Boligadvokat Hundested

  • Få 3 eftertragtede boligadvokat tilbud Hundested
  • Du får tilbud fra kompetente advokater
  • Få nemt 17 pct i rabat på velegnet boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Vejnavne i
postnummer 3390

Brombærvænget
Engsvinget
Fredens Alle
Glentevej
Fjordvej
Akelejevænget
Gl Frederiksværkvej
Bådstræde
Hybenvej
H N Andersensvej
Brunellevangen
Gransangervej
Fjordbakken
Dværgbakken
Dundasvej
Brøndalstien
Hjertegræsvej
Astersvænget
Havtornvej
Fyrrenæsly

Få 3 tilbud på skarp og billig boligadvokat i Hundested

Få gratis og uforpligtende 2-3 skræddersyede tilbud fra boligadvokater i Hundested på din boligopgave. Spar tid og lad os gøre det hårde arbejde med at skaffe tilbud fra boligadvokatfirmaer i Hundested. Du får kun kontakt fra i forvejen godkendte boligadvokater, så du undgår dyre fejlvalg.
Derudover ved boligadvokaterne, at de konkurrerer med flere andre boligadvokat kontorer, så derfor får du et ekstra konkurrencedygtigt tilbud. Vi samarbejder med en lang række boligadvokater i Hundested og kan derfor matche din opgave med de helt rigtige boligadvokater - uanset typen af din opgave.
Hvad enten du søger en billig boligadvokat til en simpel enkeltstående opgave som eksempelvis udfærdigelse af et skøde, eller du mangler et fast samarbejde med en boligadvokat til løbende ejendomsadministration, så har vi kandidaterne. Med 3 gode tilbud på en boligadvokat kan du opnå en rabat på 26 pct.

Oprydning af jordforureningen

Få checket den grund du er ved at købe for evt forurening. Så er du sikret, at en eventuel oprydning af jordforureningen ikke vil give dig omkostninger som køber. Der diskuteres politisk i øjeblikket, om man skal hæve grænseværdierne, da de åbenbart er fastsat ud fra nogle ganske restriktive krav i dag.
Det betyder, at en masse købere og sælgere bliver unødigt urolige. Det betyder samtidig, at det offentlige bruger uforholdsmæssigt mange skattekroner på det lovpligtige kortlægningsarbejde. Som regel er forholdene i orden, men skulle du falde over en ejendom med anmærkninger, så drøft med din advokat, om der er en sundhedsrisiko forbundet med køb af ejendommen.
Set fra sælgers synspunkt og ejendomsmæglerens ønsker om at gennemføre et salg kan en gammel historisk forurening øge interessen for at komme af med ejendommen. I så fald vil du sikkert kunne opnå et afslag i kontantprisen.

Find den rigtige advokat uanset emnet

Her er 5 eksempler på emner som boligadvokater i Hundested kan hjælpe med:
  • Aftaleloven
  • BBR-ejermeddelelse
  • Boligkøb
  • Ejendomme
  • Entreprise

Hundested boligadvokat eksempel:

August Jørgensen Advokater
Roskildevej 10A
3400 Hillerød
CVR: 89041112
Hjemmeside
Advokatfirmaet Furesøgruppen
Nordre Jernbanevej 44
3400 Hillerød
CVR: 15949392
Hjemmeside
Advokat Peter Scheibel
Torvet 4
3400 Hillerød
CVR: 67656318
Hjemmeside