Advokat Kolding

  • Få 3 stærke tilbud på advokater i Kolding
  • Udfyld formularen online på kun otte minutter
  • Billig advokat - Lad firmaerne konkurrere om arbejdet

Ageras Advokattilbud

Vi dækker også
postnummer 6000

Esbjergvej
Floravej
Fåborgvej
Brændsmadevej
Gyden
Dalbyvej
Clemensgade
Dr. Dorotheas Vej
Grydhøj
Bakkevej
Blæsbjerggade
Basagervej
Frederikshave
Castenskjoldsvej
Christian 10 Gade
Gl. Stationsvej
Damstien
Agervænget
Gudhjemsvej
Drejøvænget

Modtag 3 attraktive advokat tilbud i Kolding i dag

Det er ikke helt så enkelt at finde en pålidelig advokat i Kolding, som du måske tror. Hvad koster det at få løst en (måske kompliceret) advokatopgave af en advokat i Kolding? Løsningen finder du her på internettjenesten 3advokattilbud.dk, hvor du hurtigt og nemt får 3 supertilbud fra lokale advokater.
Du skal bare indtaste din advokat sag i kontaktskemaet på 7 min. Så modtager du i løbet af ganske få dage 3 kontante tilbud, du frit kan vælge mellem. Du bør beskrive sagen så nøjagtigt som du kan, så det kun er advokater med relevante kompetencer, der byder på din sag.
Selv om der er hengået nogen tid inden anskaffelse af andre genstande, er forholdet klart, når det antages, at anskaffelsen er sket for midler, der indkom ved afhændelsen. Er det åbenbart, at anskaffelse ikke har kunnet ske for særejemidler, men er sket for fællesbomidler, betragtes det nyanskaffede ikke som særeje.

Økonomisk tab ved personskade

Personskade deles op i økonomisk tab, som for eksempel mistet arbejdsindtægt og mistet avancement og skaderelaterede udgifter - for eksempel fysioterapi og medicinudgifter, og godtgørelse som for eksempel svie og smerte og varigt mén.
Også ved personskade gælder udgangspunktet om, at skadelidte skal have fuld erstatning, men ikke skal kompenseres for mere end sit tab. Såfremt skadelidte har fået udbetalt sygedagpenge af sin arbejdsgiver, kan han ikke samtidig kræve tabt arbejdsfortjeneste hos skadevolderen.
En undtagelse til ovenstående er, at der i tilfælde af personskade eller død ses bort fra eventuel erstatning, som skadelidte modtager fra for eksempel en livsforsikring eller en ulykkesforsikring, eller de sociale ydelser, som skadelidte modtager efter en skade, som f.eks. social pension.

Opret din advokatopgave og spar mange penge

En liste med et udvalg af emner som behandles af advokatkontorer i Kolding:
  • Arbejdsmiljøret
  • Boligsalg
  • Erhvervslejeret
  • Konkurrenceret
  • Værdiansættelse

Kolding advokat eksempler:

Advokaterne Strandvejen
Strandvejen 34 A
6000 Kolding
CVR: 27490816
Hjemmeside
Andersen Partners
Jernbanegade 31
6000 Kolding
CVR: 34717850
Hjemmeside
Advokatfirmaet John Kessler
Sneppevej 39
6000 Kolding
CVR: 12776772
Hjemmeside