Boligadvokat Odense

  • Få 3 fleksible tilbud fra boligadvokater i Odense
  • Du får kun tilbud fra erfarne advokater
  • Spar let 25 % på en reel boligadvokat

Få 3 Boligadvokat Odense tilbud
Ageras Advokattilbud

Boligadvokat på Odense? Få 3 gratis konkrete tilbud

3advokattilbud.dk er en online formidlingsvirksomhed, som er specialister i at formidle kontakt mellem borgere, brugere og kunder i Odense på den ene side og erfarne boligadvokat firmaer på den anden side. Indsend din boligsag og få 3 gratis tilbud fra interesserede boligadvokatfirmaer i Odense området. Med 3 gode tilbud kan du få en god rabat (21 pct).
Ophør af særeje: Er der tale om gave, der ifølge tredjemands bestemmelse er særeje, kan den med giverens samtykke eller med hjemmel i gavebrevet gøres til fælleseje. Bevis for særeje kan foreligge i form af ægtepagt, gavebrev, testamente eller forsikringspolice.
Navnlig i tilfælde, hvor der er sket ombytning af særejet med andre genstande, vil det være af stor betydning, at det fx gennem regnskaber kan godtgøres, hvorledes der er forholdt med særejet, således at det kan konstateres, at det ikke er forbrugt eller gået til grunde.

Valg af pengeinstitut til boliglån

Eksempelvis kan man via hjemmesiden under boliglån finde en mindre jysk bank. Ved en opringning til denne mindre jyske bank fik jeg følgende information. Banken har et samarbejde med Totalkredit. Hvis man vælger et realkreditlån hos Totalkredit igennem denne lille jyske bank, kan banken tilbyde et udbetalingslån, typisk til en variabel rente på ca. 6,65 %.
Sælgerpantebrevet vil bankerne oftest erstatte med et ejerpantebrev, og her kan den lille jyske bank tilbyde en variabel rente på ca. 5,15%. Ganske attraktivt for en førstegangskøber. Det kan ikke understreges grundigt nok, at man skal bruge tid på at få afklaret, hvilket pengeinstitut der tilbyder de bedste vilkår. For jo lavere renteudgift, des hurtigere får du nedbragt lånet på dit livs formentlig dyreste investering.

Sammenlign tilbud og priser på boligadvokater

Få 3 boligadvokat tilbud - gratis og uforpligtende - overalt i Odense kommune:
  • Marienlund
  • Blangstedgård
  • Fraugde
  • Neder Holluf
  • Bellinge

Få 3 Boligadvokat Odense tilbud


Eksempler på boligadvokat i 5000 Odense

Advokatfirmaet Steen Borre
Fisketorvet 3
5000 Odense C
CVR: 19359395
Hjemmeside
Juristfirmaet.dk
Pantheonsgade 10 2
5000 Odense C
CVR: 25988035
Hjemmeside
Ideal Advokatfirma P/S
Vestergade 43
5000 Odense C
CVR: 36987820
Hjemmeside