Advokat Maribo

  • Få 3 aktuelle tilbud fra advokater i Maribo
  • Udfyld online skemaet på bare ni min.
  • Billig advokat - Vi skaffer 3 attraktive tilbud

Ageras Advokattilbud

Eksempler på veje
i postnummer 4930

Tokkeløkkevej
Bispevænget
Havesangervej
Borgøvej
Kirkestræde
Namsosvej
Frihedsmindevej
Lunddahls Vænge
Gartnervænget
Mosevænget
Magnolievej
Søvænget
Langet Gade
Dampmølleparken
Nørresøgade
Solsikkevej
Skolevænget
Bryggervej
Lymosevej
Lomosevej

Få 3 aktuelle tilbud på advokat i Maribo - gratis

Bedste pris på advokat hjælp i Danmarks hyggeligste købstad: Maribo. Udbyd din advokatopgave helt gratis; så får du 3 skræddersyede og billige tilbud fra lokale advokatkontorer i Maribo. Vores samarbejdspartnere løser alle typer af advokatopgaver - skilsmisse, fremtidsfuldmagt, børnepenge osv.
3advokattilbud.dk er en online tilbudsportal, som er specialister i at formidle advokatopgaver for såvel private som erhverv. Ved at benytte vores omfattende netværk af flere hundrede advokatfirmaer over hele landet, har vi igennem mange år assisteret danskere med at skaffe den bedste advokat til netop deres sag.
Med baggrund i den udfyldte webformular indhenter vi billige advokat tilbud fra pålidelige advokater i Maribo, som matcher din sag på bedst mulig vis. Vores net af kvalitetssikrede samarbejdspartnere på Lolland muliggør, at det er nent at finde 3 gode advokattilbud på din unikke sag.

Få en advokat som konfliktmægler

En advokat, der fungerer som konfliktmægler skal være fuldstændig uafhængig og neutral af alle parter. Den pågældende må ikke på noget tidspunkt tidligere have hjulpet eller haft forbindelse til nogen af parterne. Er det tilfældet, kan der såes tvivl om den fuldstændige upartiskhed.
Som konfliktmægler er advokaten ikke forpligtet til at give udtryk for, om parterne er ved at finde en løsning på konflikten, som er meget forskellig fra den sandsynlige løsning, hvis parterne ønskede at få konflikten løst ved dom eller voldgiftskendelse.
Oplysninger, som kommer til advokatens kendskab i løbet af konfliktmæglingen, er fortrolige. Ingen parter må videregive eventuelle fortrolige oplysninger, der ikke stammer fra vedkommende selv (bortset fra, hvis andet er nævnt i lovgivningen). Det gælder ligeledes under en evt. efterfølgende rets- eller voldgiftssag.

Erfarne advokater står klar til din opgave

Her er nogle tilfældige eksempler på sagstyper, der varetages af advokatkontorer:
  • Ansættelse og arbejde
  • Dødsboer
  • Fejl og mangler
  • Insolvensret
  • Lejeret

Eksempler på lokal advokat i 4930 Maribo

Ret & Råd Maribo
Torvet 5
4930 Maribo
CVR: 31118336
Hjemmeside
Stubo ApS
C. E. Christiansens Vej 2
4930 Maribo
CVR: 26461731
Hjemmeside
Advodan Lolland-Falster
C. E. Christiansens Vej 2
4930 Maribo
CVR: 85188119
Hjemmeside