligadvokater er ansvarsforsikret og forpligter sig til hvert år at deltage i efteruddannelse inden for boligområdet.

Udstykning af nye sommerhusgrunde

Miljøministeriet har netop færdig behandlet 88 kommuners ansøgninger om lov til yderligere udstykning af sommerhusgrunde i 270 områder. Det politiske krav var, at udvidelse kunne ske bag ved et eksisterende sommerhusområde, altså væk fra kystlinjer.
Resultatet, efter at lovgivningen samt Skov- og Naturstyrelsen har vurderet hver enkelt ansøgning, er, at 34 kommuner får lov til at udstykke sommerhusgrunde, der støder op til 70 eksisterende sommerhusområder.
I alt 5.143 nye sommerhuse kan bygges. Men udstykningen vil ske på en sådan måde, at alle fortsat kan nyde skov og strand, hvilket også på lang sigt vil sikre værdien af at være sommerhusejer. Den samlede mængde af sommerhuse øges fra ca. 203.000 til 208.000.

Få en skrap advokat til din boligsag

Boligadvokater i Aars arbejder eksempelvis med følgende opgaver.
  • Seriesalg
  • Restgældrisiko
  • Rentetilpasningslån
  • Realkreditrente
  • Obligationslån

Her får du 3 tilbud på boligadvokat Aars fra boligadvokater

Du kan let spare penge på en prekvalificeret og seriøs specialist i 9600 Aars. Det er forholdsvis langsommeligt at klare boligsagen selv - indhent hellere tre flotte tilbud. Vi lokaliserer 100% gratis og uforpligtende tre konkurrencedygtige tilbud i Aars fra lokale boligadvokater.
Engagerede boligadvokater klarer bl.a. disse opgaver: finansieringsret, økonomistyring, andelsboligudskrift og salg af virksomhed. Der kan spares mange penge (mere end 17 procent) med 3 herlige favorable tilbud. Det er nemt at bruge vor boligadvokat side og boligadvokaterne udfører alle typer af boligadvokatopgaver i hele Aars.
Vore tilknyttede håndværkere går ikke på kompromis og nøgleordene er bl.a kvalitet, grundig rådgivning og god service. Lad engagerede og engagerede fagfolk i Aars udføre din boligadvokatopgave. Modtag fornemme tilbud fra boligadvokater på at tage sig af en sag om advokatforbehold i 9600 Aars.

Kompetente boligadvokatfirmaer i postnr. 9600


Advokatfirmaet Stenum

Søndergade 22
9600 Aars
CVR: 99396350
Tlf. 98622911

Ghiladi Advokater

Højvang 1
9600 Aars
CVR: 33231687
Tlf. 38414243


Lindschouw Advokatanpartsselskab

Himmerlandsparken 7
9600 Aars
CVR: 33360630
Tlf. 41774621