Advokat Helsingør

  • Få 3 aktuelle tilbud på advokater i Helsingør
  • Udfyld skemaet online på kun seks min.
  • Billig advokat - Bestil gratis 3 tilbud lige her

Ageras Advokattilbud

Vi dækker også
postnummer 3000

Rosenkildestien
Liljevej
Sudergade
Nordre Strandvej
Spættevej
Rolighedsvej
Sydvej
Rogertsvej
Morelvej
Industrivej
Møllevænget
Vibevænget
Åkjærsvej
Jernbanevej
Nybovej
Læssøesvej
Sct Knuds Vej
Horserødvej
Rasmus Knudsens Vej
Ægirsvej

Helsingør advokat? Her kan du få 3 gratis tilbud i dag

Det første du skal gøre er, at beskrive den opgave, som du ønsker at en advokat i Helsingør skal hjælpe dig med. Det kan være alt fra skilsmissesager til hjælp til udarbejdelse af testamente eller fremtidsfuldmagt og meget mere. Udfyld blot formularen hos vores tilknyttede tilbudsportal med en præcis beskrivelse af sagen, så advokaterne i Helsingør hurtigt kan vurdere opgavens omfang og sammensætte et godt tilbud.
Herefter bliver din opgave sendt i udbud hos vores net af tilknyttede advokater. De 3 advokater i Helsingør, der reagerer først på sagen, får lov at byde på den og får derfor tilsendt dine kontaktoplysninger. Ved at benytte 3advokattilbud.dk til at indhente advokat tilbud på, kan du i visse tilfælde spare op til 20 procent på advokatsalæret. Husk at vore tilknyttede advokatkontorer løser alle typer af sager skilsmisse, forældrekøb, fremtidsfuldmagt samt alle slags boligsager.

Advokater udfører forskellige former for juridisk service

Advokater tilbyder juridisk service inden for en lang række områder. Fogedsager: Det er fogedrettens opgave at sikre, at tvangsfuldbyrdelse af domme sker på betryggende vis. Advokaten er klientens mand i fogedretten og det er i fogedretten, det hårde arbejde med en sag skal omsættes til penge.
Konkurs: Kreditor kan begære en debitor konkurs. Dermed fratages debitor retten til at råde over aktiver. Samtidig kan det give kreditor et overblik over debitor økonomiske situation og debitors aktiver. En konkursbegæring koster penge og der skal stilles sikkerhed i forbindelse med konkursbegæringen.
Konkurs er derfor et instrument, som kreditor kan benytte i forbindelse med inddrivelse. Det bør dog nøje overvejes, om det er hensigtsmæssigt og økonomisk rentabelt på den lange bane. Beslutningen tages i samarbejde med klienten, som ofte har afgørende oplysninger om debitor.

Selv i Horserød kan vi skaffe advokathjælp

Uanset hvor i Helsingør kommune du bor, kan du få juridisk hjælp:
  • Saunte
  • Skibstrup
  • Ålsgårde
  • Horserød
  • Hellebæk

Eksempler på lokal advokat i Helsingør

Alliance Advokater Helsingør
Søndre Strandvej 40
3000 Helsingør
CVR: 19020886
Hjemmeside
WTC advokaterne
Stengade 51
3000 Helsingør
CVR: 16166944
Hjemmeside
Andersen Advokater
Ole Rømers Vej 4
3000 Helsingør
CVR: 26911672
Hjemmeside