Boligadvokat Odense

  • Få 3 godkendte tilbud fra boligadvokater i Odense
  • Du får kun tilbud fra troværdige advokater
  • Spar hurtigt 10 procent på en effektiv advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Boligadvokat på Odense? Få 3 gratis konkrete tilbud

24. juli 2018. 3advokattilbud.dk er en online formidlingsvirksomhed, som er specialister i at formidle kontakt mellem borgere, brugere og kunder i Odense på den ene side og erfarne boligadvokater på den anden side. Indsend din boligsag og få 3 gratis tilbud fra interesserede boligadvokatfirmaer.
Vores onlineservice dækker hele Danmark, hvis nu du ikke lige bor i Odense. Uanset om du har brug for hjælp med en lille eller en større boligsag, kan du få hjælp fra en professionel og billig boligadvokat med en del års erfaring indenfor boligadvokatfaget.
Vores tilknyttede fagmænd i Odense er specialister i at håndtere denne type af sager. Få løst din - måske komplicerede - boligsag med 3 konkrete tilbud. Det sikrer dig, at du får en korrekt løsning på din sag hurtigt og billigt af en ekspert. Samtidig kan du spare omkring 18 procent på regningen.

Valg af pengeinstitut til boliglån

Eksempelvis kan man via hjemmesiden under boliglån finde en mindre jysk bank. Ved en opringning til denne mindre jyske bank fik jeg følgende information. Banken har et samarbejde med Totalkredit. Hvis man vælger et realkreditlån hos Totalkredit igennem denne lille jyske bank, kan banken tilbyde et udbetalingslån, typisk til en variabel rente på ca. 6,65 %.
Sælgerpantebrevet vil bankerne oftest erstatte med et ejerpantebrev, og her kan den lille jyske bank tilbyde en variabel rente på ca. 5,15%. Ganske attraktivt for en førstegangskøber. Det kan ikke understreges grundigt nok, at man skal bruge tid på at få afklaret, hvilket pengeinstitut der tilbyder de bedste vilkår. For jo lavere renteudgift, des hurtigere får du nedbragt lånet på dit livs formentlig dyreste investering.

Sammenlign tilbud og priser på boligadvokater

Få 3 boligadvokat tilbud - gratis og uforpligtende - overalt i Odense kommune:
  • Marienlund
  • Blangstedgård
  • Fraugde
  • Neder Holluf
  • Bellinge

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 5000 Odense

Advokat Vilhelm Dickmeiss
Albanigade 44
5000 Odense C
CVR: 38579134
Hjemmeside
Juristfirmaet.dk
Pantheonsgade 10 2
5000 Odense C
CVR: 25988035
Hjemmeside
Advokatfirmaet Klaus Ewald
Kongensgade 38
5000 Odense C
CVR: 26336430
Hjemmeside