Advokat Hillerød

  • Få 3 reelle tilbud fra advokater i Hillerød
  • Udfyld skemaet online på ca 3 min.
  • Billig advokat - Det er nemt og hurtigt

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
3400 vejnavne

Nordskrænten
Hvedevangen
Kighusbakken
Holmetorvet
Karlebovej
Hjortevænget
Herredsvejen
Håndværkervænget
Kildevej
Krokusvej
Nebbegårdsvej
Lærkebakken
Odderdamsvej
Nordbakken
Mosekrogen
Hørbyvænget
Mellemvangen
Kapelvej
Nordhøjvej
Jørgen Poulsens Have

Advokat i Hillerød ➽ Få 3 gratis tilbud på et par dage

Det kan være ganske svært at finde en både kompetent og billig advokat i Hillerød. Det skyldes blandt andet, at langt de fleste danskere sjældent står og skal bruge en pålidelig og billig advokat, og derfor har en ret begrænset indsigt i og erfaring med markedet for advokatydelser.
Hvad gør man så, når der pludselig opstår et behov for en advokat? Det er lige her, at 3advokattilbud.dk kommer på banen. Vi sender din advokatopgave i udbud og skaffer dig 3 personlige tilbud - 100 procent gratis. Der er som bekendt ingen grund til at betale for meget for en advokat.
Helt konkret skaffer vi dig 100 pct gratis og uforpligtende 2-3 seriøse tilbud fra solide og fleksible advokater i Hillerød, som helt præcist passer til dine krav og ønsker. Vores (enkle) mission og vision er at skaffe dig de allerbedste tilbud, når du skal bruge en pålidelig advokat til at løse en sag for dig.

Hvad er fri proces?

Fri proces er en almen betegnelse for, at staten betaler alle udgifter til en retssag. Betingelsen for at få fri proces er, at din indtægt ikke må overstige et bestemt beløb, der reguleres en gang om året. I 2015 var beløbet 304.000 DKK. Hvis du er samlevende eller gift, skal den fælles indtægt være under 385.000 DKK.
Såfremt du har hjemmeboende børn, så forhøjes grænsen med 53.000 DKK pr. barn. Man kan ofte få fri proces til ægteskabs- og forældremyndighedssager. I andre typer sager er det Civilstyrelsen, der vurderer om der er rimelig grund til at få fri proces. Lad en professionel advokat hjælpe med at ansøge om fri proces.
Ægtefællerne kan aftale, hvem af dem der skal afholde udgiften. De særlige regler om gensidig forsørgelse i Retsvirkningsloven § 2 kunne have betydning på den måde, at en ægtefælle, der ikke har indtægter, kan kræve, at den anden ægtefælle afholder udgiften.

Find den helt rigtige advokat til opgaven

Bor du i Hillerød kommune, vil vi gerne påtage os at skaffe en både dygtig og billig advokat til din opgave:
  • Meløse
  • Harløse
  • Alsønderup
  • Tulstrup
  • Nejede

Hillerød advokat eksempel:

Advokat Peter Scheibel
Torvet 4
3400 Hillerød
CVR: 67656318
Hjemmeside
ADVODAN Hillerød
Carlsbergvej 32
3400 Hillerød
CVR: 35860312
Hjemmeside
Advokat Per Schultz
Nordre Jernbanevej 44
3400 Hillerød
CVR: 16265675
Hjemmeside