Advokat i Kalundborg

  • Få 3 gennemarbejdede tilbud fra advokater i Kalundborg
  • Udfyld formularen på bare 2 minutter
  • Billig advokat - Benyt dig af denne gratis service

Få 3 Advokat tilbudFå gratis 3 tilbud på lokal advokat service i Kalundborg

21. december 2017. Det er heldigvis de færreste familier i Kalundborg, der nogensinde får brug for en familieadvokat. Men skulle man komme ud for en familiesituation, der ikke kan løses uden hjælp, er en familie advokat værdifuld.
En familieadvokat løser en række forskellige opgaver i forbindelse med uenigheder i familierne. Det drejer sig f.eks. om forældremyndighed, ægtepagter, testamenter, lejeret, tvister, bodeling, arvesager og arvestrid.
En familieadvokat er ofte nyttig ved en skilsmisse, præget af stridigheder om f.eks. forældremyndigheden. En familie advokat kan ligeledes hjælpe ved dødsfald, hvor vigtige spørgsmål skal afgøres. En advokat kan også assistere din familie med at være på forkant - f.eks. når der skal skrives testamente eller udformes ægtepagt.

Hvad er arveloven?

Hvis du ikke er 100% sikker på, om Arveloven fordeler din formue efter dine ønsker, bør du kontakte en advokat med speciale i arveret og testamenter og få det undersøgt. Det kan være nødvendigt at få skrevet et testamente, så du selv styrer, hvem der skal have hvad.
Du behøver derfor kun at oprette et testamente, hvis du ønsker din formue fordelt på en anden måde end den som Arveloven foreskriver. Et testamente har således højere rang end Arveloven selvom der stadig er en tvangsarv, som man ikke kan slippe udenom.
Du må gerne selv lave et testamente, men det kan være en udfordring at tænke alle situationer igennem og få beskrevet præcist, hvad det er, du ønsker. Selv advokater bliver anbefalet ikke skrive deres egne testamenter. Det kan være svært at formulere sig præcist i forbindelse med sin egen død…

Benyt vores gratis tjeneste i dag

Advokatfirmaer i Kalundborg området yder advokatbistand i hele Kalundborg kommune:
  • Svebølle
  • Kaldred
  • Eskebjerg
  • Snertinge
  • Årby

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 4400 Kalundborg
Intra.legal advokatfirma
Granbakken 21
4400 Kalundborg
CVR: 35442383
Hjemmeside
Donima v/Niels Mathiasen
Mosevangen 41
4400 Kalundborg
CVR: 27703623
Hjemmeside
Advokatfirmaet Svend O. Hansen
Kordilgade 38
4400 Kalundborg
CVR: 20769440
Hjemmeside