Advokat Frederikssund

  • Få 3 lokale tilbud fra advokater i Frederikssund
  • Udfyld skemaet online på ca 4 minutter
  • Billig advokat - Vi matcher din opgave med firmaerne

Ageras Advokattilbud

Lokale vejnavne
Frederikssund

CO-RO's Vej
Centervej
Ansgarsvej
Færgevej
Dalbovej
Byvej
Gammel Slangerupvej
Blommevænget
Dalskrænten
Græse Skolevej
Gefionvej
Græse Mølle
Birkevænget
Haldor Topsøe Park
Fengesvej
Græse Strandvej
Fjordskrænten
Fjeldhøjvej
Apholm
Bjergvejen

Få gratis 3 gode advokat tilbud i Frederikssund

Først udfylder du vores onlineformular på et par minutter, hvori du beskriver din advokat sag. Herefter påbegynder vi arbejdet med at indhente førsteklasses tilbud blandt vores superkvalificerede kandidater af advokatfirmaer og -kontorer i Frederikssund og omegn.
Vores net af autoriserede advokater tilsikrer, at vi altid kan finde de allerbedste advokater til en god pris i Frederikssund. Dette påtager vi os i løbet af ganske få dage. Få f.eks. tilbud på fremtidsfuldmagt, administration af fast ejendom, aftale om særeje eller forældremyndighed.
Selv om der er fælleseje i et ægteskab, følger det af retsvirkningslovens princip om bodele med særråden og særhæften, at der ikke er tale om en form for sameje i traditionel formueretlig betydning. Fællesejet som sådan giver ikke en medejendomsret til den anden ægtefælles aktiver.

Krav fra kreditorer

Ved afgørelse U20021753, hvor privilegium nægtedes for selskabets hovedaktionærs ægtefælle, selv om vedkommende var ansat på normale løn- og arbejdsvilkår. Har en ægtefælle arbejdet for den anden, uden at der er aftalt et vederlag derfor, kan ægtefællen næppe kræve løn.
Der vil derfor ikke kunne anmeldes et krav i konkurrence med kreditorerne. l forholdet mellem ægtefællerne vil en sådan arbejdsindsats i den anden ægtefælles særejevirksomhed dog kunne have betydning som begrundelse for et såkaldt ægtefælleskifteloven § 671 krav ved ægteskabets ophør.
Arbejder en ægtefælle for et interessentskab, hvori den anden ægtefælle er interessent, beskattes lønnen efter almindelige regler. Det samme er tilfældet, hvis en ægtefælle er ansat i et selskab, hvori den anden eller ægtefællerne er hoved- eller eneaktionærer.

Benyt vores service og find en billig advokat

Advokatbistand tilbydes i hele Frederikssund kommune:
  • Sigerslevøster
  • Græse
  • Sundbylille
  • Store Rørbæk
  • Græse Bakkeby

Eksempel på advokat i Frederikssund

Advokatfirmaet Steen Hermann Thomsen
Ny Østergade 7
3600 Frederikssund
CVR: 14914439
Hjemmeside
Advokat Jørgen Bøje
Kocksvej 4
3600 Frederikssund
CVR: 67886828
Hjemmeside
Advokat Keld Rasmussen
Bruhnsvej 7
3600 Frederikssund
CVR: 13407746
Hjemmeside