Advokat Sæby

  • Få 3 seriøse tilbud fra advokater i Sæby
  • Udfyld formularen online på mindre end fire min.
  • Billig advokat - Bestil 3 tilbud - nemt og hurtigt

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
Sæby vejnavne

Apotekervænget
Lyngsaafælledvej
Havensvej
Kaj Drewsvej
Laurits Christensens Vej
Kærvej
Herman Bangsvej
Nørregade
Krættrupvej
Hjortespringet
Havvænget
Povl Helgesensvej
Pindborggade
Kajsvej
Henrik Nielsens Plads
Møllerimmen
Grøftekanten
Baudersvej
Rebslagervej
Mygindsvej

Indhent 3 gratis tilbud fra advokat i Sæby nu!

Vi leverer dig 3 tilbud på advokat service i Sæby - 100 pct gratis. Spar mange penge på advokaten med 3 fantastiske tilbud. Udfyld kontaktformularen på under 5 minutter. Vi påtager os gerne opgaven med at finde de allerbedste advokatfirmaer på Sæby egnen til at løse netop din sag.
Der gælder forskellige undtagelser fra ægtepagtskravet. Sædvanlige gaver, der ikke står i misforhold til giverens kår, kan således gives uden ægtepagt. Spørgsmålet, om en gave kunne gives uden ægtepagt, kommer navnlig frem i forbindelse med kreditorforfølgning og skifte mellem ægtefællerne.
I udtrykket sædvanlige gaver ligger der næppe synderlig begrænsning, idet det må afhænge af, hvad der er sædvanligt mellem de pågældende ægtefæller. Det centrale i bestemmelsen bliver derfor, om en ydet gave stod i misforhold til giverens kår. Dette afhænger af en konkret bedømmelse af giverens økonomi.

Hustruen måtte betale 500.000 kr.

Ved dom U2009826, havde en insolvent mand i en årrække overført 13.000 kr. pr måned til en fælles konto, hvorfra bl.a. udgifter til hustruens hus blev betalt. Hustruen indsatte selv 4.500 kr. på kontoen. Flertallet i landsretten lagde vægt på, at manden fra 2001 til 2007 havde haft en månedlig nettoindtægt på mellem 26.000 kr. og 33.000 kr.
Der var ikke foretaget opsparing eller betalt afdrag på hans gæld på over 2 mio. kr., og at han i langt overvejende grad havde bidraget til den fælles husholdning, herunder med de 13.000 kr. pr. måned. der bl.a. anvendtes til betaling af udgifter på hustruens ejendom og på to biler, der tilhørte hustruen.
Det ansås ikke for godtgjort, at de månedlige overførsler var sket til opfyldelse af underholdsforpligtelsen, hvorfor den overvejende del af ydelserne måtte anses for en gave. Hustruen måtte derfor betale 500.000 kr.

Få løst dit problem her

Her er eksempler på typer af sager som en effektiv advokat i Sæby kan få ekspederet.
  • Omstrukturering
  • Personalehåndbøger
  • Rekonstruktion
  • Samejeoverenskomst
  • Trafikskade

Eksempel på Sæby advokat

Advokaterne på Torvet
Frederikshavnsvej 2 B
9300 Sæby
CVR: 16072133
Hjemmeside
Jelmir Advokatanpartsselskab
Karetmagervej 26
9300 Sæby
CVR: 25019563
Hjemmeside
Bakkevej Advokatanpartsselskab
Bakkevej 5
9300 Sæby
CVR: 21253782
Hjemmeside