Boligadvokat Birkerød

  • Få 3 friske boligadvokat tilbud Birkerød
  • Du får bare tilbud fra certificerede advokater
  • Få mindst 29 % i rabat på solid boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
3460 vejnavne

Bøgevej
Bistruphave
Byager Vænge
Gl.Bakkegårds Vej
Furesøhave
Enghavevej
Frejasvej
Erantisstien
Engen
Forårsvej
Gammelhave
Fuchsiastien
Datavej
Bentzens Vænge
Carinavænget
Eskemosegårds Alle
Falkenhøjvej
Bakkeledet
Andedammen
Abildgårdsparken

Boligadvokat i Birkerød - få gratis 3 stærkte tilbud

Spar let 31 procent på et professionelt boligadvokatfirma i Birkerød-området! Indsend din boligsag til 3advokattilbud.dk og lad os opstøve de allerbedste tilbud på boligadvokathjælp. Send sagen ind til os så videresender vi den til forhåndskvalitetssikrede boligadvokat fra Birkerød, der gerne vil assistere dig med din sag.
Sørg for, at ejendomsmægleren orienterer grundigt om muligheden for tilstandsrapport og ejerskifteforsikring. Denne kan fritage en sælger for ansvaret for en række fejl og mangler ved huset. Men husk også at fortælle ærligt om fejl og mangler ved boligen, og de eventuelle ulovlige bygningsforanstaltninger.
Det kan f.eks. være skur, der ikke er byggetilladelse til! De skal med i købsaftalen. Ellers kan køberen gøre sælger økonomisk ansvarlig for at udbedre de ulovlige forhold. Beløbene i salgsvurderingen er baseret på dagskursen for obligationer og pantebreve.

Korrekt registrering af carport, udhus eller tilbygning

Et klassisk problem, som ikke er til at se, hvis man ikke lige ved det, er, at der er opført mange carporte og udhuse, som ikke er korrekt placeret jævnfør lovgivningen. I praksis skaber det ingen problemer. Men du kan sagtens komme ud for, at en nabo er utilfreds med løsningen på din grund.
Viiser sig så, at bygningen ikke er lovligt opført, så kan du blive pålagt at fjerne eller flytte den af de offentlige myndigheder. Ifølge Småhusreglementet skal en carport placeres 10 m fra vejmidten og 2,5 m fra skel.
Udhuse kan placeres, som man har lyst, så længe de højst er 10 kvadratmeter og har en taghøjde ind mod skel på max. 1,8 meter stigende til en taghøjde på 2,5 m væk fra naboens skel. Altså en jævn skrå tagflade. Hvis de er større, skal det være anmeldt ved kommunen.

Find den helt rigtige boligadvokat til opgaven

Professionelle boligadvokatfirmaer i Birkerød assisterer kunder med mange forskellige slags opgaver:
  • Flexlån
  • Kreditvurdering
  • Lukket bud
  • Renteudvikling
  • Seniorbolíg

Birkerød boligadvokat eksempel:

Hans Levy ApS
Kajerødvej 64
3460 Birkerød
CVR: 29618763
Hjemmeside
Advokat Johan Schwarz-Nielsen
Biskop Svanes Vej 5
3460 Birkerød
CVR: 19289486
Hjemmeside
Adv.Fa. J.Heller & M. Jacobsen
Hovedgaden 49
3460 Birkerød
CVR: 30055373
Hjemmeside