Advokat Roskilde

  • Få 3 konkrete tilbud fra advokater i Roskilde
  • Udfyld formularen online på mindre end 9 min.
  • Billig advokat - Her sparer du tid og penge

Ageras Advokattilbud

4000 Roskilde
vejnavne

Fjordparken
Gundsølillevej
Døvnældevej
Bakkeengen
Dalager
Dronning Ingeborgs Vej
Bandholmvej
Herringløse Bygade
Gundsøgårdvej
Dueholm
Eget Bo
Grønnegade
Egernvænget
Bøgevang
Abbetvedvej
Egevang
Gammel Landevej
Gevninge Bygade
Bygaden
Gormsvej

Bestil 3 gratis lokale advokat tilbud i Roskilde

Brug 3advokattilbud.dk til at indhente 3 tilbud fra advokat firmaer i Roskilde, der gerne - gratis og uforpligtende - vil byde på din sag. Beskriv i kontaktskemaet, hvorfor du har brug for en advokat og send sagen ind til os. Når opgaven er modtaget, bliver den læst igennem og derefter udsendt til relevante advokatfirmaer og -kontorer.
Det er maksimalt 3 advokater fra Roskilde, der får mulighed for at aflevere tilbud så du ikke drukner fuldstændigt i alle mulige tilbud og dermed mister overblikket. Når du har modtaget dine tilbud, kan du sætte dig i fred og ro, og læse dem igennem og derefter beslutte dig for, hvilket tilbud du vælger.
Der er stort set ingen begrænsning i, hvilke typer advokatsager, du kan få tilbud på. Det kunne for eksempel være administration af fast ejendom, børnebidrag, boligkøb, internationale kontrakter, konfliktmægling, moms og afgifter eller en skilsmisse.

Er dit testamente fra før 2008?

Hvornår har du sidst haft dit testamente til eftersyn hos en advokat? Aldrig? Ok, så bør du læse videre her. Hvis dit testamente er udarbejdet før 2008, er det sandsynligvis ikke korrekt idet Arveloven fra 2008 medførte adskillige ændringer i arvereglerne.
Få en erfaren advokat med speciale i arveret til at se på testamentet med friske øjne. Selv om ens testamente er udarbejdet af en advokat, er det ikke sikkert at denne er specialist i arveret ligesom der kan være lavet ændringer i den gældende lovgivning.
Hvis ældre medlemmer af familien har oprettet testamente før 2008, bør man opfordre dem til at få kontrolleret om testamentet er som det skal være. Selv om et testamente er oprettet hos enr notar, er dette heller ingen garanti for kvaliteten af testamentet.

Få tilbud fra billige og gode advokater

Her er nogle eksempler på områder i Roskilde kommune, hvor vi kan tilbyde 3 advokattilbud:
  • Gundsølille
  • Ågerup
  • Veddelev
  • Himmelev
  • Vindinge

Roskilde advokat eksempel:

Advokaterne Hestetorvet​
Hestetorvet 7
4000 Roskilde
CVR: 86816415
Hjemmeside
Advokatfirmaet Roar
Allehelgensgade 19
4000 Roskilde
CVR: 16182184
Hjemmeside
CityAdvokat.dk
Vindingevej 7
4000 Roskilde
CVR: 10571332
Hjemmeside