Advokat Espergærde

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud fra advokater i Espergærde
  • Udfyld formularen online på under seks min.
  • Billig advokat - Håndværkertilbud - Indtast din opgave online

Ageras Advokattilbud

Eksempler på
vejnavne Espergærde

Mindevej
Enggårdsvej
Dalen
Gymnasievej
Mellemvangsvej
Granvej
Bakkedraget
Helgavej
Birthevej
Gammel Strandvej
Karenvej
Kofod Anchers Vej
Ny Strandvej
Berberisvej
Kildestien
Godthåbsvej
Fuglevangsvej
Lonevej
Ritavej
Gylfesvej

Advokat tilbud i Espergærde? Få 3 stk helt gratis i dag

Vi kan hjælpe dig med at finde en billig advokat i Espergærde. Via vores stadigt voksende advokat-netværk kan vi vælge mellem en lang række forhåndsgodkendte og billige lokale advokatfirmaer. Det er grunden til, at vi altid kan koble din advokat opgave med det rette kompetente advokat til dig.
Vi indhenter gratis 3 tilbud fra egnede advokater i Espergærde, og herefter er det op til dig, hvilket du vælger eller ønsker at benytte. Det er ofte forskelligt, hvad de enkelte advokatkontorer har specialiseret sig i. Og derfor er det forskelligt, hvilken advokatkontor, der er det rigtige til din opgave.
At du får kontakt til en erfaren advokat er temmelig vigtigt. Når du indtaster din sag, vil vi gå i gang med at lokalisere kvalificerede advokatfirmaer i Espergærde. Det er så disse firmaer, du vil modtage reelle tilbud fra. Herefter vælger du selv, hvilken advokat der skal løse opgaven.

Hvis du står foran at blive eksproprieret, kan du brug for en advokat

Hvis du bliver udsat for ekspropriation har du brug for en advokat. Advokaten hjælper lodsejere og myndigheder med at forberede og gennemføre ekspropriationer inden for plan-, vej- og speciallovgivningen. Det kan foregå som ren juridisk rådgivning eller i faste rådgiverteams.
I ekspropriationssager arbejdes der ofte sammen med andre rådgivere, som f.eks. landinspektører, landbrugskonsulenter og ejendomsmæglere. Advokaten rådgiver og forhandler forud for og ved ekspropriationer med ekspropriations- og taksationskommissioner samt fører sager ved domstolene.
En advokat med speciale i ekspropriation rådgiver ved andre plan- og miljøretlige spørgsmål end den konkrete ekspropriation. Det gælder lige fra regulering af påtænkt og bestående byggeri til gennemførelse af plan- og miljøretlige undersøgelser af ejendomme.

Sørg for at dine synspunkter bliver hørt i sagen

Professionelle advokater bistår klienter inden for mange forskellige områder. Her er et lille udvalg:
  • Skibsregistrering
  • Skilsmisse
  • Tvangsfjernelse
  • Statsstøtte
  • Voldsoffer

Espergærde advokat eksempel:

Valentin Winberg Consult
Mindevej 12
3060 Espergærde
CVR: 18859882
Hjemmeside
Advokatfirmaet Oluf Olsen
Søndermarken 60
3060 Espergærde
CVR: 12576846
Hjemmeside
Advokat Tove-Birgitte Englev
Mørdrupvænget 3
3060 Espergærde
CVR: 11274188
Hjemmeside