Advokat Nivå

  • Få 3 eminente tilbud på advokater i Nivå
  • Udfyld formularen på ca syv min.
  • Billig advokat - Vi har altid åbent

Ageras Advokattilbud

Vi dækker også
postnummer 2990

Kildehøj Alle
Teglbakken
Rødlersvej
Byvejen
Mågevej
Nivåhøj
Islandshøjparken
Solhaven
Myremosevej
Margerittens Kvarter
Tjørnen
Solvænget
Peder Oxesvej
Nivåvej
Engvej
Skovparken
Rolfsvej
Valdemarsvej
Nøddehøj
Nivå Stationsvej

Nivå advokat? Her får du 3 gode tilbud helt gratis

Vores gruppe af advokatfirmaer i Nivå har lang erfaring med alt lige fra skødeskrivning, tvister og behandling af dødsboer, over konflikthåndtering, erhvervsret og inkassosager til sager om tvangsfjernelse, vold, stalking og røveri.
Dette er den primære forudsætning for et seriøst gennemført sagsforløb og hermed kan du imødese at få et ligeledes ordentligt resultat. Vi tilbyder dig at finde de 3 bedst egnede advokater i Hørsholm til netop din sag. Få tre konkrete Nivå advokattilbud i dag!
Du forhandler selv både prisen og relevante betingelser med de advokat firmaer i Nivå og omegn, der ønsker at byde på din advokatsag. Du får maks 3 favorable tilbud og undgår dermed at blive kimet ned af 25 sultne advokater. Med maksimum 3 tilbud kan du bedre beholde overblikket.

Urimelige lønudbetalinger til nærstående

Driver den ene ægtefælle en virksomhed, kan den anden ægtefælle udmærket arbejde i denne virksomhed mod et aftalt arbejdsvederlag. Forudsat der er tale om en reel arbejdsaftale, hvorefter der præsteres en til lønnen svarende arbejdsydelse, må den normalt respekteres af kreditorerne.
Urimelige lønudbetalinger til nærstående, vil dog ved konkurs kunne omstødes efter konkursloven (KL) § 66. Krav på aftalt løn ifølge en reel arbejdsaftale vil kunne anmeldes i ægtefællens konkursbo. Det må dog anses for særdeles tvivlsomt, om der kan anerkendes privilegium for kravet.
Er det ved tinglysning angivet, at en ejendom ejes i sameje, uden at anpartens størrelse er angivet, kan retsforfølgning muligvis kun ske med respekt af refusion for afholdte fællesudgifter. Har kun den ene af samejerne skøde på ejendommen, er forholdet til kreditorerne problematisk.

Advokater løser en lang række af forskellige opgaver

Advokatfirmaer kan hjælpe både private og erhvervskunder med en lang række af forskellige sager f.eks.
  • Arbejds- og ansættelsesret
  • Børnepenge
  • Erhvervsret
  • Forsørgertab
  • Skatter og afgifter

Eksempel på lokal advokat i 2990 Nivå

Birch Advokatfirma
Gammel Strandvej 22 C
2990 Nivå
CVR: 21861383
Hjemmeside
Advokatfirmaet Flemming Heegaard
Lyngebækgårds Allé 6
2990 Nivå
CVR: 19782042
Hjemmeside
Advokat Lis Ehmer Olesen
Niverødvej 4
2990 Nivå
CVR: 14173706
Hjemmeside