Advokat Hjørring

  • Få 3 godkendte tilbud på advokater i Hjørring
  • Udfyld formularen online på under 3 minutter
  • Billig advokat - Der er eftertragtede tilbud at få

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
9800 vejnavne

Vangen
Tusindfrydvej
Syderholm
Sletbakkevej
Sæbyvej
Øster Thirupvej
Uggerby Åvej
Søstjernevej
Søndergårdsvej
Vitus Berings Vej
Storehundsvej
Skeenvej
Tulipanvej
Stejlbjergvej
Rødemøllevej
Søndervænget
Skarreklitvej
Svanelundsbakken
Skarntydevej
Vester Thirupvej

Bestil gratis 3 advokat tilbud i Hjørring kommune

Opfylder testamentet ikke formkravene, erklæres det ugyldigt, såfremt der rejses indsigelse mod det, jf. arvelovens § 79. lndsigelse kan fremsættes af den, der vil arve, hvis testamentet erklæres ugyldigt, hvor en advokat ikke kunne fremsætte indsigelse mod et testamente, han havde været med til at oprette.
Få 3 fantastiske tilbud på en advokat i Hjørring. Udfyld webformularen på 3½ minut og fortæl os om den sag, du ønsker advokat assistance til. Sammenlign priser på de bedste og billigste advokatkontorer på Hjørring egnen.
Det er ikke nødvendigt for tilsidesættelse, at der rejses indsigelse mod ægtheden af testamentet. Rejses der ikke indsigelse, vil testamentet derimod kunne lægges til grund for skiftet, hvis det antages at give udtryk for testators endelige vilje. Er der tale om et udkast til testamente, kan dette ikke antages at give udtryk for en viljeserklæring.

Arbejdsgiveransvar

Arbejdsgiveren er objektivt ansvarlig for skader, som arbejdstager påfører tredjemand. Det betyder, at arbejdsgiveren ikke selv behøver at have udvist nogen fejl. Det er dog en betingelse, at arbejdstager har handlet culpøst.
Ved en arbejdsgiver forstås den, for hvis regning arbejdet udføres (driftsherren). Forståelsen af begrebet arbejdsgiver knytter sig til ledelsesbegrebet; den pågældende skal have instruktionsbeføjelser og reel indflydelse på arbejdets udførelse.
Endvidere skal den ansattes handling have været et naturligt led i arbejdets udførelse. Arbejdsgiveren bliver derfor ikke ansvarlig, hvis handlingen falder helt uden for arbejdsgangen, eller hvis den er helt abnomi.

Spar både tid og penge

Modtag 3 gratis tilbud fra advokater i Hjørring kommune - uanset hvilken by, du bor i:
  • Hirtshals
  • Tornby
  • Lønstrup
  • Gårestrup
  • Sindal

Hjørring advokat eksempler:

Erstatningskontoret Rosendahl
Skelbækvej 61
9800 Hjørring
CVR: 28958137
Hjemmeside
Advokaterne Amtmandstoften
Amtmandstoften 3
9800 Hjørring
CVR: 20879904
Hjemmeside
Advokatfirmaet Ledet & Willadsen
Brinck Seidelins Gade 9
9800 Hjørring
CVR: 27405533
Hjemmeside