Advokat Borup

  • Få 3 prisbillige tilbud på advokater i Borup
  • Udfyld formularen på kun otte minutter
  • Billig advokat - Gør som alle andre gør

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
vejnavne i 4140

Lønager
Toftevej
Dyrehavevej
Kimmerslevvej
Vandværksvej
Jernhøj
Almsvej
Hirsemarken
Slusevej
Humleorevej
Ejdamsvej
Hørmarken
Krovænget
Stetteager
Nøddeparken
Neergaardparken
Korsager
Ravneshave
Kymervej
Borupvej

Modtag 3 gratis velegnede advokat tilbud i Borup

Det kan virke temmelig overvældende, når man som efterladt familie skal forholde sig til, hvordan man skal fordele dødsboet samtidig med, at man står i følelsernes vold. Derudover har de fleste mennesker en begrænset indsigt og erfaring med, hvordan et dødsbo behandles.
3advokattilbud.dk´s mission bygger på et ønske om at gøre markedet for juridiske ydelser gennemskueligt for alle. Dette gør vi gennem en række initiativer, som har til formål at stille dig i den bedst mulige position, når du skal finde en advokat i Borup, der kan bistå med hjælp til behandling af et dødsbo.
Vores service udmønter sig konkret i, at vi tilbyder - absolut gratis - at finde 3 gedigne advokat tilbud, som matcher den sag, du har brug for hjælp til. I løbet af bare 43 timer modtager du dine 3 gennemarbejdede tilbud og vores webservice er som sagt fuldstændig gratis og uforpligtende.

Få hjælp fra en advokat til samvær

Har du problemer med samvær, kan du få hjælp hos en advokat. Hvis to forældre ikke bor sammen, har alle fælles børn ret til jævnlig samvær med den forælder som de ikke bor hos - dog ikke, hvis det vurderes, at det ikke er godt for dem. Det er bedst for børnene, hvis forældrene kan blive enige - det er ofte ikke muligt.
Kan forældrene ikke blive enige om samværet, kan Statsforvaltningen fastsætte, hvordan samværet skal foregå. Der er ikke faste regler for samvær. Det afhænger af det enkelte barn og den enkelte forælder. Statsforvaltningen indkalder begge forældre til møde for at høre forældrenes holdning.
Herefter bliver barnet indkaldt til en samtale hos Statsforvaltningen, hvis det har nået skolealderen. Er barnet lille, vil Statsforvaltningen forsøge at få en udtalelse fra barnets institution for at høre, om barnet dér har nogle reaktioner, som fortæller noget om, hvad barnet ønsker.

Beskriv din advokatopgave og få nogle stærke tilbud

Her er en liste med nogle få af de mange emner som en advokat arbejder med hver dag:
  • Kollisioner og bjærgninger
  • Markedsføringsret
  • Offentlig retlige forhold
  • Rådgivning til handicappede
  • Salg af virksomhed

Tilfældig advokat fra 4140

Integreret Kompetanceudvikling og Advokatvirksomhed
Stenholmsvej 3
4171 Glumsø
CVR: 19943690
Hjemmeside
Partner Advokater
Søgade 20
4100 Ringsted
CVR: 30550439
Hjemmeside
eLawyers
Åbakkevej 15
4130 Viby Sjælland
CVR: 12792581
Hjemmeside