Advokat Amager

  • Få 3 hurtige tilbud på advokater i Amager
  • Udfyld formularen online på ca 5 min.
  • Billig advokat - Spar hurtigt hele 12 pct.

Ageras Advokattilbud

Vi dækker også disse
veje i Amager

Krimsvej
Ilfordvej
Hyacintvej
Engsletten
Biens Allé
Arabiensvej
Hyttehusvej
Hollænderdybet
Keplersgade
Asger Jorns Allé
Byglandsgade
Kurvemagerstien
Hattemagerstien
Armeniensvej
J.C. Christensens Gade
Moldaugade
Krudtmøllegårds Allé
B-Vej
Brydes Allé
Backersvej

Få 3 tilbud på en dygtig og billig Amager advokat

Lad mobiltelefonen ligge! Indhent i stedet 3 gratis tilbud fra lokale advokater på Amager gennem vores 100 pct gratis og uforpligtende webservice. Vi fisker 3 friske tilbud til dig! Vores tilknyttede advokat kontorer på Amager kan klare alle typer af advokatopgaver.
De tilbyder derfor den rigtige løsning hver gang. Få tre advokattilbud på Amager på under 48 timer. Det behøver overhovedet ikke dreje sig om en skilsmissesag, en inkassosag eller gældssandering. Send din opgave ind og modtag tre billige advokat tilbud på bare 48 timer (på hverdage).
Særeje ved båndlagte kapitaler. Båndlagt arv er skilsmissesæreje, idet den dog bliver fuldstændigt særeje, hvis ægtefællen til ejeren af den båndlagte kapital afgår ved døden, jævnfør Arveloven § 58. Det følger af § 58, stk. 2, at der gælder tilsvarende, når kapitalen udbetales i en række angivne tilfælde.

Kan man finde en billig og erfaren advokat på Amager?

Vær detaljeret og få et endnu skarpere tilbud fra billige advokater på Amager. Beskriv så præcist som muligt, hvorfor du vil have advokathjælp. Du skal dog ikke anføre personfølsomme data som f.eks. navne, cpr-numre og lignende.
Din opgave fremsendes herefter til alle de advokatkontorer på Amager som vi har indgået et samarbejde med. Maksimalt tre advokater modtager din kontaktoplysninger og får dermed lov at ringe dig op med henblik på flere informationer eller for at komme med et tilbud.
Det er 100 procent uforpligtende at indhente 3 tilbud på en advokatopgave og du behøver ikke at anvende nogen af de tilsendte tilbud, hvis de ikke er som du ønsker. Der er gode tilbud at få på denne måde. Indsend din opgave på mindre end fem minutter!

Det er nemt og hurtigt at få 3 advokattilbud

Diverse typer af opgaver som advokater gerne påtager sig.
  • AB Forbruger
  • Bankret
  • Corporate
  • Dødsbobehandling
  • Ejendomsadministration

Lokal advokat fra 2300

MLS Law
Hveensvej 10
2300 København S
CVR: 33987471
Hjemmeside
FÜRST advokatfirma
Islands Brygge 26
2300 København S
CVR: 26911044
Hjemmeside
Advokatfirma Elna Barsøe
Kastrupvej 148
2300 København S
CVR: 31638658
Hjemmeside