Boligadvokat Ølstykke

  • Få 3 profitable boligadvokat tilbud Ølstykke
  • Bestil kun tilbud fra godkendte advokater
  • Få hurtigt 17 % i rabat på 1. klasses boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Lokale vejnavne
Ølstykke

Møllehusene
Erantisvej
Roarsvej
Odins Plads
Rubinvej
Jættevej
Grymersvej
Ryttervænget
Bakkevej
Rødkælkevej
Diamantvej
Lupinvej
Pelargonievej
Ladbyvej
Roskildevej
Birkemosen
Ametystvej
Johannedalsvej
Hampelandvej
Kløvervænget

Modtag 3 gratis boligadvokat tilbud i Ølstykke

Billig boligadvokat Ølstykke? Vi påtager os gerne at finde 3 billige boligadvokater, som gerne vil assistere dig med din boligsag. Det gør vi endda gratis! Du skal kun udfylde formularen på 4½ minut og sende den til os - så skaffer vi 3 konkrete tilbud på fra boligadvokater i Ølstykke på max 2 dage.
Modtag 3 kontante tilbud på en effektiv og billig boligadvokat fra Ølstykke. Indtast din boligsag i skemaet på 4½ minut og modtag tre kontante tilbud fra lokale boligadvokatfirmaer. Husk at boligadvokatfirmaerne ikke bør sammenlignes udelukkende på prisen.
Ejendomsmægleren kan være behjælpelig med at få solgt et sælgerpantebrev mod en vis provision. Hvis der står gamle pantebreve i boligen, skal man være opmærksom på, at der ved ejerskifte ofte skal betales et ekstraordinært afdrag på 5 procent af restgælden. Det betales af sælger.

Hvor længe bør du holde et bud på en bolig?

Hvis ejendomsmægleren ikke er stærk til at løse situationen, så er der en vis risiko for, at mægleren blot resignerer, hvis ingen af parterne vil give sig. Det er dog sjældent, da de fleste ejendomsmægleres styrke netop er at få løst op for de knuder, som hindrer, at handlen afsluttes.
For ellers er der i sagens natur ikke penge i lønningsposen for ejendomsmægleren sidst på måneden. Sæt dig ind i sælgers situation og forsøg at få så meget kendskab til, hvorfor sælger har sat boligen til salg, inden tilbuddet afgives.
Det kan hjælpe dig i forhandlingen at kende sælgers årsag til salget. Hvem og hvor gammel er sælger? Hvad er sælgers fremtidige bopæl, og er den købt? Er årsagen jobskifte, pensionering, skilsmisse, job i udlandet, indflytning ved kæresten, dødsfald, familieforøgelse, alvorlig sygdom eller bare lyst til noget andet?

Du får kun tilbud fra godkendte boligadvokater

Liste med eksempler på nogle af de mangeartede områder, som en moderne boligadvokat i Ølstykke arbejder med:
  • Bolighandler uden mægler
  • Boligtyper
  • Ejerbolighandel
  • Forsikringsoplysninger
  • Variabel forrentning

Ølstykke boligadvokater eksempler:

Erling Nielsen
Lindendalsvej 3
3660 Stenløse
CVR: 12139373
Tlf. 47171312
Armstrong.dk
Dam Holme 14 - 16
3660 Stenløse
CVR: 34951683
www.armstrong.dk
Lund Egedal Holding Advokat ApS
Græsvangen 2
3660 Stenløse
CVR: 31896886