Advokat Bramming

  • Få 3 herlige tilbud fra advokater i Bramming
  • Udfyld formularen online på ca otte minutter
  • Billig advokat - Det er gratis og uforpligtende

Ageras Advokattilbud

Eksempler på veje
i postnummer 6740

Glentevej
Kragelundvej
Mulvadparken
Solgårdsvej
Plantagevej
Høevej
Kirkevej
Grønningen
Kirkediget
Storegade
Gl Skolevej
Kildeparken
Kirsebærvænget
Nørlundvej
Bakkevej
Gabelsvej
Rønne Alle
Nykirkevej
Hedemarksvej
Stenbrovej

Bestil 3 gratis tilbud på dygtig advokat i Bramming

På advokattilbudportalen 3advokattilbud.dk kan du få 3 tilbud på en erfaren advokat i Bramming - 100 % gratis. Fortæl os lidt om dine problemer, så sender vi sagen ud i vores store net af advokatpartnere i Sønderjylland. 3 pålidelige advokatkontorer fremsender derefter tilbud direkte til dig - så nemt er det!
Ved afgørelsen U 1966257 antoges medejendomsret ej at være opstået. Hustruen havde på tvangsauktion erhvervet mandens ejendom som særeje, men han havde fortsat stået for driften i en lang årrække.
Ved enkelte ældre afgørelser har kreditorer dog fået anerkendt, at der ud fra en betragtning om medejendomsret kunne foretages udlæg for krav mod den ene ægtefælle i aktiver, der angaves at tilhøre den anden ægtefælle. Her kan bevisbyrde dog tillige have betydning. Afgørelsen U l997.241 går i begrundelsen ganske på tværs af almindelige regler.

Hvad er Skærpet ansvar (professionsansvar)?

I situationen, hvor skadevolderen handler inden for særlige fagområder, opstilles bonus pater med de krav, og standarder, der er sædvanlige inden for branchen.
Der gælder en almindelig grundsætning om, at der kræves større omhyggelighed og agtpågivenhed, når man beskæftiger sig indenfor sit fag.
Således har pædagoger, lærere og andre, der tager sig af særlige persongrupper, et skærpet ansvar i forhold til at vejlede og holde disse personer under opsyn.
Ligeledes gælder det, at for eksempel en professionel tømrer, murer og skorstensfejer har et særligt ansvar for det arbejde, der udføres.
Det skal således foregå efter sædvanlig fremgangsmåde og standarder inden for faget, samt med den omhyggelighed, som arbejdets natur kræver. For disse grupper er det ikke usædvanligt, at domstolene statuerer ansvar, selvom de sædvanlige branchestandarder er fulgt.

Den nemme vej til at spare penge på en advokat

Her er et tilfældigt udvalg af de mange sager, hvor det som regel er en god idé at kontakte en god advokat:
  • Etablering af virksomhed
  • Forældrekøb
  • Kreditvurdering
  • Privatformueret
  • Skilsmisse

Advokat Bramming eksempler:

Advokatfirmaet Højbjerg Jensen
Stormgade 67
6700 Esbjerg
CVR: 36678542
Hjemmeside
Skalborg Hansen ApS
Vibevænget 4
6760 Ribe
CVR: 31616514
Hjemmeside
Langberg og Winther Advokatanpartsselskab
Tvedgade 21
6760 Ribe
CVR: 32933033
Hjemmeside