Advokat Vejle

  • Få 3 sikre tilbud på advokater i Vejle
  • Udfyld onlineskemaet på mindre end tre minutter
  • Billig advokat - Få en stor rabat - 32%

Ageras Advokattilbud

7100 Vejle
vejnavne

Kiddesvej
Lindealle
Ladegårdsvej
Løget Center
Nyborgvej
Kappelagervej
Ny Grejsdalsvej
Niels Ebbesens Vej
Mejslingvej
Pomonavej
Junker Stranges Vej
Højvangvej
Løget Høj
Ibækvej
Passagen
Ingemannsvej
Nørre Bygade
Kildevældsvej
Jyllandsgade
Mølleparken

Få tre advokat tilbud på juridisk bistand i Vejle

Mangler du en seriøs advokat i Vejle? Så er du kommet til det helt rigtige sted. På 3advokattilbud.dk får du gratis og let tre gode tilbud fra professionelle advokater i Vejle, der gerne vil gennemføre din advokatopgave. Der er hvad enten du har brug for et testamente, et skøde eller noget helt andet.
Det eneste du skal, er at skrive i online skemaet på kun fire minutter og fortælle om din advokatsag. Inden for 36 timer, får du skarpe tilbud fra 2-3 solide og billige advokater i Vejle. Du kan gennemlæse alle tilbud hjemme hos dig selv i fred og ro og vælger selv, hvilket tilbud du eventuelt vil benytte.
Indsend din advokatsag på 5-8 minutter og modtag hurtigt 3 personificerede tilbud fra vores godkendte partnere i Vejle området. Få op til to-tre skræddersyede advokat tilbud allerede i dag før du glemmer det. Har du ikke tid nu så husk at gemme et bogmærke på 3advokattilbud.dk.

Objektivt ansvar i færdselsloven

Objektivt ansvar findes blandt andet i færdselsloven, hvoraf det fremgår. at ejer/bruger af et motorkøretøj, som færdes inden for færdselslovens område, og hvor køretøjet er i brug som trafikmiddel, er objektivt ansvarlig for den skade køretøjet forvolder ved færdselsuheld eller brand og eksplosion fra køretøjet.
En række andre love har også bestemmelser om objektivt ansvar. Det gælder for eksempel hundeloven,jernbaneloven, arbejdsskadeloven og luftfartsloven. Der eksisterer også et begreb kaldet Ansvar for undladelser.
Det er ikke kun handlinger, som bevirker, at man kan ifalde ansvar. Også undladelser - dvs. ikke at handle kan føre til ansvar, hvor det at foretage en handling er egnet til at forhindre, at en skade opstår.

Lad seriøse firmaer løse din opgave

Få gratis 3 advokattilbud på en lang række områder blandt andet:
  • Iværksætterselskaber
  • Køb og salg af fast ejendom
  • Life Science
  • Procesret
  • Skibsbygningskontrakter

Eksempel på advokat i 7100 Vejle

Saxo Advokater
Håndværkervej 1
7100 Vejle
CVR: 30457129
Hjemmeside
Christian Junge Advokatfirma
Ladegårdsvej 2
7100 Vejle
CVR: 31519721
Hjemmeside
Advokat Reinwald
Ladegårdsvej 22
7100 Vejle
CVR: 25674065
Hjemmeside