Boligadvokat Hundested

  • Få 3 bindende boligadvokat tilbud Hundested
  • Du får udelukkende tilbud fra seriøse advokater
  • Få op til 17 pct i rabat på veletableret boligadvokat

Ageras Advokattilbud

Postnummer 3390
vejnavne

Efterårsbakken
Fasanvej
Abildgården
Brøndalstien
Egernvej
Havretoften
Bag Poplerne
Gyvelkrogen
Gyvelvej
Butiksvej
Hyldevænget
Havesangervej
Akacievænget
Falkevej
Dyssebakken
Harebakken
Ankerstien
Bøgelunden
Bjergstien
Bæverdalen

Få 3 tilbud på skarp og billig boligadvokat i Hundested

Få gratis og uforpligtende 2-3 skræddersyede tilbud fra boligadvokater i Hundested på din boligopgave. Spar tid og lad os gøre det hårde arbejde med at skaffe tilbud fra boligadvokatfirmaer i Hundested. Du får kun kontakt fra i forvejen godkendte boligadvokater, så du undgår dyre fejlvalg.
Derudover ved boligadvokaterne, at de konkurrerer med flere andre boligadvokat kontorer, så derfor får du et ekstra konkurrencedygtigt tilbud. Vi samarbejder med en lang række boligadvokater i Hundested og kan derfor matche din opgave med de helt rigtige boligadvokater - uanset typen af din opgave.
Hvad enten du søger en billig boligadvokat til en simpel enkeltstående opgave som eksempelvis udfærdigelse af et skøde, eller du mangler et fast samarbejde med en boligadvokat til løbende ejendomsadministration, så har vi kandidaterne. Med 3 gode tilbud på en boligadvokat kan du opnå en rabat på 26 pct.

Oprydning af jordforureningen

Få checket den grund du er ved at købe for evt forurening. Så er du sikret, at en eventuel oprydning af jordforureningen ikke vil give dig omkostninger som køber. Der diskuteres politisk i øjeblikket, om man skal hæve grænseværdierne, da de åbenbart er fastsat ud fra nogle ganske restriktive krav i dag.
Det betyder, at en masse købere og sælgere bliver unødigt urolige. Det betyder samtidig, at det offentlige bruger uforholdsmæssigt mange skattekroner på det lovpligtige kortlægningsarbejde. Som regel er forholdene i orden, men skulle du falde over en ejendom med anmærkninger, så drøft med din advokat, om der er en sundhedsrisiko forbundet med køb af ejendommen.
Set fra sælgers synspunkt og ejendomsmæglerens ønsker om at gennemføre et salg kan en gammel historisk forurening øge interessen for at komme af med ejendommen. I så fald vil du sikkert kunne opnå et afslag i kontantprisen.

Find den rigtige advokat uanset emnet

Her er 5 eksempler på emner som boligadvokater i Hundested kan hjælpe med:
  • Aftaleloven
  • BBR-ejermeddelelse
  • Boligkøb
  • Ejendomme
  • Entreprise

Professionelle boligadvokater fra postnr. 3390

Advokat Lone Munk
Thulevej 7
3390 Hundested
CVR: 31261945
Agrovi Advokater
Industrivænget 22
3400 Hillerød
CVR: 31458900
www.agroviadvokater.dk
Advokathuset Nordsjælland
Slotsgade 48
3400 Hillerød
CVR: 31471591
www.advokathus.dk