Advokat Stevns

  • Få 3 fordelagtige tilbud fra advokater i Stevns
  • Udfyld webformularen på bare fire minutter
  • Billig advokat - Vi sparer dig for meget bøvl

Ageras Advokattilbud

4660 Stevns
vejnavne

Munkehaven
Kirkelodderne
Toxværdtsvej
Vesterbro
Eriksvej
Bülowsvej
Gydevej
Østergade
Espekærvej
Kongshøjvej
Strædet
Kirkeskovvej
Lejerstoftevej
Druelundsvej
Friheden
Skovvænget
Præstevænget
Bjælkerupvej
Elisabethsvej
Højerup Bygade

Få 3 stærke tilbud på advokat på Stevns ✔ 100% gratis

Når en person dør, skal formuen normalt fordeles mellem arvingerne. Dette kaldes at skifte boet efter den afdøde. Hvis man er gift, kan man dog vælge, at arven ikke skal fordeles (skiftes), men at den efterlevende ægtefælle (enke/enkemand) kan råde over hele den afdøde ægtefælles formue.
Det betyder ikke, at børnene bliver arveløse, men at arven til dem bliver udskudt, til efter den efterlevende ægtefælle dør. Der sker altså ikke et skifte og derfor kaldes det for uskiftet bo. Vi skaffer dig 3 advokattilbud fra dygtige advokater på Stevns - gratis og uforpligtende.
Hvis betingelserne for et privat skifte ikke er opfyldt, eller arvingerne ikke ønsker at have noget med boet at gøre, udpeges en bobestyrer af Skifteretten. Ulempen ved en bobestyrer er at denne typisk er dyrere end en advokat. En bobestyrer er som regel en advokat, der ligesom ved privatskifte afvikler boet på Stevns.

Skilsmisseadvokatens arbejdsområder

En skilsmisseadvokat er opmærksom på, at en skilsmisse grundliggende drejer sig om mennesker, som ofte vil være bundet til en fremtid sammen - især gennem venner og børn. Advokaten søger derfor sammen med dig efter en løsning, som også giver plads til en fælles fremtid.
Skilsmisseadvokaten sikrer dig din ret, men er også opmærksom på, at situationen rummer andet end pligter og rettigheder. Når målet er en fremtid, hvor I fortsat skal kunne kommunikere sammen, er der andet end kolde paragraffer, der betyder noget.
Advokaten minder bl.a. om, at når røgen har lagt sig, skal I igen kunne se hinanden i øjnene. I nogle tilfælde er I som parter allerede enige om, at I skal skilles og ligeledes enige om, hvordan I skal opløse jeres økonomiske fællesskab. Her kan advokaten være behjælpelig med at gennemføre det praktiske.

Få gratis tilbud på juridisk hjælp på Stevns

Uanset hvor på Stevns du befinder dig, kan du få 3 aktuelle advokattilbud:
  • Strøby Egede
  • Vallø
  • Endeslev
  • Himlingøje
  • Hårlev

Stevns advokat eksempel:

Elo Jensen, Advokatanpartsselskab
Rengegade 2
4660 Store Heddinge
CVR: 25064720
Hjemmeside
Martin Steen Andersen
Rengegade 2
4660 Store Heddinge
CVR: 27712444
Hjemmeside
Advodan Store Heddinge
Trianglen
4660 Store Heddinge
CVR: 31745152
Hjemmeside