Boligadvokat i Odense

  • Få 3 uforpligtende tilbud fra boligadvokater i Odense
  • Du får kun tilbud fra kompetente advokater
  • Spar hurtigt 15 pct på en rutineret advokat

Få 3 Boligadvokat tilbudBoligadvokat på Odense? Få 3 gratis konkrete tilbud

22. december 2017. Få gratis og nemt 3 attraktive tilbud fra boligadvokater i Odense. Spar en masse penge og lad os gøre al det hårde arbejde med at skaffe tre godkendte tilbud til dig. Du får udelukkende tilbud fra kvalitetskontrollerede boligadvokat firmaer, så du undgår dyre overraskelser.
Advokatfirmaerne konkurrerer med flere andre boligadvokatfirmaer i Odense om din boligopgave. Det betyder at de tilbud du modtager, er rigtig konkurrencedygtige. Vores net af professionelle boligadvokat kontorer i Odense dækker alle sagsområder indenfor boligadvokatfaget.
Det betyder, at vi kan håndtere alle typer af boligsager – store som små, nemme som svære. Uanset om du mangler en billig boligadvokat til en nem opgave som skødeskrivning, eller du har en kompliceret virksomhedssag, så finder vi den rigtige boligadvokat i Odense, der er specialist i lige netop din boligsag.

Valg af pengeinstitut til boliglån

Eksempelvis kan man via hjemmesiden under boliglån finde en mindre jysk bank. Ved en opringning til denne mindre jyske bank fik jeg følgende information. Banken har et samarbejde med Totalkredit. Hvis man vælger et realkreditlån hos Totalkredit igennem denne lille jyske bank, kan banken tilbyde et udbetalingslån, typisk til en variabel rente på ca. 6,65 %.
Sælgerpantebrevet vil bankerne oftest erstatte med et ejerpantebrev, og her kan den lille jyske bank tilbyde en variabel rente på ca. 5,15%. Ganske attraktivt for en førstegangskøber. Det kan ikke understreges grundigt nok, at man skal bruge tid på at få afklaret, hvilket pengeinstitut der tilbyder de bedste vilkår. For jo lavere renteudgift, des hurtigere får du nedbragt lånet på dit livs formentlig dyreste investering.

Sammenlign tilbud og priser på boligadvokater

Få 3 boligadvokat tilbud - gratis og uforpligtende - overalt i Odense kommune:
  • Marienlund
  • Blangstedgård
  • Fraugde
  • Neder Holluf
  • Bellinge

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 5000 Odense
Advokatfirmaet Klaus Ewald
Kongensgade 38
5000 Odense C
CVR: 26336430
Hjemmeside
Focus Advokater P/S
Englandsgade 25
5000 Odense C
CVR: 34045666
Hjemmeside
Advokatfirmaet Niels Rex
Albanigade 15
5000 Odense C
CVR: 35953221
Hjemmeside