✍️Advokat Helsingør

  • Modtag gratis 3 konkrete advokat Helsingør tilbud

  • Udfyld advokatformularen på kun 9 minutter

  • Advokattilbud - Disse advokatfirmaer har solid erfaring og rutine

✍️ Helsingør advokat? Her kan du få 3 gratis advokat tilbud i dag

Det første du skal gøre er, at beskrive den opgave, som du ønsker at en advokat i Helsingør skal hjælpe dig med. Det kan være alt fra skilsmissesager til hjælp til udarbejdelse af testamente eller fremtidsfuldmagt og meget mere. Udfyld blot formularen hos vores tilknyttede tilbudsportal med en præcis beskrivelse af sagen, så advokaterne i Helsingør hurtigt kan vurdere opgavens omfang og sammensætte et godt tilbud.
Herefter bliver din opgave sendt i udbud hos vores net af tilknyttede advokater. De 3 advokater i Helsingør, der reagerer først på sagen, får lov at byde på den og får derfor tilsendt dine kontaktoplysninger. Ved at benytte 3advokattilbud.dk til at indhente advokat tilbud på, kan du i visse tilfælde spare op til 20 procent på advokatsalæret. Husk at vore tilknyttede advokatkontorer løser alle typer af sager skilsmisse, forældrekøb, fremtidsfuldmagt samt alle slags boligsager.

3 tilbud advokat Helsingør: I Helsingør kan du modtage 3 tilbud på advokatassistance

✍️ Vores service er gratis og der er ingen forpligtelser

I Helsingør kan du modtage hele 3 tilbud på udførelse af advokatprojekter, som servicemindede eksperter venter på at udføre. Vi følger udviklingen i de nuværende forhold på markedet for 3 advokattilbud, og lover at opspore den laveste pris i postnummer 3000 Helsingør. Du kan via 3advokattilbud.dk sikre dig rare gratis tilbud fra i forvejen godkendte firmaer, der professionelt matcher dine behov.
Vi lokaliserer 3 skræddersyede advokat tilbud med en fortræffelig løsning, hvorefter du kan udvælge det bedste. Vi fremsender den laveste pris i postnummer 3000 Helsingør, og det er total gratis at udnytte. Også erhvervslivet kan nyde godt af at bruge denne gratis service. Det samme princip gælder offentlige institutioner, som ligeledes kan spare penge på advokatarbejdet.
Lokale advokatfirmaer vil være til din disposition i dit opland, og vi kan tilbyde dig nogle overvældende tilbud på 24-36 timer. Her får du eksempler på områder i Helsingør kommune, hvor du kan indhente advokatbistand. Vi leverer den bedste pris i Helsingør kommune, og denne advokathjælp er ganske enkelt uforbindende og gratis.Betydningen af testators bristede forudsætninger

I Arveloven § 77 findes bestemmelser om betydningen af testators urigtige eller bristede forudsætninger. Hvis testatoren ved oprettelsen af testamentet var i vildfarelse om omstændigheder, der var afgørende for testationen, eller hvis forhold, der var afgørende for testationen, er ændret på en måde, så testatoren med kendskab hertil ville have tilbagekaldt bestemmelsen, anses den for ugyldig. Selv i disse tilfælde skal testamentet dog gennemføres efter sin rette mening, hvis denne kan fastslås. Dette blev eksempelvis set i U 2001.2129, hvor testamentet delvist blev opretholdt, selvom testatoren fejlagtigt troede, at han kunne fordele hele arven.

Ugyldighedsgrund
En testamentarisk bestemmelse, der lider af en ugyldighedsgrund, er derfor ugyldig uden hensyn til den begunstigedes gode tro. Hvis en testamentarisk bestemmelse ved fejlskrift eller anden fejl får et andet indhold end hensigten, skal bestemmelsen gennemføres efter dens rette mening, hvis den kan fastslås. Hvis den rette mening ikke kan fastslås, er bestemmelsen ugyldig i henhold til Arveloven § 76.

Juridiske spørgsmål vedrørende trafikhændelser

Borgerne får nu mulighed for at håndtere juridiske spørgsmål vedrørende trafikhændelser, da distriktsadvokat James Lestage og hans kontor har meddelt, at Beauregard Traffic Amnesty-programmet er blevet genstartet.
Programmet vil være aktivt fra den 2. juli til den 3. august. I løbet af denne periode vil forsinkede gebyrer for uafklarede trafikbøder blive frafaldet. Ud over dispensationen for sene gebyrer vil borgere, der har fået deres kørekort suspenderet, modtage bistand til at genoprette det. Dem med udestående bench warrants i forhold til en trafikbøde vil få mulighed for at løse disse uden risiko for anholdelse.

En løsning for borgerne og til gavn for samfundet
Dette markerer det andet år af programmet, som har til formål at støtte borgerne i at løse disse udestående problemer, som mange har forsømt. Distriktsadvokatkontoret tror på, at dette program vil tilvejebringe en løsning for borgerne og være til gavn for samfundet. Lestage udtalte, "Dette er en måde for os at hjælpe folk med at tage ansvar. Det vil give mange mennesker mulighed for at genoprette deres kørekort og løse disse problemer nemt, før de eskalerer."

 ✍️  

98.000 økonomiske gæster havde den 25. maj 2024 set dette specialistsøgningskoncept.
Postnr. 3000 Helsingør advokatfirmaer

Andersen Advokater

Ole Rømers Vej 4
3000 Helsingør
CVR: 26911672
www.andersen-advokater.dk

Drachmann Advokater I/S

Nordhavnsvej 1
3000 Helsingør
CVR: 20841133
www.drachmann.dk

Advokat Ulla Degnegaard

Bramstræde 7
3000 Helsingør
CVR: 11475841
www.ulladegnegaard.dk

Advokat Henning Petersen

Mads Holms Vej 2
3000 Helsingør
CVR: 17558048
www.advodan.dk

Advokat Anders Drachmann

Nordhavnsvej 1
3000 Helsingør
CVR: 65917858
www.drachmann.dk

Advokatanpartsselskabet Camilla Kisling

Strandgade 51 A
3000 Helsingør
CVR: 31166225
Tlf. 49212121

Advokatanpartsselskabet Jens Sand Gottlieb

Strandgade 51 A
3000 Helsingør
CVR: 31165873
Tlf. 49212121