Advokat Struer

  • Få 3 tiptop tilbud på advokater i Struer
  • Udfyld skemaet online på bare fire minutter
  • Billig advokat - Håndværksarbejde udføres - gratis og uforpligtende

Ageras Advokattilbud

Vi dækker også
postnummer 7600

Solbakken
Lærkevej
Klintevej
Revlen
Svinget
Thagård Plantage
Rådhusstræde
Vesterbrogade
Klitten
Th Jensens Vej
Vangevej
Østergade
Thorsvej
Præstegård Plantage
Tværvej
Møllemarken
Skråningen
Kilenvej
Ringgade
Kirsebærhaven

Få gratis og uforpligtende 3 Struer advokat tilbud

Det er nemt, gratis og tidsbesparende at indhente 3 tilbud fra advokater på Struer egnen. Har du behov for juridisk assistance til en aftale om særeje, en arbejdsskadesag, hjælp til en byggesag, lejesag, landbrugsret, køb og salg af landbrugsejendom eller en bobestyrer til et dødsbo?
Uanset type af sag kan du indlægge en sag til en professionel kvalitetssikret advokat her på 3advokattilbud.dk - ingen sag er for lille eller for stor. Oplys helt enkelt, hvad din sag handler om (husk ikke at skrive personfølsomme oplysninger), så videresender vi sagen til vores advokatpartnere i Struer og omegn.
Med vores gratis webservice får du helt gratis 3 personlige tilbud fra advokat firmaer på Struer egnen. Opret din opgave på mindre end 4 minutter i en nem og overskuelig kontaktformular. Få nemt op til 20 procent rabat på din advokat opgave i Struer. Vi har altid åbent - indsend din sag nu!

Eksempel på årsagssammenhæng

Som eksempel kan nævnes, at en ambulance, som transporterer en person med dårligt hjerte, er impliceret i et færdselsuheld, hvorved personen afgår ved døden. I dette tilfælde betyder årsagssammenhæng, at døden skal være forårsaget af færdselsuheldet, og ikke af pågældendes dårlige hjerte.
I sådanne tilfælde må man derfor undersøge, hvad den egentlige dødsårsag er. Før man kender årsagen, er det ikke muligt at afgøre, om der kan være grundlag for, at de efterladte kan modtage erstatning.
Et andet eksempel er en mand som løfter en kasse og efterfølgende får smerter i ryggen og højre knæ. I dette tilfælde skal det vurderes, om løftet af kassen er sket på en sådan måde, at det er sandsynligt, at løftet kan forårsage ryg- og knægener.

Lad godkendte firmaer løse din opgave

Et lille udpluk af emner som advokatfirmaer i Struer dækker.
  • Kommercielle kontrakter
  • Leje af bolig
  • Mediation
  • Opgørelse af erstatning
  • Personalepolitikker

Udvalgt advokat fra 7600

Advokatfirmaet Henrik Lindebod ApS
Hovedgaden 31
7620 Lemvig
CVR: 27756263
Hjemmeside
Smith Knudsen Advokatfirma
Fælledsvej 17
7600 Struer
CVR: 26773709
Hjemmeside
Advokatfirmaet Thor
Industrivej 53
7620 Lemvig
CVR: 30457366
Hjemmeside